kendini bu ay hamile sananlar buraya

kız büsrakoc,,
listeye yazılmak için merys girerese ecemin selamı var ,,beni listeye yazacakmışın de,,
bu torpilimi unutma.yoksa sınavla alıyoruz mübarek listemize şaka bi yana hep birlikte okuruz duamızıı hoşgelmşin canm

evet yaaaaaaaaaaaaaaaaa pis bogazim iste

ama benim stres olunca canim cok yemek istiyor

Yok canim benim aksine haklisin sonucta hic fazla kilo almasam bile 10-12 kilo falan alacam cocuk suyu muyu derken eeeeeee ben simdi zaten igreniyorum bu durumdan ya o zaman ne yaparim ben yaaaa

hoşgeLdinn bebişiimmm

izledinmi sende kıs sokakta doğum yapıp bizim bulamadığımız o yavrucağı orada bırakıp giden ALLahın belası kadını..

hosbulduk kuşum
ama bence duzmece ole pıt dıye doğururmu lan karı hanı nerde bu cocugun beslendıgı kordon duzmece bu duzmece

anasını satım kac katmandan olusuyoz karıyı kes kes bıtıremedı..bugun kuzenım sezeryanla dogum yaptı..demek bunları yasadı hep
allah ınsallah bana ve ısteyen herkese normal dogum nasıp eder..
ama bebek ne kadar guzeldı oyle yaaa..
yalnız arkada calan 80lerin aşk fılmı muzıgı durumun vahımlıgını hıc kurtaramadı

ben 2 aylık bebeğimi aldıklarında masadan kalkcaktm neredyse..9 aylığı pıt diye çıkarmş..3 kişiyle birlikte olmuş onların adını veröiş polise..helal olsun midesi falan herşeyi geniş bunun çocuk ondan kolay doğmuşş

yaaaaaaaaaa bende eklenmek istiyorummm listeyeeeeeeeee nedennn ilgilenmiyosunuz bizimleeee neden neden nedennnnn:O bu şaşırma işareti arkadaşlar yeni olduğum için doğru dürüst msj yazamıyorumdaaa

hosbulduk kuşum
ama bence duzmece ole pıt dıye doğururmu lan karı hanı nerde bu cocugun beslendıgı kordon duzmece bu duzmece

kız duzmece olurmu bebegı bı cocuk buluyor sonra..polısler anasınıda babasınıda kızıda yakalıyor..
kordon bagı nerdeydı o sıra bılemedım

hosbulduk kuşum

Bende onu dedim o önceden doğurmuş bence ..Amaaan neyse ne sonuçta ortada uçkurlarına sahip çıkamayan ALLahın belası bi kadın(anne diyemicem) bi de adam var..

ve masum bi yavrucak..

heh dönmüş dolanmıs konu fazla kilolara gelmişşşş

Bende onu dedim o önceden doğurmuş bence ..Amaaan neyse ne sonuçta ortada uçkurlarına sahip çıkamayan ALLahın belası bi kadın(anne diyemicem) bi de adam var..

ve masum bi yavrucak..

Öyle sınav dünyasındayız bacım öbür tarafta o bebiş alacak anasından babasından
ben boyle seylere tahamul edemıyorum karıyı oracıkta doğrardım heralde yanında olsaydım
güzel şeylerden bahsedelım yaaaa bırakın su insan olmayan varlıkları ne var ne yok nasıl gıdıyor ekşınlar bakammmmmm

yaaaaaaaaaa bende eklenmek istiyorummm listeyeeeeeeeee nedennn ilgilenmiyosunuz bizimleeee neden neden nedennnnn:O bu şaşırma işareti arkadaşlar yeni olduğum için doğru dürüst msj yazamıyorumdaaa

no panic minnoşum..merys arkadaşımıda liste...onu görünce ona ilet yazar listeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…