- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.401
amaaan kızlar unutmadan çok içime oturdu paylaşmasam olmaz bende şu gebe kalma kürlerinde midem bulandı gerçkten bunlar insana kafayı yedirir galiba ben çoktan yedimhoş görün kızlar iki senedir olmayınca insan sıyırıyr anlıyrsunuz beni dimi
kesınlıkle acık olacak tv:)))
kocaman bır adım bacımmmm az otur dınlen yorulmussundur
ben de verecem yaz boyu halısız ohhhhh serın serın takılıcam ama 15 gune annemler gelecek memleketten ayıp olur dıye kaldıramıyommm bolesı daha ayıp olacak haberlerı yokkkkk
amaan canım anlıyrm benimde kayınvalidemler gelicek onlar gelmeden hallediyim dedim en azında kafama göre siler süpürürüm kızlar az hamarat gelin oluyum dedimamaandediğime ben bile inanmadım benden o olmaz işte
benim temizlik 1 ay oldu biteli,,üstüne bidaha koltukları sildim..benim koltuklar elindeki su damlasa iz bırakıyor..ne menem bişey çıktı arkadaş..ama silincede leke kolay çıkıyor...benim gibi garip koltuklarımdaa
amaan canım anlıyrm benimde kayınvalidemler gelicek onlar gelmeden hallediyim dedim en azında kafama göre siler süpürürüm kızlar az hamarat gelin oluyum dedimamaandediğime ben bile inanmadım benden o olmaz işte
yazın çok fena ya temızlk felannnn hele de cam silerken gözüne gözüne vuruyo ınsanın güneş tepe üstü cakılacam bı gun
hatta benim tv alt katta açık..ben üst katta net başındayımm..ama sesi iyi oluyo,kocacım yok ya,,,
yuhh ecem Allah ıyılıgını versın :)))
benım koltuklardan bırı mor,,
dıger koltuk takımım taş rengı ,,,ama canlı tas rengı,,
yatak odası sıyah pısmanım ama sevmedım sıyah rengı degısme nıyetım var krem alasım var ,,,,
yuhh ecem Allah ıyılıgını versın :)))
benım koltuklardan bırı mor,,
dıger koltuk takımım taş rengı ,,,ama canlı tas rengı,,
yatak odası sıyah pısmanım ama sevmedım sıyah rengı degısme nıyetım var krem alasım var ,,,,
eee doktor ne dıo tahlıller falan oldun mu ??
mrb kızlar bişe danışmak istiyorum sizlere. adetimin 6. günü 7günü ve 9 günü ilişkiye girdim . prezervatifle girdim..baktım sonradan hiç yırtık yoktu. ama adetimin 6 günü girdigim ilişkiyi söyle anlatım eşim boşaldı çıkardı onu sildi penisini , ben penisine deydim sildikden sonra acaba biraz biyerlerde kaldıda bulaştımı süpesine kapılıyorum . daha sonra öbür prezervatifi taktı tekrar yaptık ... adetime 2 hafta kala kahverengi akıntı geldi ne oldugunu bilemedim korktum. bazı yerlerde araştırdım yerleşme kanaması olabilirmiş korkuyorum hamile olmak istemiyorm. bu ayın 16 sındada adet olcam ... sizce hamile kalmış olabilirmiyim. lütfen yardım edin kafana fazlasıyla takınca gelmiyo sizce bi sorun varmı..???
doktormu bak ondanda midem bulanıyranlatayım kısaca toplamda 4 doktora gittim hepsinde hersey normal çıktı ona rağmen üstüne garanti olsun diye ben akıllım rahim filmine kadar çektirdim şükür o da temiz eşim derseniz o da ayrıntılı kontrol oldu çok şükür oda temiz tek kafama takılan benim tsh yüksek ani troidim iyi çalışmıydu 2 aydır onu dengeledim çalışmlara tam gaz devam Rabbim isteyen tüm kullarıyla birlikte bizimde yüzümüzü güldürsün AMİN
doktormu bak ondanda midem bulanıyranlatayım kısaca toplamda 4 doktora gittim hepsinde hersey normal çıktı ona rağmen üstüne garanti olsun diye ben akıllım rahim filmine kadar çektirdim şükür o da temiz eşim derseniz o da ayrıntılı kontrol oldu çok şükür oda temiz tek kafama takılan benim tsh yüksek ani troidim iyi çalışmıydu 2 aydır onu dengeledim çalışmlara tam gaz devam Rabbim isteyen tüm kullarıyla birlikte bizimde yüzümüzü güldürsün AMİN
cam işini be çözdüm canım güneş döndükçe bende dönüyrm o ne tarafta ben tam tersi taraftayımama yer çekimi işini daha çözemedim
her seyı cözüyor da ınsan ben ne zaman cam sılsem o gun yagmur yagıyor buna ne etcezzzzz
yazın çok fena ya temızlk felannnn hele de cam silerken gözüne gözüne vuruyo ınsanın güneş tepe üstü cakılacam bı gun
cam işini be çözdüm canım güneş döndükçe bende dönüyrm o ne tarafta ben tam tersi taraftayımama yer çekimi işini daha çözemedim
canım zor bi ihtimal hamile kalman tabi allah bilir. fakat hamileysende üzülme sonuçta evlisin! hayırlısı olsun de. Allahın gücüne gider sonra üzülürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?