- Konu Sahibi zeynepilke
-
inşallah yok olur kistlerin de hemen hamile kalırsın canımm
havucun suyunu sıkın için eşin de sende içsin ona da sanada büyük yararı var
evet canım teşekkür ederim. darısı başınıza inşallah.
ya benim çok tuhaftı dediğin gibi farklı yerler karnım midem böbrek diye düşündüm hatta. hele sırtım kopacak gibi ağırıyodu. o kadar ki gece uykudan ağrıdan dolayı uyanıyor uyuyamıyodum. soğuk felan almışımdır diyodum çünkü dediğin gibi sadece kasık ağrımıyordu.
inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız canım ya.
77 kiloyla evlendim 82 kiloyla hamile kaldım hamileliğimde kusmaktan 73 kiloya düştüm doğurdum 86 ya çıktım sonra 80 düştüm ve anlam veremiyodum çünkü çok yiyodum meğer şeker olmuşum tansiyon kaç senedir var zaten en son 74 kadar düştüm şimdi 77 yim
kızlar bugün sabah ilk idrarla 2. idrar(gebelik) testimi yaptım.dünküne göre daha koyu bir çizgi çıktı.koyulaşmış biraz daha
kızlar bugün sabah ilk idrarla 2. idrar(gebelik) testimi yaptım.dünküne göre daha koyu bir çizgi çıktı.koyulaşmış biraz daha
Canimm sen kesin hamilesin tebbrikk ederimm allahım biZlerede nasip etsin
Ah CNm bnm yerim seni bende öyle düşünüyorum ayın 17 sinı bekliyorum olmazsa B'nde kilo vercem
Günaydinnn canim
kiz sen hamilesinnnnnnnnnn
hamileeeeee eeee eeee sinnnnnnnn
Günaydinnn canim
kiz sen hamilesinnnnnnnnnn
hamileeeeee eeee eeee sinnnnnnnn
kecibyonuzu pekmezide yedirmek istiyorum esime,,
ama havuc suyunuda denerim canim sagol
sade iciliyo demi
Biliyorum o sabırsızlığı cok tanıdık geliyoama bence kesinn hamilesin tatlimmmmm:))
29 yaşındayım 62 kiloyum 30 olmadan anne olmam gerek yaa nolurr Allahım nolurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?