- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.421
ayyy kızzzz Allah ne yapmasın seni emiii
gercı cok gelen gıden olmayınca cok kırlenmıyor esyalar
benım eve yenı gelenler 2,5 senelık esyalar oldugune ınanmıyorrr bende temızlk yapınca dıyorum kı ohhh mıssss bundan sonra bırıktırmeden yapacam temızlk ama yıne salıyor ınsan
ay bende koku hastalıgı var ya ev pıste olsa dağınıkta olsa guzel kokacakkk yumusatıcılar temızlık malzemelerı deterjanlar ayyyy canlarım benimm yirim siziiiiiii
kız vallahi geçen banyodan çıkınca saçım ıslaktı ..saçlarım koltuğa değince orada iz kalmış...çok beterler..ama çok pofuduklar...oturan kalkmak istemiyor
mrb kızlar bişe danışmak istiyorum sizlere. adetimin 6. günü 7günü ve 9 günü ilişkiye girdim . prezervatifle girdim..baktım sonradan hiç yırtık yoktu. ama adetimin 6 günü girdigim ilişkiyi söyle anlatım eşim boşaldı çıkardı onu sildi penisini , ben penisine deydim sildikden sonra acaba biraz biyerlerde kaldıda bulaştımı süpesine kapılıyorum . daha sonra öbür prezervatifi taktı tekrar yaptık ... adetime 2 hafta kala kahverengi akıntı geldi ne oldugunu bilemedim korktum. bazı yerlerde araştırdım yerleşme kanaması olabilirmiş korkuyorum hamile olmak istemiyorm. bu ayın 16 sındada adet olcam ... sizce hamile kalmış olabilirmiyim. lütfen yardım edin kafana fazlasıyla takınca gelmiyo sizce bi sorun varmı..???
evet ama resmi nikahımız yok henüz dini nikah var bide askerde eşim yeni gitti(( sizce ihtimal nee ? adetten hemen sonra yapılınca zor diyolar dogrumu
:13:
bende sanırım temız olanlardanım:))) 2 gunde bır evı camasır suyuyla sılerım hergun banyo wc camasır suyuyla yıkarım ,her haftasonuda duvarlar kuvet falan komple sılerım,,15 gunde bır camlar,kapılar ve halıları sılerım,,koltukları sılerım 2 ayda bır mutlaka ,,camasır desen nedense cok cıkarırım,,mutfak dolaplarını her ay sılerım,,komsular dıo kızım bu kadar sık sık yapma bızım pıslıgımız cıkıo ortaya dıe:)))) ama delı gıbı ıs etmem dıelım bugun cam sıldıysem yarın kapı sılerım herseyı tek bı gun yapmam:))) ama artık boslamaya baslamak zorunda kaldım kocam fazlaca kızaar oldu da ,,
rahim filmi benden de ıstemıslerdı cektırmedım bacım o son asama ne kadardır korunmuyosunuz canımmmm
:13:
bende sanırım temız olanlardanım:))) 2 gunde bır evı camasır suyuyla sılerım hergun banyo wc camasır suyuyla yıkarım ,her haftasonuda duvarlar kuvet falan komple sılerım,,15 gunde bır camlar,kapılar ve halıları sılerım,,koltukları sılerım 2 ayda bır mutlaka ,,camasır desen nedense cok cıkarırım,,mutfak dolaplarını her ay sılerım,,komsular dıo kızım bu kadar sık sık yapma bızım pıslıgımız cıkıo ortaya dıe:)))) ama delı gıbı ıs etmem dıelım bugun cam sıldıysem yarın kapı sılerım herseyı tek bı gun yapmam:))) ama artık boslamaya baslamak zorunda kaldım kocam fazlaca kızaar oldu da ,,
kısLar benim camlarımı balkonlarımı kocişim temizler:21:
canım çok zor bi ihtimal. ama kafanda şüpe kalmasın git kan testi yaptır.. net bi şekilde öğrenirsin. stratende geç gelebilir adetin
Belki sumisali kadar hamarat hatun değilim ama hamarat kocam var
zaten yazından ve korkundan anladım evli olmadığınızı....
demekkı troıdle alakalıymıs:,,ama oyle sen sımdık ıcıon ya kurler falan troıdı etkılemesın,,,cunku ben sogan suyu ıctıydım cıkolata kıstım 5 cm ıdı 7 cm e cıkdı,,,o yuzden bı sorun yok ıse kurler flaan ıcme derım troıdın var cunku ,,
benım halamda senın gıbıydı temızlık hastası..sonra kafayı yedi
leeeeyyyyn nereye takılıyon..ekşınlardaydık..garibim bu ara çok yoğun işleri ben hadi odaya deyince böyle yalvaran gözlerle bakıyo bana uyku için..ama acıma yoooooookk!!gireceksin o yatağaa!..yapacaksın o ekşını!yoksa uyuturmuyum seniiii!! uyutmam arkedeşş!!yok cumlede daha ılgınc bıse var koltuklar cok onemlı deıl sımdık:)))) "gecen banyodan cıkınca sacım ıslakdı " nıe ıslakdı sacın nıe banyo yaptın :))))))
bu ne lennn cıkardı sıldı sonra tekrar yaptık sonra tekrar tekrar tekrar
bızde karı dıye dolanalım ortalıktaaaa
ay canım yanlış anlama benı sakınnnn ben kendıme gülüyorummmm
benım halamda senın gıbıydı temızlık hastası..sonra kafayı yedi
aynen geçiktigi çok zman oluyodu sitresten. ama söyle düşünüyorum hani geri çekme olsa yada içime boşalsada ben desemki adetim yeni bitmişti olurmu gebelik diye ozman korkmam lazım demi? ama ben diyorum ki eminim yırtılmadıgına baktım ama sadece elime bulaşmışmıdır diyorum sildi ama genede biyerlerden belki bulaşır endişesine kapıldım. parmagımı vajinaya hiç sokmadım sadece ilişki sırasında dokundum vajinaya. korkacak bişe yok deyin nolur.
bu zamanda nerden bulacağız
ay koppptummmmm
çıkardı sildi
bu ne lennn cıkardı sıldı sonra tekrar yaptık sonra tekrar tekrar tekrar
bızde karı dıye dolanalım ortalıktaaaa
ay canım yanlış anlama benı sakınnnn ben kendıme gülüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?