- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.381
hoşgeldın kankii..butun kocasızlar burda herhalde bu aksam
ben 1 bucuk senelık evlıyım 6 ay oncesı ıkılı koltugu silim artık cok pislendı dedım ve onu sıldım..kalanına hala elım degmedı ogun cok yorulmustum ama sılerken oyuzden daha sılesım gelmıyor devamını..allahtan kir rengı almısız..kum bejı gıbı bı renk bellı olmuyor pisligi
ben 1 bucuk senelık evlıyım 6 ay oncesı ıkılı koltugu silim artık cok pislendı dedım ve onu sıldım..kalanına hala elım degmedı ogun cok yorulmustum ama sılerken oyuzden daha sılesım gelmıyor devamını..allahtan kir rengı almısız..kum bejı gıbı bı renk bellı olmuyor pisligi
slm kızlar burasıçok eğlenceli okumaktan ve gülmekten yazamadım haaa bide nevresim ütülemeyen ve henuz baharı geçtik yaz temizliğini bile yapamamış bayanla grubundayım unutmadan kocacığımd HALI SAHA MAÇINA GİTTİ BUKADAR ORTAK NOKTAYI TOPLAYINCA BURDAN AYRILAMADIM
slm kızlar burasıçok eğlenceli okumaktan ve gülmekten yazamadım haaa bide nevresim ütülemeyen ve henuz baharı geçtik yaz temizliğini bile yapamamış bayanla grubundayım unutmadan kocacığımd HALI SAHA MAÇINA GİTTİ BUKADAR ORTAK NOKTAYI TOPLAYINCA BURDAN AYRILAMADIM
hosbuldum mıllet :)))))
kanki bana mı dedı bu mıllan :)))))))))))))))
ya kocam mutfakda ,sıgara,cay ve kurtlar vadısı ucgenınde :))))) ehh ben seyretmedıgım ıcın o acayıp dızıyı persembe aksamları free takılıoz:)) ben fatmagulu seyrederım tabıkı salonda buyuk ekran tvde ehh kocacımda sıgara ıcme hevesınden dolayı mutfada kucuk ekran tvde ızlıo :))))))
hoş geldin canımm :) bende madonna konserine gidecektim. topikten ayrılamadığım için gidemedim. artık kusura bakmasın madonnacıgım :)
ayyy kızzzz Allah ne yapmasın seni emiii
gercı cok gelen gıden olmayınca cok kırlenmıyor esyalar
benım eve yenı gelenler 2,5 senelık esyalar oldugune ınanmıyorrr bende temızlk yapınca dıyorum kı ohhh mıssss bundan sonra bırıktırmeden yapacam temızlk ama yıne salıyor ınsan
ay bende koku hastalıgı var ya ev pıste olsa dağınıkta olsa guzel kokacakkk yumusatıcılar temızlık malzemelerı deterjanlar ayyyy canlarım benimm yirim siziiiiiii
hosgeldın bacım çek bir sandalye[/QUOTE
ah canım geldım geldım çayı koydum ocağa muhabbet şahane kızkar bugün temizliğin ilk adımı halıları yıkamaya verdim ayyy bende bi ilerleme görüyrm
:) suada için yapay mı demiş tercüme eden yanlış sölemiş güyaa :) valla yaa 2 saatlik konser vercek içine etti istanbulun :) sanki çok düzgünmüş gibi :9 hahhahhahahahahaa Allah davul etsın o madonnayı emı trafıgı felç ettı İstanbulda sankim hiç yok ya trafiğimiz boğaza da yapay göl mü demiş mallllllllllllllll
hosgeldın bacım çek bir sandalye[/QUOTE
ah canım geldım geldım çayı koydum ocağa muhabbet şahane kızkar bugün temizliğin ilk adımı halıları yıkamaya verdim ayyy bende bi ilerleme görüyrm
kocaman bır adım bacımmmm az otur dınlen yorulmussundur
ben de verecem yaz boyu halısız ohhhhh serın serın takılıcam ama 15 gune annemler gelecek memleketten ayıp olur dıye kaldıramıyommm bolesı daha ayıp olacak haberlerı yokkkkk
burdaki eğlence konserde çıkmazdı çok iyi yapmışsın canım evin konforunda televizyn kendi halnde takılırken ohhh pijamalarla burda muhabbet etmek stres atmak gibisi varmı amaaaan herşey boş
hoş geldin canımm :) bende madonna konserine gidecektim. topikten ayrılamadığım için gidemedim. artık kusura bakmasın madonnacıgım :)
bende actım tv yi suskunları psikopatız ya o bakımdan
pcyle uğrasırken ılla acık olacak o tv reklamlarda olsa acık olacak sankım kendımı çıplak gıbı hıssedıyorummm
amaaan kızlar unutmadan çok içime oturdu paylaşmasam olmaz bende şu gebe kalma kürlerinde midem bulandı gerçkten bunlar insana kafayı yedirir galiba ben çoktan yedimhoş görün kızlar iki senedir olmayınca insan sıyırıyr anlıyrsunuz beni dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?