kendini bu ay hamile sananlar buraya

Yerim kiz seniiiiii canimmmmmmmmm canim canim canim canim canim canim canim canim len bu mustafa topal oglu kac kere canim diyo bu sarkida

o sezeryan nasil dogumdu yaa cok fena oldum kendimi hic iyi hissetmiyorum

ay sorma canim yaaa ben büyük bi heyecanla izledim ve azcik korktum:18:

hay bennn o doktorların yımırtasınaaaaaaaaa

muhahahahahahaha

yumurta takıbı ıcın her ay doktora gitmek gerekıyomu ya ben bıkere baktırdım progestn 5 cıktı doktor hersey normal yumurtlamssn dedı

Tabiki hayır ..o test yumurtlama yapabildiğini gösteriyor..ama bu her ay olmaz bazı aylar yumurtlamayabiliriz..

ama sakın bunu kafaya takıpta aaa acaba bu ay yumurtladım mı falan die kafaya takarsak olacağı varsada olmaz..

bu işte relax olmak lazım bütün bildiğiniz şeyleri unutun doktorlar öle dio..

bende diom keşke hiçbişey bilmeseydim [/B
]

yahu ben bebek yapmaya calısmazken hıc agrımazdı..nezamankı ogrendım belırtılerde kasık agrısı var her ay kasık agrısı ceker oldum..ama valla agrıyor yaaaaa
hemde sabahtan berı sag kasıgım

ben de bekarkene de vardı bu illet bacım bekarken doktor iltihap demişti antibiyotik kullanmıstım yanı hamıle kalsam ölsem kasık ağrısından anlamayacagım o derece

bazı kadınlarda evlerinde doğuruyomuş,,eskiden anneannlermz gbi...hatta bir sitede fotolar vardı..çiş pozisyonunda doğum yapıolardı

hee annanem annemı tuvalette mıcarken dogurmus..e ozaman sezaryen yokken sımdılerde yok cocuk ters yok rahım dar denılenler nasıl dogururmus kı?

Neyse şekerler benim kociş salatayı yapmış beni çağırıyor bende zahmet olcak yemekleri ısıtayım bari hadi siz takılın grşz sonra..: 16:

iyide arastırmadan olumuyokı sureklı gundemımız gebe kalmak oluca mecbur bılıyosun ben doktora gtmek ıstemıyorum zaten kntrol ıcın gtmiştim offf napcam ılmıyorum gtsem mı acaba

sag kasık kız olmasına işaretmiş inş hamişsindir

aaayy hamıle kalmadan cınsıyetını bılem ögrendıııııımmmmmmmmmm
olsunda kız erkek hıc farketmez..haa deseler ne ıstersın kız derım..cicili bicili gıydırırım onu hep

hele de ekşını seven bi kocan varsa
etrafımda yenı evlenenler bı bakıyordum 1 ay sonra saclar gıtmıs hemen küt olmoş saclar
azim ettim kestirmeyecem işteeeeeeeeee

benım evlenmeden once boynuma kadar zor uzayan sacım 1 bucuk senede bellerıme geldı..hergun sulamak lazımmıs demekkı hem içten hem dıştan

olsunda kız erkek hıc farketmez..haa deseler ne ıstersın kız derım..cicili bicili gıydırırım onu hep

hahahahaha oda guzelmıs valla hamıle kalmadan öğrendik bak millan
ayyy ben de kızım olsun isterım yaaa arkadaslarım hep senın kızın olursa hürremin kızı gıbı bıse olur dıyorlarr olsun oğlumda olursa fırlamanın teki yaparım ben onu anasının oğluuuu

Allah gönlüne göre versin inşallahhh canımmmmmmmmmmmm

15 aydır uğraşıyoruzzz bazıları daha erken olduğunu düşünüyoorr tabii bana öyle sölüyolarr ayrıca doktorun ne kisti olduğunu kestiremediği bir kistim varr çikolata kistine benzediğini düşünüyorr ve galiba artık yarınn ilaç tedavisine başlıcakk bu arada bende delii gibi forumları takip edip bütün duaları kürleri araştırıyorumm hangisini yapsam diyee galiba yavaştan sıyırıyorummu neee

Neyse şekerler benim kociş salatayı yapmış beni çağırıyor bende zahmet olcak yemekleri ısıtayım bari hadi siz takılın grşz sonra..: 16:

hadı bakalım gıdenlere toptan ıyı aksamlar ozaman..ben bu gece buradayım,kocamın halı saha gunu bugun..yalnız kalırsam burda gıder 1 senedır utulemedıgım nevresım takımını utulerım bende napiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…