- Konu Sahibi zeynepilke
-
yok ya maleseffaa nobetcı ecczane arattıracan sımdı bana gece gece sekerımm neyse du sabah yapım haber verrm bende merak ettm sımdı ole ya ya cıkarsa :d
kızlar gebelik testim 2. çizgi silik demiştim ya, ovulasyon testi yaptım biraz önce 2 çizgi de çok net çıktı
valla ben hiç almadım bilmiorum ama pozitifse hamilelik diolar arkadaşım
tamam zeynepcim sağol yaaaaa....ben böyle dertlendikçe gelip yazıyorum
eger ikinci çizgi silikte olsa çıkarsa hamile olduğun anlamına geliyor benimde öyle oldu.çünkü sadece bt hcg ile çıkar ikinci çizgi demekki birşey varki silikte olsa çıkıyor derim ben işinize karışmak gibi oldu ama.
Selam kizlar ne yapiyonuz
icim burkuk iste amaaaaaan
Allahim bizlere ne zaman nasip edecen
bu arada çok sevindim senin sonucuna kanda da gözüktü değil mi..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
evet kanda da çıktı benim.ilk eczaneden aldım onla yaptım sabahı da kanda yaptırdım çıktı çok şükür.bende 2 sene bekledim sonun oldu.bide benim adetim düzenli degildi pek ve hiç adet olacakmışım gibi olmadım.yani adet olacakmışım gibi olmadım.belki sende de yoksa dikkat et derim kendine.
ben çok ağrı çekiyorum yaaa.gece uyanıyorum bile
Canim ya ne kadar sinir bozucu degil mi?
birde deli doktor bana ne dedi biliyormusun : bu kistle cocugunuz olmaz olsada düser....öküz herif yaaa pat diye öyle söylenir mi,hem sanki Allahin isi degilde bi ultrasonla alttan bakti 3-5 saniye ve bana dedigi buydu
ama dedigim gibi pazartesi ki doktorda böyle tuhaf olursa ayyy orada var ya patlarim artik.
mrb kızlar yazdıklarınızı okudum hemen hemen. belirtiler kişiden kişiye değişiyo çok takılmayın bunlara. stres yapmayın
bu arada canım senin yazdığında dikkatimi çekti. ben de de aynı olmuştu yani gece ağrı okadar çok oluyorduki uyanıyordum. hiç böyle olmazdı oysa.
peki senin bu ay mı böyle oldu, yoksa normalde de adet döneminde de oluyor muydu ağrılar
ben de kendimi bu ay hamile sanmak istiyorum:)daha doğrusu umut ediyorum.inş hamileyimdir yaaaa
gunaydın herkeseeeeee :))))
nabersınız? bende durumlar aynı ruhum hala hamıle :)) ama bedenım dun fire verdı lekelendım ama daha kırmızıları goremedım gelcekler heralde
haydala hep lekelenirmiydin yoksa normalmi gelidi adetin canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?