- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.341
15 aydır uğraşıyoruzzz bazıları daha erken olduğunu düşünüyoorr tabii bana öyle sölüyolarr ayrıca doktorun ne kisti olduğunu kestiremediği bir kistim varr çikolata kistine benzediğini düşünüyorr ve galiba artık yarınn ilaç tedavisine başlıcakk bu arada bende delii gibi forumları takip edip bütün duaları kürleri araştırıyorumm hangisini yapsam diyee galiba yavaştan sıyırıyorummu neee
:kiz milan sende belirtiler tavan yapmis ama ruhun mu bedenin m hamile daha cozemedimaaayy hamıle kalmadan cınsıyetını bılem ögrendıııııımmmmmmmmmm
olsunda kız erkek hıc farketmez..haa deseler ne ıstersın kız derım..cicili bicili gıydırırım onu hep
hadı bakalım gıdenlere toptan ıyı aksamlar ozaman..ben bu gece buradayım,kocamın halı saha gunu bugun..yalnız kalırsam burda gıder 1 senedır utulemedıgım nevresım takımını utulerım bende napiiim
hadı bakalım gıdenlere toptan ıyı aksamlar ozaman..ben bu gece buradayım,kocamın halı saha gunu bugun..yalnız kalırsam burda gıder 1 senedır utulemedıgım nevresım takımını utulerım bende napiiim
15 aydır uğraşıyoruzzz bazıları daha erken olduğunu düşünüyoorr tabii bana öyle sölüyolarr ayrıca doktorun ne kisti olduğunu kestiremediği bir kistim varr çikolata kistine benzediğini düşünüyorr ve galiba artık yarınn ilaç tedavisine başlıcakk bu arada bende delii gibi forumları takip edip bütün duaları kürleri araştırıyorumm hangisini yapsam diyee galiba yavaştan sıyırıyorummu neee
bende burdayim ve utulenmemis nevresimim var bu nee teadufff
kız benim kocişinde 9-10 maçı varrr :))
arada kocama söylerim iyi yapmış mıstık
benım bugun ıkıncı kez sogan kurune baslama gunumdu..adetıme son 10 gun kala baslamam gerekıyordu basladım..inşallah işe yarar..
kistim mı var neyım var bılmıyorum ama saglıklı kadının bıle 6 ayda bır yapması cok faydalıymıs,rahmı temızlıyormus kistlerden mıyomlardan falan..
benımkı 11-12 eve gelmesı 12 bucugu bulur..sevıyorum boyle gunlerı yemek derdı yok,iş yok,guc yok ooohh..
demekki burdan ne çıkarıyoruz biz karılar nevresimleri hiç ütülemıyoruzzzzzz
heheheahahahahahahyok kız ınsallah okuyanlar hamıle kalır demedım zaten korkma
inşallah bebısını kucagına alsın tez zamanda kocanda alsın,sende al bıdenem
görüşürüz talım batını yazda öle git yoncamel sende batını yaz öle git biri liste yapar belki bakam
[video=youtube;I0Szfpb6rbs]http://www.youtube.com/watch?v=I0Szfpb6rbs[/video]
kumaş pantolon hariç severimasla utulemem..koyarım yatagın ustune,yatagın ustunden berı utulerım
evde bıle sadece kocamın gıysılerını zorakı utulerım..
anneme cekmısım,gıy ustune,ustunde acılır o zaten derdı hep
asla utulemem..koyarım yatagın ustune,yatagın ustunden berı utulerım
evde bıle sadece kocamın gıysılerını zorakı utulerım..
anneme cekmısım,gıy ustune,ustunde acılır o zaten derdı hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?