kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar gebelik testim 2. çizgi silik demiştim ya, ovulasyon testi yaptım biraz önce 2 çizgi de çok net çıktı

eger ikinci çizgi silikte olsa çıkarsa hamile olduğun anlamına geliyor benimde öyle oldu.çünkü sadece bt hcg ile çıkar ikinci çizgi demekki birşey varki silikte olsa çıkıyor derim ben işinize karışmak gibi oldu ama.

yok estğ. canımişime sonsuz karışabilirsin bu konuda inş. bakalım.günler geçmek bilmiyorum. her an adet oldum olucam.bi taraftanda testler baya insanı şaşırtıyor

bu arada çok sevindim senin sonucuna kanda da gözüktü değil mi..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

evet kanda da çıktı benim.ilk eczaneden aldım onla yaptım sabahı da kanda yaptırdım çıktı çok şükür.bende 2 sene bekledim sonun oldu.bide benim adetim düzenli degildi pek ve hiç adet olacakmışım gibi olmadım.yani adet olacakmışım gibi olmadım.belki sende de yoksa dikkat et derim kendine.

ben çok ağrı çekiyorum yaaa.gece uyanıyorum bile

mrb kızlar yazdıklarınızı okudum hemen hemen. belirtiler kişiden kişiye değişiyo çok takılmayın bunlara. stres yapmayın

bu arada canım senin yazdığında dikkatimi çekti. ben de de aynı olmuştu yani gece ağrı okadar çok oluyorduki uyanıyordum. hiç böyle olmazdı oysa.

peki senin bu ay mı böyle oldu, yoksa normalde de adet döneminde de oluyor muydu ağrılar

ben çok ağrı çekiyorum yaaa.gece uyanıyorum bile

mrb kızlar yazdıklarınızı okudum hemen hemen. belirtiler kişiden kişiye değişiyo çok takılmayın bunlara. stres yapmayın

bu arada canım senin yazdığında dikkatimi çekti. ben de de aynı olmuştu yani gece ağrı okadar çok oluyorduki uyanıyordum. hiç böyle olmazdı oysa.

peki senin bu ay mı böyle oldu, yoksa normalde de adet döneminde de oluyor muydu ağrılar

valla canımmm derlerrrr duzgun doktora denk gelmek cok zor banada hamıle kalırsan kıstın gıder demıslerdı ama gıtmedıı amelyt olmadan

canım sen hamilesin galiba tebrik ederim bende adet dönemim normalde çok ağrılı geçer kıvranırdım hatta. ama şöyle oluyordu mesela bir gün ağrıdı ogün adet olurdum.ben şimdi 3 gündür ağrı çekiyorum.ayrıca üzerine yattığımda ağrı şiddetleniyor.adet ağrılarımda üzstüne yatınca iyi gelirdi. ikisi benzer ama farklı ağrılar. ayrıca bu ağrı karnımın biçok yerine taşınabiliyor genelde kasıklarda ama adet sancımda tek bir kasığımda olurdu. seninkide böylemiydi ?

gunaydın herkeseeeeee :))))

nabersınız? bende durumlar aynı ruhum hala hamıle :)) ama bedenım dun fire verdı lekelendım ama daha kırmızıları goremedım gelcekler heralde

arkadaşlar benim göğüs ucumda beyaz bir kabarcık oluştu ve bu ay korunmadım regl olmama 5 gün var gögslerim şiş kasık ağrım var canım hep yemek yemek ve tatlı istiyor yumurtlama günlerimide takip ettik sizce hamile olabilirmiyim ?? lütfen yazın

haydala hep lekelenirmiydin yoksa normalmi gelidi adetin canım ya

ya tmm ılk oldugumda lekenme seklınde olurdum ama koyu kahverengı seklınde olurdu ama dun saat 7 gıbı pembe olarak lekendım sonra saat 9 veya 10 gıbı bıraz daha lekendım ama oyle ıc camasırım temız ıdrardan sonra pecetede var lekenme sımdıde tertemızım pembe lekenmede gelmıyo ,,normalde gece mutlaka kırmızılar gelırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…