- Konu Sahibi zeynepilke
-
arkadaşlar benim göğüs ucumda beyaz bir kabarcık oluştu ve bu ay korunmadım regl olmama 5 gün var gögslerim şiş kasık ağrım var canım hep yemek yemek ve tatlı istiyor yumurtlama günlerimide takip ettik sizce hamile olabilirmiyim ?? lütfen yazın
ya tmm ılk oldugumda lekenme seklınde olurdum ama koyu kahverengı seklınde olurdu ama dun saat 7 gıbı pembe olarak lekendım sonra saat 9 veya 10 gıbı bıraz daha lekendım ama oyle ıc camasırım temız ıdrardan sonra pecetede var lekenme sımdıde tertemızım pembe lekenmede gelmıyo ,,normalde gece mutlaka kırmızılar gelırdı
canım bence yerleşme kanamaıs bu inşalalh hadi bakalım test yapmamışmıydın sen daha kana git ay bişiler yap işte
arkadaşlar benim göğüs ucumda beyaz bir kabarcık oluştu ve bu ay korunmadım regl olmama 5 gün var gögslerim şiş kasık ağrım var canım hep yemek yemek ve tatlı istiyor yumurtlama günlerimide takip ettik sizce hamile olabilirmiyim ?? lütfen yazın
Günaydın kızlar bende yeni üye oldum uZun zamandır takip ediyodum yazdıklarınızı bende sizin gibi bu ay kendimi hamile sananlardanim sat im 19 nisandi bu ayın 17 sinde adet olmam gerekiyor ins olmam 9 aylık evliyim ve 3 ay önce bebek düşürmüştümvalla benide aranıza alırsanız sevinirim
olabılır mı oyle yerlesme kanaması ?test yapmadım kı ? kan testı mı yaptırım sence saglık ocagında yapılıo mu gebelık testı bılıon mu ?
Günaydın kızlar bende yeni üye oldum uZun zamandır takip ediyodum yazdıklarınızı bende sizin gibi bu ay kendimi hamile sananlardanim sat im 19 nisandi bu ayın 17 sinde adet olmam gerekiyor ins olmam 9 aylık evliyim ve 3 ay önce bebek düşürmüştümvalla benide aranıza alırsanız sevinirim
canım yerleşme kanaması zaten pembe gelir üstünede kiminde kahverengi geliyomuş bende olmadıda duyduklarımdan sölüyom bence evde yap tatlım idrar çıkarsa kana git derim ben
ne demek aramıza almak burası gercekden guzel bı topık ben sevıom kendı adıma,,sende bıze katılırsan mutlu oluruz dertlerımızı paylaasırız:))) ınsallah hamılesındır,,,bebegını neden kaybettın testlerını yaptırdın m? kac aylıkken dusurudun? tanıt ıstersen kendını belkı sorunlarımız ortakdır,,bende 2 gebelık yasadım ama ıkısıde erken dondemde dustuler ,,,,:26:
hım ben bunu bılmıyordum o zaman ben daha dayanamam cıkıyorum eczaneye test almaya sonucu bıldırırım hakkımda hangısı hayırlı ıse mevlam onu nasıp etsın ,,,,,gorusuruz:)))
7 haftalık oldu biranda kanama ve agri başladı ertesi günde düşürdüm hiç görünmemişti ama ultrasonda testlerde b.hcg 447 çıkmıştı düştüğü zamanda tekrar test yapıldı 304 olmuştu çok üzüldüm ama şimdi yeni bı bebek beklentisindeyiz :))
bi kaç gündür takip ediyorum sizleri sohbet hoşuma gitti 29 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim geçen yaziran ayında 5 haftalıkken bir düşük yaşadım ve o gün bugün hala bişi yok herşey normel seyrinde aslında ama olmuyor bu ay sanki olabilir gibi iki üç aydır adetimde düzensizlik vardı adetime 10 gün kala hep lekelenme yaşıyordum ilk başlarda hep bi umut yerleşme sandım ama öle değilmiş meğersem doktorda da bişey çıkmadı sonra doktorum progestan diye bir ialç verdi onu kullanıyorum bu ay bişey yok çok mutluyum inşallah ya hamileyimdir ya da tam günümde adet olurum öyle sapmlara sinir bozucu oluyor hissettiğim istediğim tek şey hayırlısıyla hamile olmak beklemek zor zanaat valla bu arada adetime 3 gün var test yapsam çıkar mı sizce
bu arada rabbim her isteyene versin istemeyenede isteme sevgisi versin çocuk ayrı bişey yaaa
bi kaç gündür takip ediyorum sizleri sohbet hoşuma gitti 29 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim geçen yaziran ayında 5 haftalıkken bir düşük yaşadım ve o gün bugün hala bişi yok herşey normel seyrinde aslında ama olmuyor bu ay sanki olabilir gibi iki üç aydır adetimde düzensizlik vardı adetime 10 gün kala hep lekelenme yaşıyordum ilk başlarda hep bi umut yerleşme sandım ama öle değilmiş meğersem doktorda da bişey çıkmadı sonra doktorum progestan diye bir ialç verdi onu kullanıyorum bu ay bişey yok çok mutluyum inşallah ya hamileyimdir ya da tam günümde adet olurum öyle sapmlara sinir bozucu oluyor hissettiğim istediğim tek şey hayırlısıyla hamile olmak beklemek zor zanaat valla bu arada adetime 3 gün var test yapsam çıkar mı sizce
bu arada rabbim her isteyene versin istemeyenede isteme sevgisi versin çocuk ayrı bişey yaaa
beyazlım takma arkadaşım ya alllahım hayırlısı ile sanada nasip etçek inşallah
Canim diyorum takmiyim takmiyim ama olmuyor cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?