kendini bu ay hamile sananlar buraya

canım bence o agrılar yumurtladan kaynaklanıyor olabilir.kimilerinin gögüsleride agrıyor çünkü yumurtlarken..belirti için bence erken

aynen canim hiccc bosver takmamaya calis

anam ne yapalim yani kafaya ne kadar taksakta olmuyor

olan bize oluyor üzülüp yipraniyoruz

aynen öle cnm ya maddi manevi çöküosun ya aldığım testin haddi hesabı yok bide teste güvenmeyip bide özel hastaneye muayene parası bchg testi parası yeter yaa doğururken giderim doktora

aynen öle cnm ya maddi manevi çöküosun ya aldığım testin haddi hesabı yok bide teste güvenmeyip bide özel hastaneye muayene parası bchg testi parası yeter yaa doğururken giderim doktora

Gcen ay gittim özele 40 tl muane ücreti kan sayımı falan filan test yaptırdım 40 + 183 lira bıraktım çıktımm

ay kızlar bu arada haberlerde gördünüz mü ya kadının teki yolda yürürken doğuruyo çocuğu kaldırımda bırakıp gidiolar bu nasıl bir vicdandır böyle ya şuraya bak hepimiz burda bir bebeğimiz olsun die dualr edip gün sayıyoruz millet sokaklara doğurup atıo yazıktır günahtır ya

inşallahhhh canımm benim sağ salim alırsın kucağına aminnnnnnnnnnnnn :)

hakikaten yaaaa acımasız şelerrrr vicdansızlar ve daha bir sürü ......... doldurulacak kelime

Son düzenleme:
benim adetimmm 11 haziran ve hiç bir belirtimmm yokkkkkkkkkkkkkkkk offf adet belirtiside yok anlamadım gittti neroyoz yaaaa:44::44::44:

kız öle doğummu olur bu kürtaj olayından sebep uydurmuşlar öle bişi izlemedinmi anası babası yanında yürüyo hoop bebek yerde elini kolunu nsallaya sallaya bırakıp gidiyolar köpekler bile o kadar kolay doğum yapamıyo be :))))

ewt aslında bende şaşırdım okadar kolay olmasına... cidden ölemiymiş ya tepki içinmi hazırlanmış görmedim

kızlar nabersiniz..aynı zamanda evlendıgım kuzenım doguma gırdı bugun..hemde cocukları olsun dıye onca tedavi gördugu halde,herseyı basardı ve suan dogumda..aksam yanına gıtcem,cok imrenıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa

bu arada angel igne testi yapmış sonucu bılen varmı?? igne karardı mı? bende yapmak ıstıyorum ama igne yooook..aa dikiş igneside olur dimiiiii iyiki aklıma geldı
ama ya kararmazsa:26::26::26:
erken yıkım yasamak ıstemıyoruuuuuuumm..
daha bata 10 gun var

iğne testi nasıl oluo kiii ??

merys yazmıs..

İğne ile yapılan hamilelik testi
merhabalar
kizlar bugun bi fransiz sitesinde eskiden fas'li kadinlarin hamileliklerini nasil ogrendigini yazan bir yazi okudum ve sizlerle paylasmak istiyorum

ihtiyacimiz olan magzemeler
1 cam veya plastik bardak
1 hiç kullanilmamis metal gri renk igne
ve bardagin agzini kapatmak için kapak yada aluminyum folyo

yapilisi

bardagin içine idrarimizi yapiyoruz igneyi icine atiyoruz agzini kapatip hiç dokunmadan 8 saat karanlik bi yerde bekletiyoruz

8 saat sonunda igne ayni renkteyse hamile degilsiniz ama siyahlasmis yada kuflenmis gibiyse hamilesiniz demekmis

al bu da linki
http://www.kadinlarkulubu.com/hamile...lik-testi.html (İğne ile yapılan hamilelik testi)

manyak manyak üzme kendini öle bak dün dokora gittim giderken bişeyim yoktu ağrım falan neyse maşallah çok büyümüş beebm çok iyi tahlillerimden hepsi temiz çıktı sadece idrarımda iltahap varmış onun içinde suya karıştırılan bi toz verdi antibiyotik veremem çok küçük daha dedi gece yatarken onu iç dedi içmicektim sonra dedim iltahabın çocuğa zararı falan olur doktorun vardır bildiği içöiyim dedim benim için zararlı olucak işi vermez dedim içtim sabahtan beri sancım var korkuyorum çok birazdan arıcam dün alttan bakmıştı belkide ondan sancım vardır (((((((

ilginç bir yöntemmiş denesek mi acaba

allah allah saglam gıttın sancılı cıktın,bencede bıdaha gıt bıse olmasın bebıse..belkıde o toz ıltıhabı sökuyor dıye sancın oluyordur,ama sen yınede gıt tabıı..
ben testı yaptım sımdı..ama oyle bı su ıcmıstımkı sabah çişim bembeyazdı,keşke sabah ılk cısıme yapsaydım..neyse bu ıgne kararmazsa yarın yıne yaparım..karartana kadar devam
ben hergun onun kararmama sebebı ıcın bı bahane bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…