- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.361
asla utulemem..koyarım yatagın ustune,yatagın ustunden berı utulerım
evde bıle sadece kocamın gıysılerını zorakı utulerım..
anneme cekmısım,gıy ustune,ustunde acılır o zaten derdı hep
Eki Görüntüle 439594 kızlar test yaptımmm sonucu :)))
öööylee okuz gibi bakıyor camışşşş
hadi inşallah hamişsindir. biraz silik sankiii. ama 2 çizgiiii
anam bızım evde babam yapar hala ütüleriii babalar gununde utu almsıtık hedıye
benım kocıs utu harıcındeherseyı yapar gecende verdım elıne havlu atlet felan dedım alış hamıleyken sen yapacan garıbımde gülüyooo
ey gidiii ünv yıllarında yere carsaf serıp utu yapardım sımdı mecbur utu gunlerım oluyor herseyı utuleyıp asıyorum esım bıraz tıtızde dağınıklıga tahammulu yok
bıraz once aradı nasılsın askım dıyo dedım sıkıcı evde ıyı sen gel ben calısayım dıyor dedım ıyı ben calısayım sen gel yerıme kpssye gırrr yok askım ben ölene kadar calışırım dayananamam ben o strese diyor deliiii
dedım saol askım ne guzel moral verdınnnn
arada kocama söylerim iyi yapmış mıstık
ne kızım ben hala ya masa ustunde ütülüyorum yada koltuk takımının pufunun üzerınde..hala almadık bı ütü masası
benım ıcın hıc ıhtıyac sınıfında degıl ya
ne kızım ben hala ya masa ustunde ütülüyorum yada koltuk takımının pufunun üzerınde..hala almadık bı ütü masası
benım ıcın hıc ıhtıyac sınıfında degıl ya
hahahahaha
canim hadi hayirlisibat ne zaman?
canooooooooooooooooooo bendensinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çamasır asacagını bıle yenı aldık..hep koltukların ustunde kuruturdum..öylede cok kötu goruntu oluyordu bee..hemde 1 haftada zor kururdu..sımdı anladım asacagın kıymetını..
anammm benım kocıs tıtız oldugundanmıdır nedırrr evle ılgılı bıse alalım dedıgımde alısverısten nefret eden adam o gun gıder
bulaşıklıgım paslandı dun tum ıstanbulda paslanmaz celık bulaşıklık aradık düşünnnnnn
ammada laf kaynatmısınız heee:)))))
geldım ben geldım ben ben geldımmmmmmmmmmmmmmm :)))))))
millan 11 hazzirandan sonra ikizler burcunda şans günleri başlıomuş 1 yıl sürcekmiş
anaa ne guzelmıs..benımkı bazen oyle sıkıntılara gelemez..bazen benden daha karı kesilir..oda benım gıbı ikizler napalım
ammada laf kaynatmısınız heee:)))))
geldım ben geldım ben ben geldımmmmmmmmmmmmmmm :)))))))
offfff ütü dedik çamasır dedık temızlk yapmam lazım benım yaz geldı ben hala bahar temızlıgı yapacam cam çerçeve perde koltuk girmem lazım olayaaaa ama canım hiç istemiyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?