kendini bu ay hamile sananlar buraya

ben hacet gidermeye gidiyorum (oda ne demekse artık)
anaa sogan suyumuda yapımde gelım barıııııı

ayy bende öleyim amma pasaklıymışız kızzzz :)

ayyy kızzzz Allah ne yapmasın seni emiii
gercı cok gelen gıden olmayınca cok kırlenmıyor esyalar
benım eve yenı gelenler 2,5 senelık esyalar oldugune ınanmıyorrr bende temızlk yapınca dıyorum kı ohhh mıssss bundan sonra bırıktırmeden yapacam temızlk ama yıne salıyor ınsan
ay bende koku hastalıgı var ya ev pıste olsa dağınıkta olsa guzel kokacakkk yumusatıcılar temızlık malzemelerı deterjanlar ayyyy canlarım benimm yirim siziiiiiii

hosgeldın bacım çek bir sandalye

hosbuldum mıllet :)))))

kanki bana mı dedı bu mıllan :)))))))))))))))

ya kocam mutfakda ,sıgara,cay ve kurtlar vadısı ucgenınde :))))) ehh ben seyretmedıgım ıcın o acayıp dızıyı persembe aksamları free takılıoz:)) ben fatmagulu seyrederım tabıkı salonda buyuk ekran tvde ehh kocacımda sıgara ıcme hevesınden dolayı mutfada kucuk ekran tvde ızlıo :))))))

slm kızlar burasıçok eğlenceli okumaktan ve gülmekten yazamadım haaa bide nevresim ütülemeyen ve henuz baharı geçtik yaz temizliğini bile yapamamış bayanla grubundayım unutmadan kocacığımd HALI SAHA MAÇINA GİTTİ BUKADAR ORTAK NOKTAYI TOPLAYINCA BURDAN AYRILAMADIM

hoş geldin canımm :) bende madonna konserine gidecektim. topikten ayrılamadığım için gidemedim. artık kusura bakmasın madonnacıgım :)

bende actım tv yi suskunları psikopatız ya o bakımdan
pcyle uğrasırken ılla acık olacak o tv reklamlarda olsa acık olacak sankım kendımı çıplak gıbı hıssedıyorummm

hoş geldin canımm :) bende madonna konserine gidecektim. topikten ayrılamadığım için gidemedim. artık kusura bakmasın madonnacıgım :)

hahahahahaa Allah davul etsın o madonnayı emı trafıgı felç ettı İstanbulda sankim hiç yok ya trafiğimiz boğaza da yapay göl mü demiş mallllllllllllllll

:13:
bende sanırım temız olanlardanım:))) 2 gunde bır evı camasır suyuyla sılerım hergun banyo wc camasır suyuyla yıkarım ,her haftasonuda duvarlar kuvet falan komple sılerım,,15 gunde bır camlar,kapılar ve halıları sılerım,,koltukları sılerım 2 ayda bır mutlaka ,,camasır desen nedense cok cıkarırım,,mutfak dolaplarını her ay sılerım,,komsular dıo kızım bu kadar sık sık yapma bızım pıslıgımız cıkıo ortaya dıe:)))) ama delı gıbı ıs etmem dıelım bugun cam sıldıysem yarın kapı sılerım herseyı tek bı gun yapmam:))) ama artık boslamaya baslamak zorunda kaldım kocam fazlaca kızaar oldu da ,,

hahahahahaa Allah davul etsın o madonnayı emı trafıgı felç ettı İstanbulda sankim hiç yok ya trafiğimiz boğaza da yapay göl mü demiş mallllllllllllllll
:) suada için yapay mı demiş tercüme eden yanlış sölemiş güyaa :) valla yaa 2 saatlik konser vercek içine etti istanbulun :) sanki çok düzgünmüş gibi :9 hahhah

burdaki eğlence konserde çıkmazdı çok iyi yapmışsın canım evin konforunda televizyn kendi halnde takılırken ohhh pijamalarla burda muhabbet etmek stres atmak gibisi varmı amaaaan herşey boş

bende öle dedimmm saten bacım :) oohh burda misss

burdaki eğlence konserde çıkmazdı çok iyi yapmışsın canım evin konforunda televizyn kendi halnde takılırken ohhh pijamalarla burda muhabbet etmek stres atmak gibisi varmı amaaaan herşey boş

amaaan kızlar unutmadan çok içime oturdu paylaşmasam olmaz bende şu gebe kalma kürlerinde midem bulandı gerçkten bunlar insana kafayı yedirir galiba ben çoktan yedim hoş görün kızlar iki senedir olmayınca insan sıyırıyr anlıyrsunuz beni dimi

benim temizlik 1 ay oldu biteli,,üstüne bidaha koltukları sildim..benim koltuklar elindeki su damlasa iz bırakıyor..ne menem bişey çıktı arkadaş..ama silincede leke kolay çıkıyor...benim gibi garip koltuklarımdaa

eee doktor ne dıo tahlıller falan oldun mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…