kendini bu ay hamile sananlar buraya

Ayy cok alemsinnn. Onumuz yaz bebekler patir patir gelecek gorursunuz :)

Ne güzel yaaa

Allah korusun seni ve tüm hamilelerimizi

canim o tarih zaten asagi yukari olmuyor mu:26:

Amin canimm.

Sat'i baz aliyorlar aslinda. Benimki erken yumurtlama olmus. Bir de bebek guzel gelismis allaha sukur. Boyu mesela 14 mm olmasi gerkirken 19 mm. Sirik olacak galiba
18 ocak olmasi lazimdi 13 ocak oldu dogumu.

Zaten hep beklemdigin zamanda oluyor. Orkidim esofmanimin cebinde dolasiyodum evde :)

wwuuuuu hemen gıttım cebıme orkıdımı koydum bende
bata daha 10 gun var ama belkı ugurlu gelır bu orkıd,guya hamılelıgı degıl adetımı beklıyorum ben

Ayy cok alemsinnn. Onumuz yaz bebekler patir patir gelecek gorursunuz :)

Ayyy Insallah canim hormonlar had safada cossun bebekler en güzel zamanda gelsinler

İnşş canmm hoşgeLdin bu arada..

Canimmmmmmmm sende hosgeldin bu arada

Amin canimm.

Sat'i baz aliyorlar aslinda. Benimki erken yumurtlama olmus. Bir de bebek guzel gelismis allaha sukur. Boyu mesela 14 mm olmasi gerkirken 19 mm. Sirik olacak galiba
18 ocak olmasi lazimdi 13 ocak oldu dogumu.

senin siklüsün kac gündü canim normalde?

Saglicakla gelsin yavrucugun

canım peki nekadar bekledın ben daha fazla sabretmek istemiyorum bide kimyasal gebelik yasadım 7 ay once

Valla biz 1 sene once evlendik hic korunmadim. Bir ara kafayi yiyordum. Sonra esim kus aldi bana. Onlar bile bir suru yavruladi. Sonra ben kendimi onlara adadim inan hic beklemiyordum o kadar buyuk bir sok yasadim ki hala da tam olarak kavrayamiyorum algilarimda sorun var :) olmayacagina o kadar inanmistim ki.

Senin yasin kac canim? Ben bu yasta kendiliginden gebe kaldiysam benden kucukler haydi haydi kalir yani. Kafayi yeme yeter.

HoşgeLdin cnmm..

Biz iyiyiz deliyiiizz bıraktığın gibiyiz :118:

Sende varmı haberler ?

yok bende de bişiler daha 12 gün var adetime :) bu ay gögüslerim ağrıdı bira üzerinde damarlar oluştu ve büyüdü :) hiç bu yaşıma kadar ağrıdığını bilmem yani. başkada bir belirtti yok bakalım ayın 19unu bekliyorum hayırlısı Allah'tan :) hamile haberleri var mı??

sokakta dogum yapan kızı anca sımdı tvden ızledım..nasıl yanı kız yururken cocugu pıt dıye dogurup yoluna devam mı edıyor..adımını atarken bebek bacagının arasından dusuyor 1 sanıye ıcınde ve kız anne ve babasıyla yoluna devam edıyor:S:S cocugu terk etme kısmını degılde yururken cocugu dogurup yurumeye devam edebılme olayına sasırdım ben

Hayırlısı cnm çok da takma ama kendimi şartlama sonra çok üzülüo insan..

Valla yeni haber olarak millanın dediği gibi sumisali var hem adetli ham hamile hem kistli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…