- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.261
kıs senin burda ne işin var ozmn yürü zayıflama topikine
önce zayıflamayı koy kafana sonra bebek
sokakta dogum yapan kızı anca sımdı tvden ızledım..nasıl yanı kız yururken cocugu pıt dıye dogurup yoluna devam mı edıyor..adımını atarken bebek bacagının arasından dusuyor 1 sanıye ıcınde ve kız anne ve babasıyla yoluna devam edıyor:S:S cocugu terk etme kısmını degılde yururken cocugu dogurup yurumeye devam edebılme olayına sasırdım ben
Hayırlısı cnm çok da takma ama kendimi şartlama sonra çok üzülüo insan..
Valla yeni haber olarak millanın dediği gibi sumisali var hem adetli ham hamile hem kistli
Valla biz 1 sene once evlendik hic korunmadim. Bir ara kafayi yiyordum. Sonra esim kus aldi bana. Onlar bile bir suru yavruladi. Sonra ben kendimi onlara adadim inan hic beklemiyordum o kadar buyuk bir sok yasadim ki hala da tam olarak kavrayamiyorum algilarimda sorun var :) olmayacagina o kadar inanmistim ki.
Senin yasin kac canim? Ben bu yasta kendiliginden gebe kaldiysam benden kucukler haydi haydi kalir yani. Kafayi yeme yeter.
evet degil mi bende zaten zayiflamak istiyorum ama istemeklende olmuyor
hareket sart
hamile kalmak neyime degil mi,evet bende böyle bazen düsünüyorumda diyorum sen önce zayifla sisko sonra bebek pesine düs
sokakta dogum yapan kızı anca sımdı tvden ızledım..nasıl yanı kız yururken cocugu pıt dıye dogurup yoluna devam mı edıyor..adımını atarken bebek bacagının arasından dusuyor 1 sanıye ıcınde ve kız anne ve babasıyla yoluna devam edıyor:S:S cocugu terk etme kısmını degılde yururken cocugu dogurup yurumeye devam edebılme olayına sasırdım ben
evet degil mi bende zaten zayiflamak istiyorum ama istemeklende olmuyor
hareket sart
hamile kalmak neyime degil mi,evet bende böyle bazen düsünüyorumda diyorum sen önce zayifla sisko sonra bebek pesine düs
Kizlarim ben ciktim. Malum babamlara yemege geciyorum. İyice yaydim anlayacaginiz.
Yarin ugrarim yine. Optum hepinizi.
Bende az önce izledim...
AL bendende okadar ..bende oraya takıldım ..
O nasıl oluyor yaa doğum okadar kolaymı ki?
kız o nasıl oluyooo :)
Canım kan değerinde 5 üzeri gözüküo yani gebelik değeri ...ama adet oldu ve çikolata kisti var..doktor kistten dolayıda bu değer böle çıkmış olabilir demiş..
kız ınanamadım pür dıkkat o ana kıtlendım..sankı pıt dıye mıçıyor cocugu..anam bızımkı kesın ıkın ıkın cıkmaz 3 gunde
aay ne güldüm yaa...
bence orda bi saçmalık var öyle şeymi olur hani kordon bağı ? tertemiz kanda yok pıt diye düşürüp gidio..
bence o zaten doğurmuştu onu uygun sokak bulup sakladığı eteğinden düşürdü vicdansız kadın sonrada arkasına bakmadan gitti..
ALLah belasını versin nasıl sinirlendim yaa...
ay ne güldüm yaa...
bence orda bi saçmalık var öyle şeymi olur hani kordon bağı ? tertemiz kanda yok pıt diye düşürüp gidio..
bence o zaten doğurmuştu onu uygun sokak bulup sakladığı eteğinden düşürdü vicdansız kadın sonrada arkasına bakmadan gitti..
ALLah belasını versin nasıl sinirlendim yaa...
offffff tam giriyorum bişey cıkıyo çıkmak zorunda klaıyorum su an temmeli olarak gelmsı bulunmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?