- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.281
zayıflamak bebek sansını daha fazla arttırıyormus..ama ımkansız dıye bıse yok bılıyorsun,senın kılonda da gayet guzel catır catır doguran var..hemde aynen cok az kılo alarak..kafana takma bunu..az ye dıyecem ama yemek kadar guzel bıse varmı yaaaaaaa
Öyle demek istemedim tabiiii bitanemmmmm
Benmde çok vardı öyle kilolu arkadaşlarım ALLahtan yaa hamileliğin ilk aylarda çok kusma oluodu ilk 3 ay çok zayıflamıştı sonra son aylarda almıştı kiloyu ama normal şekilde tabi baştan zayıfladığı için...
Ama ben sağlık için diyorum canım bnm sakın yanlış anlama ilerde hamile kalırsan sana sıkıntı verir üst üste eklenir kilolar ..
Bu seni daha çok zorlar ve üstüne çocuk emzirme falan hiç veremezsin sonra..
hoşgeLdinn bebişiimmm
izledinmi sende kıs sokakta doğum yapıp bizim bulamadığımız o yavrucağı orada bırakıp giden ALLahın belası kadını..
kız büsrakoc,,
listeye yazılmak için merys girerese ecemin selamı var ,,beni listeye yazacakmışın de,,
bu torpilimi unutma.yoksa sınavla alıyoruz mübarek listemize şaka bi yana hep birlikte okuruz duamızıı hoşgelmşin canm
hosbulduk kuşum
ama bence duzmece ole pıt dıye doğururmu lan karı hanı nerde bu cocugun beslendıgı kordon duzmece bu duzmece
hosbulduk kuşum
ama bence duzmece ole pıt dıye doğururmu lan karı hanı nerde bu cocugun beslendıgı kordon duzmece bu duzmece
evet yaaaaaaaaaaaaaaaaapis bogazim iste
ama benim stres olunca canim cok yemek istiyor
Yok canim benim aksine haklisin sonucta hic fazla kilo almasam bile 10-12 kilo falan alacam cocuk suyu muyu derken eeeeeee ben simdi zaten igreniyorum bu durumdan ya o zaman ne yaparim ben yaaaa
bende sürekli bu tür videolar izliyorum. yakında hepimiz doğum uzmanı olcaz
Bende onu dedim o önceden doğurmuş bence ..Amaaan neyse ne sonuçta ortada uçkurlarına sahip çıkamayan ALLahın belası bi kadın(anne diyemicem) bi de adam var..
ve masum bi yavrucak..
yaaaaaaaaaa bende eklenmek istiyorummm listeyeeeeeeeee nedennn ilgilenmiyosunuz bizimleeee neden neden nedennnnn:O bu şaşırma işareti arkadaşlar yeni olduğum için doğru dürüst msj yazamıyorumdaaa
hahahahaha topikce manyak hatunlariz
hahahahaha topikce manyak hatunlariz
Dedim ya zaten hepimiz hamile kalalım sonra SIYIRDIK HAMİLE KALDIK ! die topic açıcaz inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?