kendini bu ay hamile sananlar buraya

kıs senin burda ne işin var ozmn yürü zayıflama topikine

önce zayıflamayı koy kafana sonra bebek

evet degil mi bende zaten zayiflamak istiyorum ama istemeklende olmuyor

hareket sart

hamile kalmak neyime degil mi,evet bende böyle bazen düsünüyorumda diyorum sen önce zayifla sisko sonra bebek pesine düs

Bende az önce izledim...

AL bendende okadar ..bende oraya takıldım ..

O nasıl oluyor yaa doğum okadar kolaymı ki?

yasım 24 canm gecen sene evledım bende herhalde olsa bende ınanamam gercekten

hareket sart

hamile kalmak neyime degil mi,evet bende böyle bazen düsünüyorumda diyorum sen önce zayifla sisko sonra bebek pesine düs

zayıflamak bebek sansını daha fazla arttırıyormus..ama ımkansız dıye bıse yok bılıyorsun,senın kılonda da gayet guzel catır catır doguran var..hemde aynen cok az kılo alarak..kafana takma bunu..az ye dıyecem ama yemek kadar guzel bıse varmı yaaaaaaa

ben izlemedim ama twitterda okudum haberi. yahu ne insanlar var yaa. canı atmak okadar kolay mı? madem yedin bi bok neden sahip çıkmıyorsun allahın verdiği cana... yazık valla..

hareket sart

Öyle demek istemedim tabiiii bitanemmmmm

Benmde çok vardı öyle kilolu arkadaşlarım ALLahtan yaa hamileliğin ilk aylarda çok kusma oluodu ilk 3 ay çok zayıflamıştı sonra son aylarda almıştı kiloyu ama normal şekilde tabi baştan zayıfladığı için...

Ama ben sağlık için diyorum canım bnm sakın yanlış anlama ilerde hamile kalırsan sana sıkıntı verir üst üste eklenir kilolar ..

Bu seni daha çok zorlar ve üstüne çocuk emzirme falan hiç veremezsin sonra..

Kizlarim ben ciktim. Malum babamlara yemege geciyorum. İyice yaydim anlayacaginiz.

Yarin ugrarim yine. Optum hepinizi.

yarın gel,hep gel....aaaa sen buranın demırbaslarındansın..ılk hamıle anamızsın..sen gelmıcende kım gelcek..hadı hoscakal sımdılık

Bende az önce izledim...

AL bendende okadar ..bende oraya takıldım ..

O nasıl oluyor yaa doğum okadar kolaymı ki?

kız ınanamadım pür dıkkat o ana kıtlendım..sankı pıt dıye mıçıyor cocugu..anam bızımkı kesın ıkın ıkın cıkmaz 3 gunde

yaaa kızlar ne kadann gevezeyiz biz yaaa
5 6 aylık topikler 500 600.sayfalardayken biz 1000 e dayandıkk
frencesca demek cebe ped koymak lazım..hemen bir cebime normal ped,diğerine günük ped koycam..
adetime 12 gün var ama rahim kısmımda ağrı var azcık...yoksaaaaaaaa
bebimmi yerleşiyoooorr yarebbbiiiiimmmm

kız ınanamadım pür dıkkat o ana kıtlendım..sankı pıt dıye mıçıyor cocugu..anam bızımkı kesın ıkın ıkın cıkmaz 3 gunde

ay ne güldüm yaa...

bence orda bi saçmalık var öyle şeymi olur hani kordon bağı ? tertemiz kanda yok pıt diye düşürüp gidio..

bence o zaten doğurmuştu onu uygun sokak bulup sakladığı eteğinden düşürdü vicdansız kadın sonrada arkasına bakmadan gitti..

ALLah belasını versin nasıl sinirlendim yaa...

a

ynen valla bebegim bende izlemedim ama öle düşündüm okuyunca... bunların allah korkusu yok...

hanii ya ben bulamadım o videoyu

offffff tam giriyorum bişey cıkıyo çıkmak zorunda klaıyorum su an temmeli olarak gelmsı bulunmaktayım

hoşgeLdinn bebişiimmm

izledinmi sende kıs sokakta doğum yapıp bizim bulamadığımız o yavrucağı orada bırakıp giden ALLahın belası kadını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…