- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.221
Kizlar dualarinizi okudum haberiniz olsun
bende ne guzel 3 gun oruc tuttum..ozaman kendıme gayet guzel hakım olabılıyorum..ama ınat degıl mı benım herifinde vuruşkanlıgı tuttu bu aralar..oyuzden gece yastık altımda yatmaktan banyo falanda yapamıyorum gece..oda yalan oldu oooff..bıde bu hafta sonu sunnet var,guya bıkac kılo verıp guzel olmaya calıscaktım ama nerdeeeeeeeeeeeee
Hosgeldin canim naber
ben geldim kızlar :)
ben yeni oldugum için bilmiyorum okurum bende allah herkesın gonlune gore versın
evet yaaaaa gıtmeeeee..pire falanda yok hepımız kardeşiz burda
bak angel desen hergun burda,zeynepilke de hep gırmeye basladı..
o takımdan bı sen eksıksın
geelll braya yıneeeeee
hoşgeldin kız
evet canım bız bı lıste yaptık önce aramızdakı hamılelere sonrada hamıle kalmak ısteyenlere hergun sıra kımdeyse onun ıcın hepımız yasin okuyoruz..
Allah razi olsun canim
sagol
nasilsin nasil gidiyor
Tamam tamam gelicem. Yeni hamile var mi benim bilmedigim?
hoş bulduk kız :)
millan sen kilolumusunnn??
hoşgeldin kız
evet canım bız bı lıste yaptık önce aramızdakı hamılelere sonrada hamıle kalmak ısteyenlere hergun sıra kımdeyse onun ıcın hepımız yasin okuyoruz..
Gormeyeli bir degisiklik var mi? :))
flash bı isim yok henuz..bugun sumısalı hem adetlı,hem kan degerı yuksek,hem kıstlı olarak hamıle kalma aday adayı..yanı henuz bellı degıl onun durumu..
mıyopide bebegını dusurmus
Hadi yaa niye dustu ki acaba?
Allah tarihi belirledi mi kist mist hikaye guzelim. O cocuk oluyoo. İstersen ayakta olsun o is :)
Canim iyi gidiyor da karnim buyudu ya. Bakinca anlasiliyor yani. Anlamadim hic simdiden niye boyle oldu acaba?
Dun bebisi gordum aglamaktan mahvoldum :) yatiyodu yuzustu teyzesi. Doktor dedi ki gununden 5 gun ilerde gidiyo dedi. Dogum tarihini 5 gun onceye aldi :))
yok canım bebişimin büyümesini izliyorum yarın sabah gidicez doktora teyzesi bakalım görebilecekmiyim :)sanki karnım sertleşti gibi geliyo yemek yiyince idrara sıkışınca zor yürüyorum o zaman 5 aylık gibi hissediyorum sana da oluyo mu :)
ozaman benide listeye ekleyın 7 ay boyunca umutluydum ama bu ay ole bı umudum yok nedense ama yınede beklemekteyım
bılmıyorum nıye dustu ben yoktum ogun sonradan ögrendım..
inşallah sumısalının kistli mistlı bebegı vardır..yoksa durumu hıc ıyı degıl,dakka bası oyun havası rıtmı tutuyor kendı kendıne dukka dukka dukka dukkadiye
ozaman benide listeye ekleyın 7 ay boyunca umutluydum ama bu ay ole bı umudum yok nedense ama yınede beklemekteyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?