- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.321
ama yalnız ben bı yonumuzu kutluyorum ve gurur duyuyorum..burdakı kımse ay ben hamıle kaldım baska topıge gıdım demedı cok sukur..herkes tam kadro burada..hepımız dogurup evlendırene kadar burdayık..en saglam temellı topık burası..zeynepılkeye basarı plaketı..demırbaslarımıza (sumısalı,francesca,angel,beyazlım) öpucukler
o sezeryan nasil dogumdu yaa cok fena oldum kendimi hic iyi hissetmiyorum
hay bennn o doktorların yımırtasınaaaaaaaaa
yumurta takıbı ıcın her ay doktora gitmek gerekıyomu ya ben bıkere baktırdım progestn 5 cıktı doktor hersey normal yumurtlamssn dedı
yahu ben bebek yapmaya calısmazken hıc agrımazdı..nezamankı ogrendım belırtılerde kasık agrısı var her ay kasık agrısı ceker oldum..ama valla agrıyor yaaaaa
hemde sabahtan berı sag kasıgım
yahu ben bebek yapmaya calısmazken hıc agrımazdı..nezamankı ogrendım belırtılerde kasık agrısı var her ay kasık agrısı ceker oldum..ama valla agrıyor yaaaaa
bazı kadınlarda evlerinde doğuruyomuş,,eskiden anneannlermz gbi...hatta bir sitede fotolar vardı..çiş pozisyonunda doğum yapıolardı
ayyy sağoll cnm çookkk sevindimm yaaa:))soruna cvb veriyomm çünkü hamile kalmak için gereken herşeyi yapmıştıımmm beenn ama yinee olmadııı yarıınn sevgilii doktorumun yolunuu tutcamm
hee annanem annemı tuvalette mıcarken dogurmus..e ozaman sezaryen yokken sımdılerde yok cocuk ters yok rahım dar denılenler nasıl dogururmus kı?
Tabiki hayır ..o test yumurtlama yapabildiğini gösteriyor..ama bu her ay olmaz bazı aylar yumurtlamayabiliriz..
ama sakın bunu kafaya takıpta aaa acaba bu ay yumurtladım mı falan die kafaya takarsak olacağı varsada olmaz..
bu işte relax olmak lazım bütün bildiğiniz şeyleri unutun doktorlar öle dio..
bende diom keşke hiçbişey bilmeseydim[/B]
evlilik süper saç uzatıyo,sürekli banyo yapmaktan ötürüüü:))
sag kasık kız olmasına işaretmiş inş hamişsindir
hele de ekşını seven bi kocan varsa
etrafımda yenı evlenenler bı bakıyordum 1 ay sonra saclar gıtmıs hemen küt olmoş saclar
azim ettim kestirmeyecem işteeeeeeeeee
aaayy hamıle kalmadan cınsıyetını bılem ögrendıııııımmmmmmmmmm
olsunda kız erkek hıc farketmez..haa deseler ne ıstersın kız derım..cicili bicili gıydırırım onu hep
aaayy hamıle kalmadan cınsıyetını bılem ögrendıııııımmmmmmmmmm
olsunda kız erkek hıc farketmez..haa deseler ne ıstersın kız derım..cicili bicili gıydırırım onu hep
benım evlenmeden once boynuma kadar zor uzayan sacım 1 bucuk senede bellerıme geldı..hergun sulamak lazımmıs demekkı hem içten hem dıştan
Neyse şekerler benim kociş salatayı yapmış beni çağırıyor bende zahmet olcak yemekleri ısıtayım bari hadi siz takılın grşz sonra..: 16:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?