kendini bu ay hamile sananlar buraya

selam kızlar benim adet belirtileri başladı buna bile seviniyorum en azından belirsizlikten kurtulucam

evet canım ya doğru sölüosun bencede bende diorum adet oluyum artık benim hiç böle olmazdı adetlerimde sapıttı neolucak şeker hapı tansiyon hapı yaş 33 dahamı düzenli gelicek adet

benim hep böyleydi kızımdan önce de böyle düzensizdi 40-45 günü buluyordu kızıma gonopheneyle kaldım
yumurtlama porblemim var sonra doğumdan sonra düzelmişti bikaç aydır yine sapıttı

hımm hiç tahmin bile edemiyorum gerçekten tek istediğim hayırlı bir şekilde hamile olmak ve hepinize dua etmekkkk
rabbim snaada nasip etsin canım valla deminde dedim ya erken döllenmeyse çıkabilir yani o ay erken yımırtladıysan benim kızımda 5 gün kala silik çıkmıştı

peki madem bu ay zaten şartlandırdım kendimi yapmıcam test filan dedim zaten bekliyim maden sizi mi kırıcamm
oyyy beklemek çok zor valla şu teste verdiğim paralarla köşeyi dönmüştüm herhalde il defa bu ay bekliyorum bu kadar yoksa bir hafta önceden başlıyordum valla oturup ağlamakta çare yok ama bu ay çok güzel yumurtladığımı düşünüyorum aklınızda bulunsun incir yumurtlamaya yarıyor havuç suyu da yumurtayı çatlatmaya ben bu ay denedim gerçekten de süper oldu umarım tutturmayı da başarmışızdır bu arada ne zamandır istiyorsunuz ve genel kontrollerden geçtinizmi eşinle ikiniz rabbim inşallah çok bekletmeden verir bebişinizi en çok hamile kalabilme ayı nisan mayısmış hadi bol şans hepimize

selam kızlar benim adet belirtileri başladı buna bile seviniyorum en azından belirsizlikten kurtulucam

evet canim belirginsizlik kötü hayirlisiyla gelsin birisi

evet canım ya doğru sölüosun bencede bende diorum adet oluyum artık benim hiç böle olmazdı adetlerimde sapıttı neolucak şeker hapı tansiyon hapı yaş 33 dahamı düzenli gelicek adet

canim gecmis olsun olsun sorabilirmiyim fazla kilon var mi??

benim var ve bunlar tansiyonu ve sekeri iyi yönden etkilemiyor.

ama kilo almisim zati son zamanda düzün adet olmayali

evet canım teşekkür ederim. darısı başınıza inşallah.

ya benim çok tuhaftı dediğin gibi farklı yerler karnım midem böbrek diye düşündüm hatta. hele sırtım kopacak gibi ağırıyodu. o kadar ki gece uykudan ağrıdan dolayı uyanıyor uyuyamıyodum. soğuk felan almışımdır diyodum çünkü dediğin gibi sadece kasık ağrımıyordu.

inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız canım ya.

77 kiloyla evlendim 82 kiloyla hamile kaldım hamileliğimde kusmaktan 73 kiloya düştüm doğurdum 86 ya çıktım sonra 80 düştüm ve anlam veremiyodum çünkü çok yiyodum meğer şeker olmuşum tansiyon kaç senedir var zaten en son 74 kadar düştüm şimdi 77 yim

Takmayın kizlarrr hepimizzzz hamiss kalicaz mutlu haberlerimizi paylaşıcaz bende cok sabirsizlaniyorum acaba bu ay olacakmı diye 7 gün var adetime dayanamıyorum :))))

bende kist var canim tahliler sürüyor ne kisti oldugunu ögrenmek icin

bende gecen ay 4-5 gün incir kürünü yapmistim.

Allahim yaa ben 97 kiloya cikmisim

anam bitmiyor ki derdimiz

Sekerler merak ettim yaslar kac ?

ben 225 im valla bende evlenirken 63 tüm şimdi 74 üm kendi kendi me dedim bari çocuk için alıyım kiloya ve bu ay hamile kalmaya karar verdim hamile kalamazsam bende bi diyete başlıcam ama şimdi 19 una kadar ya hamileysem diye yiyorum vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…