kendini bu ay hamile sananlar buraya

yaaaaaaaaaa bende eklenmek istiyorummm listeyeeeeeeeee nedennn ilgilenmiyosunuz bizimleeee neden neden nedennnnn:O bu şaşırma işareti arkadaşlar yeni olduğum için doğru dürüst msj yazamıyorumdaaa

Anaaaaaaaaaaaaaaaam gel ilgilenek seninle yavruuu

anlat bakem sen kendini niye hamile saniyon bu ay

kız duzmece olurmu bebegı bı cocuk buluyor sonra..polısler anasınıda babasınıda kızıda yakalıyor..
kordon bagı nerdeydı o sıra bılemedım

ya bacı bırakın bu işlerı herseye ınanmayın yazılı basında ınternette haberlerdekı hersey gercekmı sankı cocugun bebegı bulurken ki videosu varmı yokkkk eee o zamannn kamuoyunun dikkatı cekıldımı cekıldı bu vıdeolar tıklanma rekoru kırdımı kırdııı

Valla bizde pek ekşın yok..Doktor bu ay yumurtlama olmadığını söylediya pek sallamiorum oyüzden..

eşime diom tatildeyiz bu ay

Dedim ya zaten hepimiz hamile kalalım sonra SIYIRDIK HAMİLE KALDIK ! die topic açıcaz inş..

ama yalnız ben bı yonumuzu kutluyorum ve gurur duyuyorum..burdakı kımse ay ben hamıle kaldım baska topıge gıdım demedı cok sukur..herkes tam kadro burada..hepımız dogurup evlendırene kadar burdayık..en saglam temellı topık burası..zeynepılkeye basarı plaketı..demırbaslarımıza (sumısalı,francesca,angel,beyazlım) öpucukler

Son düzenleme:

Valla bizde pek ekşın yok..Doktor bu ay yumurtlama olmadığını söylediya pek sallamiorum oyüzden..

eşime diom tatildeyiz bu ay

bende doktora gıtmemeye karar verdıgım gun adet olmustum bıttı benımkıde dun ekşınlar basladı yınemmm
Ya yavrimmmmmm sen bakma yumurtan rafadanmıs yok sahandanmıs Allahım ol derse olurrrr ekşınlar beklemezzzzzz gun asırı devammmmmm

Olur tabii...KAdınlar her ay yumurtlamaz ki..

Bu yüzden bazı çiftler denk getiremediği için çocuk sahibi olamıyolar..bu yüzden de yumurtlama takibi denilen şey yapılıyor..

ahh yavrum saol valla ben daha yeni başladım ya bebek yapmay oyüzden bilgi ediyorum vay halimizeeee....

kızım işin duzmece kısmı cocugun o an dogmus olmamasıdır..vıdeo zaten devamlılık seyredıyor ya..kız ve anası babası orayı terkedınce vıdeonun devamnda bı sure sonra mahalledekı cocuk bebegı buluyor derken polısler gelıyor..neyse yaw ben dogurup atmadım yaa...kasıgım agrıyor zaten

Orası öle tabi olurmu oLur : ))

banyo yapmaktan bi hal olduk zaten anasını satayımm saçlarımı kesicem en sonunda yarım saat saçlarım oyalio beni banyoda ondan üşeniom :115:

o sezeryan nasil dogumdu yaa cok fena oldum kendimi hic iyi hissetmiyorum

hee yaaa..dogumdan korkmakta haksız sayılmazmısım..sımdı cocuk cocuk dıye yırtılıyorum..bı hamıle kalım nasıl dogurcam ben yaaa dıye aglarım burda hergun kesın

hehehe bacım karı pıtdadanak dusurunce bebeği ben zaten videoyu kapadım ben ole seylere pek ınanmamda amannnnn bananeeee olduysada öbür tarafta versin hesabını
kasık dedık hatırlattın banada benımkıde agrıyorr emme hepsi psikolocik bunlarınn

Olur tabii...KAdınlar her ay yumurtlamaz ki..

Bu yüzden bazı çiftler denk getiremediği için çocuk sahibi olamıyolar..bu yüzden de yumurtlama takibi denilen şey yapılıyor..

yumurta takıbı ıcın her ay doktora gitmek gerekıyomu ya ben bıkere baktırdım progestn 5 cıktı doktor hersey normal yumurtlamssn dedı

bazı kadınlarda evlerinde doğuruyomuş,,eskiden anneannlermz gbi...hatta bir sitede fotolar vardı..çiş pozisyonunda doğum yapıolardı

Orası öle tabi olurmu oLur : ))

banyo yapmaktan bi hal olduk zaten anasını satayımm saçlarımı kesicem en sonunda yarım saat saçlarım oyalio beni banyoda ondan üşeniom :115:

al benden de o kadar su yazın saclarım oluyo bıldıgın kece halbuki annem her zaman der saçına sürmediğin bok kalmadı diye amma onlarda fayda etmıyor artık

yahu ben bebek yapmaya calısmazken hıc agrımazdı..nezamankı ogrendım belırtılerde kasık agrısı var her ay kasık agrısı ceker oldum..ama valla agrıyor yaaaaa
hemde sabahtan berı sag kasıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…