- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.301
yaaaaaaaaaa bende eklenmek istiyorummm listeyeeeeeeeee nedennn ilgilenmiyosunuz bizimleeee neden neden nedennnnn:O bu şaşırma işareti arkadaşlar yeni olduğum için doğru dürüst msj yazamıyorumdaaa
kız duzmece olurmu bebegı bı cocuk buluyor sonra..polısler anasınıda babasınıda kızıda yakalıyor..
kordon bagı nerdeydı o sıra bılemedım
Öyle sınav dünyasındayız bacım öbür tarafta o bebiş alacak anasından babasından
ben boyle seylere tahamul edemıyorum karıyı oracıkta doğrardım heralde yanında olsaydım
güzel şeylerden bahsedelım yaaaa bırakın su insan olmayan varlıkları ne var ne yok nasıl gıdıyor ekşınlar bakammmmmm
Valla bizde pek ekşın yok..Doktor bu ay yumurtlama olmadığını söylediya pek sallamiorum oyüzden..
eşime diom tatildeyiz bu ay
Dedim ya zaten hepimiz hamile kalalım sonra SIYIRDIK HAMİLE KALDIK ! die topic açıcaz inş..
Valla bizde pek ekşın yok..Doktor bu ay yumurtlama olmadığını söylediya pek sallamiorum oyüzden..
eşime diom tatildeyiz bu ay
yumurtalanma olmadığı ay oluyor muymuş ??
Olur tabii...KAdınlar her ay yumurtlamaz ki..
Bu yüzden bazı çiftler denk getiremediği için çocuk sahibi olamıyolar..bu yüzden de yumurtlama takibi denilen şey yapılıyor..
Bu yüzden bazı çiftler denk getiremediği için çocuk sahibi olamıyolar..bu yüzden de yumurtlama takibi denilen şey yapılıyor..
ya bacı bırakın bu işlerı herseye ınanmayın yazılı basında ınternette haberlerdekı hersey gercekmı sankı cocugun bebegı bulurken ki videosu varmı yokkkk eee o zamannn kamuoyunun dikkatı cekıldımı cekıldı bu vıdeolar tıklanma rekoru kırdımı kırdııı
bende doktora gıtmemeye karar verdıgım gun adet olmustum bıttı benımkıde dun ekşınlar basladı yınemmm
Ya yavrimmmmmm sen bakma yumurtan rafadanmıs yok sahandanmıs Allahım ol derse olurrrr ekşınlar beklemezzzzzz gun asırı devammmmmm
o sezeryan nasil dogumdu yaa cok fena oldum kendimi hic iyi hissetmiyorum
kızım işin duzmece kısmı cocugun o an dogmus olmamasıdır..vıdeo zaten devamlılık seyredıyor ya..kız ve anası babası orayı terkedınce vıdeonun devamnda bı sure sonra mahalledekı cocuk bebegı buluyor derken polısler gelıyor..neyse yaw ben dogurup atmadım yaa...kasıgım agrıyor zaten
o sezeryan nasil dogumdu yaa cok fena oldum kendimi hic iyi hissetmiyorum
Anaaaaaaaaaaaaaaaam gel ilgilenek seninle yavruuu
anlat bakem sen kendini niye hamile saniyon bu ay
Orası öle tabi olurmu oLur : ))
banyo yapmaktan bi hal olduk zaten anasını satayımm saçlarımı kesicem en sonunda yarım saat saçlarım oyalio beni banyoda ondan üşeniom :115:
hehehe bacım karı pıtdadanak dusurunce bebeği ben zaten videoyu kapadım ben ole seylere pek ınanmamda amannnnn bananeeee olduysada öbür tarafta versin hesabını
kasık dedık hatırlattın banada benımkıde agrıyorr emme hepsi psikolocik bunlarınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?