kendini bu ay hamile sananlar buraya

millan sen kilolumusunnn??

Allah razi olsun canim

sagol

nasilsin nasil gidiyor

Canim iyi gidiyor da karnim buyudu ya. Bakinca anlasiliyor yani. Anlamadim hic simdiden niye boyle oldu acaba?

Dun bebisi gordum aglamaktan mahvoldum :) yatiyodu yuzustu teyzesi. Doktor dedi ki gununden 5 gun ilerde gidiyo dedi. Dogum tarihini 5 gun onceye aldi :))

Tamam tamam gelicem. Yeni hamile var mi benim bilmedigim?

flash bı isim yok henuz..bugun sumısalı hem adetlı,hem kan degerı yuksek,hem kıstlı olarak hamıle kalma aday adayı..yanı henuz bellı degıl onun durumu..
mıyopide bebegını dusurmus

hoşgeldin kız

evet canım bız bı lıste yaptık önce aramızdakı hamılelere sonrada hamıle kalmak ısteyenlere hergun sıra kımdeyse onun ıcın hepımız yasin okuyoruz..

ozaman benide listeye ekleyın 7 ay boyunca umutluydum ama bu ay ole bı umudum yok nedense ama yınede beklemekteyım

flash bı isim yok henuz..bugun sumısalı hem adetlı,hem kan degerı yuksek,hem kıstlı olarak hamıle kalma aday adayı..yanı henuz bellı degıl onun durumu..
mıyopide bebegını dusurmus

Hadi yaa niye dustu ki acaba?

Allah tarihi belirledi mi kist mist hikaye guzelim. O cocuk oluyoo. İstersen ayakta olsun o is :)

Hadi yaa niye dustu ki acaba?

Allah tarihi belirledi mi kist mist hikaye guzelim. O cocuk oluyoo. İstersen ayakta olsun o is :)

bılmıyorum nıye dustu ben yoktum ogun sonradan ögrendım..
inşallah sumısalının kistli mistlı bebegı vardır..yoksa durumu hıc ıyı degıl,dakka bası oyun havası rıtmı tutuyor kendı kendıne dukka dukka dukka dukka diye

Ne güzel yaaa

Allah korusun seni ve tüm hamilelerimizi

canim o tarih zaten asagi yukari olmuyor mu:26:

Oturdugum yerden kalkarken oluyor bana. Karnim gergin ve sert tabi bir de kasiklarda batma oluyor hala. Arasira bir sanci oluyor o anda da rahim buyuyormus. Yaratik gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…