kendini bu ay hamile sananlar buraya

ah canım bende umutlanmaya başladım iyice yaa.hayal kırıklığ olmaz inşallah. ikimizde sağlıkla kavuşuruz bebişlere ve isteyen herkeste...

canım çoooooooooooook geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin

kızlar bugün sabah ilk idrarla 2. idrar(gebelik) testimi yaptım.dünküne göre daha koyu bir çizgi çıktı.koyulaşmış biraz daha

benim eşim kokusuna bilem dayanamazdı harnup pekmezinin ben bayıla bayıla yerdim çok seviyorum çünkü şuan eşim kaşıkla değil kavanozu dikip içiyo valla su da da haşlıyorum onu da içiyor havucuda sıkıp içiyoruz ama onu bayıla bayıla içiyor çok seviyor çünkü evet sade içiliyor tadı süper zaten inşallah kavuşalım bebeişlere
kecibyonuzu pekmezide yedirmek istiyorum esime,,

ama havuc suyunuda denerim canim sagol

sade iciliyo demi

ayy çok sevindimm gerçektennn hayırlı olsunn bebeğin bence oğlun olacakkkken önemlisi sağlık tabiki hayırlı olsun tekrardan
kızlar bugün sabah ilk idrarla 2. idrar(gebelik) testimi yaptım.dünküne göre daha koyu bir çizgi çıktı.koyulaşmış biraz daha

ayy çok sevindimm gerçektennn hayırlı olsunn bebeğin bence oğlun olacakkkken önemlisi sağlık tabiki hayırlı olsun tekrardan

Allah razı olsun canım. kanda kesinleşmedi ama.... ayy ben kız isterdim ama tabi hayırlısı olsun.neden oğlan dedin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…