kendini bu ay hamile sananlar buraya

ya kızlar bazı kürler bazı kısılere ıyı gelmıyor bılıyorsunuz degıl mı
dengelı saglık beslenme de bıtıyor herseyyy cok da kafanızı bulandırmayın sabitlenmeyın kür felan

yuhh ecem Allah ıyılıgını versın :)))
benım koltuklardan bırı mor,,
dıger koltuk takımım taş rengı ,,,ama canlı tas rengı,,
yatak odası sıyah pısmanım ama sevmedım sıyah rengı degısme nıyetım var krem alasım var ,,,,

mrb kızlar bişe danışmak istiyorum sizlere. adetimin 6. günü 7günü ve 9 günü ilişkiye girdim . prezervatifle girdim..baktım sonradan hiç yırtık yoktu. ama adetimin 6 günü girdigim ilişkiyi söyle anlatım eşim boşaldı çıkardı onu sildi penisini , ben penisine deydim sildikden sonra acaba biraz biyerlerde kaldıda bulaştımı süpesine kapılıyorum . daha sonra öbür prezervatifi taktı tekrar yaptık ... adetime 2 hafta kala kahverengi akıntı geldi ne oldugunu bilemedim korktum. bazı yerlerde araştırdım yerleşme kanaması olabilirmiş korkuyorum hamile olmak istemiyorm. bu ayın 16 sındada adet olcam ... sizce hamile kalmış olabilirmiyim. lütfen yardım edin kafana fazlasıyla takınca gelmiyo sizce bi sorun varmı..???

kız vallahi geçen banyodan çıkınca saçım ıslaktı ..saçlarım koltuğa değince orada iz kalmış...çok beterler..ama çok pofuduklar...oturan kalkmak istemiyor

kızlar beyaz dıyorum baska da bısey demıyorum ne kadar toz olsa gostermıyor dıgerlerı gıbı benım oturdugum yerın arka tarafı otoban toz yaz kıs eksık olmazzz temız kullandıktan sonra rht edıyor ınsan

eee doktor ne dıo tahlıller falan oldun mu ??

doktormu bak ondanda midem bulanıyr anlatayım kısaca toplamda 4 doktora gittim hepsinde hersey normal çıktı ona rağmen üstüne garanti olsun diye ben akıllım rahim filmine kadar çektirdim şükür o da temiz eşim derseniz o da ayrıntılı kontrol oldu çok şükür oda temiz tek kafama takılan benim tsh yüksek ani troidim iyi çalışmıydu 2 aydır onu dengeledim çalışmlara tam gaz devam Rabbim isteyen tüm kullarıyla birlikte bizimde yüzümüzü güldürsün AMİN

kız vallahi geçen banyodan çıkınca saçım ıslaktı ..saçlarım koltuğa değince orada iz kalmış...çok beterler..ama çok pofuduklar...oturan kalkmak istemiyor

canım zor bi ihtimal hamile kalman tabi allah bilir. fakat hamileysende üzülme sonuçta evlisin! hayırlısı olsun de. Allahın gücüne gider sonra üzülürsün.

rahim filmi benden de ıstemıslerdı cektırmedım bacım o son asama ne kadardır korunmuyosunuz canımmmm

ben geLdim sofrayı topladımm bulaşıklarıı hoooop makinaya

kocişimde sohbete gitti gelene kadar takılayım dedim...

demekkı troıdle alakalıymıs:,,ama oyle sen sımdık ıcıon ya kurler falan troıdı etkılemesın,,,cunku ben sogan suyu ıctıydım cıkolata kıstım 5 cm ıdı 7 cm e cıkdı,,,o yuzden bı sorun yok ıse kurler flaan ıcme derım troıdın var cunku ,,

canım zor bi ihtimal hamile kalman tabi allah bilir. fakat hamileysende üzülme sonuçta evlisin! hayırlısı olsun de. Allahın gücüne gider sonra üzülürsün.

evet ama resmi nikahımız yok henüz dini nikah var bide askerde eşim yeni gitti (( sizce ihtimal nee ? adetten hemen sonra yapılınca zor diyolar dogrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…