- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.001
Senin sat ne zaman ?? cünkü 20 sinde adet olacaksan?
ben 22 mayısta adet oldum ve bu ay 22 haziran adet olurum ve benim dünden beri göğüslerimde çok kötü ağrı var aynı adet olacağım gibi ağrıyor daha adetimede çok var ilişkiden iki gün sonra ağrımaya başladı aranızda hiç erken göğüsleri ağrıyan varmı
19 mayısta oldum cnm kendimce bekliycem 20sine kadar emin olmak için test için falan acele etmiycem bu ay
aynen canim hiccc bosver takmamaya calis
anam ne yapalim yani kafaya ne kadar taksakta olmuyor
olan bize oluyor üzülüp yipraniyoruz
aynen öle cnm ya maddi manevi çöküosun ya aldığım testin haddi hesabı yok bide teste güvenmeyip bide özel hastaneye muayene parası bchg testi parası yeter yaa doğururken giderim doktora
Gcen ay gittim özele 40 tl muane ücreti kan sayımı falan filan test yaptırdım 40 + 183 lira bıraktım çıktımm
Aboooooooooooo
kiz o paralarlan gidin kendinize bi iyilik yapin gezin tozun
anammmmm bakin bana artik daha relax olmaya calisiyorum
inşallahhhh canımm benim sağ salim alırsın kucağına aminnnnnnnnnnnnn :)Kızlar günaydınnnn,
benim sat 6 mayıstı. Adet günümün geçmesini bekledim. 1 gün geçti yani :) idrarda çıkmıştı zaten geçen hafta içinde. sabah kan verdim 474.54 çıktı bhcg sizce nasıl? sanırım 3-4 haftalık falan dimi? çok mutluyum allah sağ salim kucağıma almayı nasip eder inşallah bu sefer. İsteyen herkese hayırlı zamanda versin allah
ay kızlar bu arada haberlerde gördünüz mü ya kadının teki yolda yürürken doğuruyo çocuğu kaldırımda bırakıp gidiolar bu nasıl bir vicdandır böyle ya şuraya bak hepimiz burda bir bebeğimiz olsun die dualr edip gün sayıyoruz millet sokaklara doğurup atıo yazıktır günahtır ya
ay kızlar bu arada haberlerde gördünüz mü ya kadının teki yolda yürürken doğuruyo çocuğu kaldırımda bırakıp gidiolar bu nasıl bir vicdandır böyle ya şuraya bak hepimiz burda bir bebeğimiz olsun die dualr edip gün sayıyoruz millet sokaklara doğurup atıo yazıktır günahtır ya
kız öle doğummu olur bu kürtaj olayından sebep uydurmuşlar öle bişi izlemedinmi anası babası yanında yürüyo hoop bebek yerde elini kolunu nsallaya sallaya bırakıp gidiyolar köpekler bile o kadar kolay doğum yapamıyo be :))))
kızlar nabersiniz..aynı zamanda evlendıgım kuzenım doguma gırdı bugun..hemde cocukları olsun dıye onca tedavi gördugu halde,herseyı basardı ve suan dogumda..aksam yanına gıtcem,cok imrenıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
bu arada angel igne testi yapmış sonucu bılen varmı?? igne karardı mı? bende yapmak ıstıyorumama igne yooook..aa dikiş igneside olur dimiiiii iyiki aklıma geldı
ama ya kararmazsa:26::26::26:
erken yıkım yasamak ıstemıyoruuuuuuumm..
daha bata 10 gun var
iğne testi nasıl oluo kiii ??
kızlar nabersiniz..aynı zamanda evlendıgım kuzenım doguma gırdı bugun..hemde cocukları olsun dıye onca tedavi gördugu halde,herseyı basardı ve suan dogumda..aksam yanına gıtcem,cok imrenıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
bu arada angel igne testi yapmış sonucu bılen varmı?? igne karardı mı? bende yapmak ıstıyorumama igne yooook..aa dikiş igneside olur dimiiiii iyiki aklıma geldı
ama ya kararmazsa:26::26::26:
erken yıkım yasamak ıstemıyoruuuuuuumm..
daha bata 10 gun var
merys yazmıs..
İğne ile yapılan hamilelik testi
merhabalar
kizlar bugun bi fransiz sitesinde eskiden fas'li kadinlarin hamileliklerini nasil ogrendigini yazan bir yazi okudum ve sizlerle paylasmak istiyorum
ihtiyacimiz olan magzemeler
1 cam veya plastik bardak
1 hiç kullanilmamis metal gri renk igne
ve bardagin agzini kapatmak için kapak yada aluminyum folyo
yapilisi
bardagin içine idrarimizi yapiyoruz igneyi icine atiyoruz agzini kapatip hiç dokunmadan 8 saat karanlik bi yerde bekletiyoruz
8 saat sonunda igne ayni renkteyse hamile degilsiniz ama siyahlasmis yada kuflenmis gibiyse hamilesiniz demekmis
al bu da linki
http://www.kadinlarkulubu.com/hamile...lik-testi.html (İğne ile yapılan hamilelik testi)
manyak manyak üzme kendini öle bak dün dokora gittim giderken bişeyim yoktu ağrım falan neyse maşallah çok büyümüş beebm çok iyi tahlillerimden hepsi temiz çıktı sadece idrarımda iltahap varmış onun içinde suya karıştırılan bi toz verdi antibiyotik veremem çok küçük daha dedi gece yatarken onu iç dedi içmicektim sonra dedim iltahabın çocuğa zararı falan olur doktorun vardır bildiği içöiyim dedim benim için zararlı olucak işi vermez dedim içtim sabahtan beri sancım var korkuyorum çok birazdan arıcam dün alttan bakmıştı belkide ondan sancım vardır(((((((
ilginç bir yöntemmiş denesek mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?