kendini bu ay hamile sananlar buraya

geçmiş olsun canım. inşallah tez zamanda hamiş olursun. bu arada soğan kürünü denedin mi?

aaayy hamıle kalmadan cınsıyetını bılem ögrendıııııımmmmmmmmmm
olsunda kız erkek hıc farketmez..haa deseler ne ıstersın kız derım..cicili bicili gıydırırım onu hep
:kiz milan sende belirtiler tavan yapmis ama ruhun mu bedenin m hamile daha cozemedim

kız benim kocişinde 9-10 maçı varrr :))

bende burdayim ve utulenmemis nevresimim var bu nee teadufff

bacım üzülme ben gece demirbası burdayım kociş gece vardıyasında olunca boyle oluyo
şu ütü işini hiç hatırlatmaaa kısın bıel nefret ederken yazın kara kara düşünüyorummm eşimin de hemen cevabı hazırr o zaman o kadar alışverıs yapma sende yakında evın her yerını dolapla kaplatacan diyor banaaaaaa

benım bugun ıkıncı kez sogan kurune baslama gunumdu..adetıme son 10 gun kala baslamam gerekıyordu basladım..inşallah işe yarar..
kistim mı var neyım var bılmıyorum ama saglıklı kadının bıle 6 ayda bır yapması cok faydalıymıs,rahmı temızlıyormus kistlerden mıyomlardan falan..

açılmıyor o siteeeneyse yakarsam yayınlarım fotolarıı

bende mayis ayi icin oyle diyordum pedlerimi soganlari bile almistim ama kaldi bi suru sogan bende yemeklerin yaninda kirip kirip yiyom saki hic istahim yokmus gibi

benımkı 11-12 eve gelmesı 12 bucugu bulur..sevıyorum boyle gunlerı yemek derdı yok,iş yok,guc yok ooohh..

aynen bende canımm :) benimkinin de gelmesi 12yi bulur :) bi yandan fatmagül, bi yandan kk ohh bugün hayat bize güzel :)

demekki burdan ne çıkarıyoruz biz karılar nevresimleri hiç ütülemıyoruzzzzzz

asla utulemem..koyarım yatagın ustune,yatagın ustunden berı utulerım
evde bıle sadece kocamın gıysılerını zorakı utulerım..
anneme cekmısım,gıy ustune,ustunde acılır o zaten derdı hep

ahahahahahah yok kız ınsallah okuyanlar hamıle kalır demedım zaten korkma
inşallah bebısını kucagına alsın tez zamanda kocanda alsın,sende al bıdenem
hehehe aminnnnnnnnnnnnnnn canımın içi aminnnn hepimiz içinnn aminnnnnnnn
görüşürüz talım batını yazda öle git yoncamel sende batını yaz öle git biri liste yapar belki bakam

canımmm benim benim bat 11 hazirannn

asla utulemem..koyarım yatagın ustune,yatagın ustunden berı utulerım
evde bıle sadece kocamın gıysılerını zorakı utulerım..
anneme cekmısım,gıy ustune,ustunde acılır o zaten derdı hep

hehehe bende sizdenim nevresimmm ütülemek yokk :) zaman yetmiyoki yahu pek fazla eşimin kıyafetlerinizde ütülemem oda alıştı artıkk :)) arada jest yapıyommm ve aradada o kızınca ütülüyommm ama diyomda sanki kendi şelerimi ütülüyomda seninkine vakit kaldı canımmmmm kocacımmm benimmm yaaaa çok seviyom seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…