kendini bu ay hamile sananlar buraya

aradım doktoru dayanamıcak gibisen ağrı kesici iç bitanem dedi yok dayanabilirimde sorun olmasın başka bişilere dedim yok dedi iyi dedim kapadım telf.aksi bi durum olsa çağırırdı heralde dimi

hadi bakalım kararmış iğne haberlerini bekliyorum

sımdı o konuyu okuyorum..hamıle olmayanlarınkınde kararma olmamıs..hamılelerınkınde kararma olmus hep..bıde sabah ılk ıdrarla yapıyor hepsi..ooof yanı yarın yapcam yıne..ama bununda sonucunu beklıcem tabeee
sımdı yıne o konuyu okumaya gıdıyorum

oo bıde yumurtlama gununden 12 gun sonra yapılıyormus..ozamana zaten ben adet olmus veya olmamıs oluyorum kı demekkı adete bıkac gun kala yapmak lazımmıs puuff daha 10 gun var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aradım doktoru dayanamıcak gibisen ağrı kesici iç bitanem dedi yok dayanabilirimde sorun olmasın başka bişilere dedim yok dedi iyi dedim kapadım telf.aksi bi durum olsa çağırırdı heralde dimi

neden agrıyor olabılırmıs pekı? ona bıse dedımı? bıde hangı agrı kesıcıyı kullanman gerektıgını daha önceden soylemıs mıydı sana? ben hep adet olana kadar bı yerım agrısa,agrıdan ölsem yınede ıcmıyorum agrı kesıcıyı,hayali bebegıme bıse olmasın dıye

aynı bende öleyim ha en son ağrı kesiciyi ewlenmeden önce içmiştim evlendiğim günden beri hamileyim

dün bi ağrı kesici yazmıştı eveet kız sen varya allam iyiki varsın doğruu onu sölüyo o ama almıcam ben geçer heralde bende geçen ay hiç içmemiştimki her ay kutu majezik bitirirdim demkki içime doğmuş

yaaa kızlar bende kendimi hamile gibi hissediyorum. psikolojik olarak olsa gerek, aslında hiç ihtimal vermiyorum (çünkü henüz 5 aylık bir oğlum var ikinciyi düşünmüyoruz epeyce) ama yemek iştahım, uyku problemim, karın şişliğim sanki hamileliğimdeki gibi üstelik iki kez adet te gördüm bu şüphemden bu yana. test te yaptım ama negatif! zaten pozitif olmasınıda istemiyorum da sizce bu nedendir? yalancı hamilelik fln olabilir mi acaba dediğim gibi psikolojik yani? bide bu bahsi geçen iğne kararması nedir merak ettim açıklar mısınız ltfnnnn?:18::18::18::18::18::18:

kızım doktorun sana hamılelerın kullanabılecegı agrı kesıcıyı vermıstır zaten,dayanamadıgında gonul rahatlıgıyla iç..majezik zaten benım vazgecılmezım,adet sancımı bı tek o gecırır..o yoksa ben sınır krızı gecırırım valla agrıdan..ama ınatla adet degılsem ılac ıcmem

suan doguma gıren kuzenım mesela minoset içerdi demekkı o kullanılabılıyor..ama ben yınede ıcmeeeeeem

suan doguma gıren kuzenım mesela minoset içerdi demekkı o kullanılabılıyor..ama ben yınede ıcmeeeeeem

milan canım benim ve tüm hamile canlarımmm :) kardeşim doktor olduğu için ordan biliyorummm minoset plus hamilelikte kesinlikle kullanılmaz ama minoset kullanılabilirmiş çok ağrı olursa kardeşim bana ilaçları yazdı kiler imde duruyolar üstlerinede yazdı yani minoset içilebilir ama minoset plus içilemezmiş ama genede çok ağrımadıkça içmemek lazım mesela alaerjisi olan hamilelerde ben gibi yada hamile kalmayı düşünenler tabi daha hamile değilim :) fexofen gibi alerji hapı içemez avil içebilirlermiş alerji olunca çok zorda kaldıklarında

kızlar slmlar hamişler hamiş olmak isteyenler bn geldim bu arada 5 gün kaldı adetime ben yine sabırsız test yaptım sabah belli belirsiz bi çizgi çıktı dün eşimlede şu test dalgasına fena kapıştık zaten benim gibi çatlak yoktur inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…