kendini bu ay hamile sananlar buraya

asla utulemem..koyarım yatagın ustune,yatagın ustunden berı utulerım
evde bıle sadece kocamın gıysılerını zorakı utulerım..
anneme cekmısım,gıy ustune,ustunde acılır o zaten derdı hep

anam bızım evde babam yapar hala ütüleriii babalar gununde utu almsıtık hedıye
benım kocıs utu harıcınde herseyı yapar gecende verdım elıne havlu atlet felan dedım alış hamıleyken sen yapacan garıbımde gülüyooo
ey gidiii ünv yıllarında yere carsaf serıp utu yapardım sımdı mecbur utu gunlerım oluyor herseyı utuleyıp asıyorum esım bıraz tıtızde dağınıklıga tahammulu yok
bıraz once aradı nasılsın askım dıyo dedım sıkıcı evde ıyı sen gel ben calısayım dıyor dedım ıyı ben calısayım sen gel yerıme kpssye gırrr yok askım ben ölene kadar calışırım dayananamam ben o strese diyor deliiii
dedım saol askım ne guzel moral verdınnnn

ne kızım ben hala ya masa ustunde ütülüyorum yada koltuk takımının pufunun üzerınde..hala almadık bı ütü masası
benım ıcın hıc ıhtıyac sınıfında degıl ya

arada kocama söylerim iyi yapmış mıstık

hahahahaha

Eki Görüntüle 439594 kızlar test yaptımmm sonucu :)))

canim hadi hayirlisi bat ne zaman?

ne kızım ben hala ya masa ustunde ütülüyorum yada koltuk takımının pufunun üzerınde..hala almadık bı ütü masası

canooooooooooooooooooo bendensinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

anammm benım kocıs tıtız oldugundanmıdır nedırrr evle ılgılı bıse alalım dedıgımde alısverısten nefret eden adam o gun gıder
bulaşıklıgım paslandı dun tum ıstanbulda paslanmaz celık bulaşıklık aradık düşünnnnnn

hahahahaha

canim hadi hayirlisi bat ne zaman?

canooooooooooooooooooo bendensinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çamasır asacagını bıle yenı aldık..hep koltukların ustunde kuruturdum..öylede cok kötu goruntu oluyordu bee..hemde 1 haftada zor kururdu..sımdı anladım asacagın kıymetını..

Ayyyyy kizlar saat olmus kac ben kacayim ufak ufak

hadin piskopat ruhlu ama tatli mi tatli ruhsal hamile hatunlar ve tabi ki bedensel hamile güzeller hepinize iyi aksamlar kizlar

çamasır asacagını bıle yenı aldık..hep koltukların ustunde kuruturdum..öylede cok kötu goruntu oluyordu bee..hemde 1 haftada zor kururdu..sımdı anladım asacagın kıymetını..

hahahaha bende ıkı tane var ondan
arkadaslar bı keresındede asılı camasır yapılacak ütü görmeyelim ya diye dalga gecıyorlar benleee

anaa ne guzelmıs..benımkı bazen oyle sıkıntılara gelemez..bazen benden daha karı kesilir..oda benım gıbı ikizler napalım

millan 11 hazzirandan sonra ikizler burcunda şans günleri başlıomuş 1 yıl sürcekmiş

yaaa deme kız..10 hazıran benım batım..belkı sans daha erken yuzume guler..hem ben bu yıldan umutluyum sonu cıft olan seneler benım hep guzel gecmıstır..

anaa ne guzelmıs..benımkı bazen oyle sıkıntılara gelemez..bazen benden daha karı kesilir..oda benım gıbı ikizler napalım

offfff ütü dedik çamasır dedık temızlk yapmam lazım benım yaz geldı ben hala bahar temızlıgı yapacam cam çerçeve perde koltuk girmem lazım olayaaaa ama canım hiç istemiyoooooo

offfff ütü dedik çamasır dedık temızlk yapmam lazım benım yaz geldı ben hala bahar temızlıgı yapacam cam çerçeve perde koltuk girmem lazım olayaaaa ama canım hiç istemiyoooooo

ben 1 bucuk senelık evlıyım 6 ay oncesı ıkılı koltugu silim artık cok pislendı dedım ve onu sıldım..kalanına hala elım degmedı ogun cok yorulmustum ama sılerken oyuzden daha sılesım gelmıyor devamını..allahtan kir rengı almısız..kum bejı gıbı bı renk bellı olmuyor pisligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…