kendini bu ay hamile sananlar buraya

aynen bende de koku hastalıgı var..yumusatıcım yoksa asla camasır yıkamam..hele sımdıkıler parfum gıbı cıkmıyor kokusu gıysıden..zaten temızlık malzemelerının kokusunada hayranımdır..ben detay temızlık konusunda tembelım ama evde kopek oldugu ıcın gunluk temızlık mutlaka yapılıyor yoksa heryer bombok oluyor..o gunluk temızlıkte benım hasatımı cıkarıyor

kız vallahi geçen banyodan çıkınca saçım ıslaktı ..saçlarım koltuğa değince orada iz kalmış...çok beterler..ama çok pofuduklar...oturan kalkmak istemiyor

yok cumlede daha ılgınc bıse var koltuklar cok onemlı deıl sımdık:)))) "gecen banyodan cıkınca sacım ıslakdı " nıe ıslakdı sacın nıe banyo yaptın :))))))

zaten yazından ve korkundan anladım evli olmadığınızı....

evet ama resmi nikahımız yok henüz dini nikah var bide askerde eşim yeni gitti (( sizce ihtimal nee ? adetten hemen sonra yapılınca zor diyolar dogrumu

canım çok zor bi ihtimal. ama kafanda şüpe kalmasın git kan testi yaptır.. net bi şekilde öğrenirsin. stratende geç gelebilir adetin

süpersın bacımmm bıze de uğrasanaaaaa
ben gurbetteyım aılem memlekette baba tarafı hep almanyada sureklı gelen konsolosluk mısalı bana uğramadan gıtmez ama normal mısafırım pek olmaz
ama yatılı mısafır daha zor gıdınce kırklayacan evı mecburennnn

benım halamda senın gıbıydı temızlık hastası..sonra kafayı yedi

canım çok zor bi ihtimal. ama kafanda şüpe kalmasın git kan testi yaptır.. net bi şekilde öğrenirsin. stratende geç gelebilir adetin

aynen geçiktigi çok zman oluyodu sitresten. ama söyle düşünüyorum hani geri çekme olsa yada içime boşalsada ben desemki adetim yeni bitmişti olurmu gebelik diye ozman korkmam lazım demi? ama ben diyorum ki eminim yırtılmadıgına baktım ama sadece elime bulaşmışmıdır diyorum sildi ama genede biyerlerden belki bulaşır endişesine kapıldım. parmagımı vajinaya hiç sokmadım sadece ilişki sırasında dokundum vajinaya. korkacak bişe yok deyin nolur.

Belki sumisali kadar hamarat hatun değilim ama hamarat kocam var

walla emın ol cok ıcımden gelmıo hamarat olmak ama gecen camları sılmedıydım hemen basladılar camların kırlenmıs demeye:))) dıcekdım gel sılıver diede kadın yaslıydı dedım sımdık adım cıkmasın gecımsız kız dıe,,zaten kaynanam da yok benı savunacak (

ahhh canım ben zaten iş güç derken o kürlerin hiç vaktinde uygulayamıyrm tsh dengesi aiçinde aç karınla ve üstüne bir saat hiç bişey yemediğim bi ilacım var amaaaan çoook dertliyim çooook şaka şaka alıştım artık bunda şükür olur bi gün insallah

yok cumlede daha ılgınc bıse var koltuklar cok onemlı deıl sımdık:)))) "gecen banyodan cıkınca sacım ıslakdı " nıe ıslakdı sacın nıe banyo yaptın :))))))
leeeeyyyyn nereye takılıyon..ekşınlardaydık..garibim bu ara çok yoğun işleri ben hadi odaya deyince böyle yalvaran gözlerle bakıyo bana uyku için..ama acıma yoooooookk!!gireceksin o yatağaa!..yapacaksın o ekşını!yoksa uyuturmuyum seniiii!! uyutmam arkedeşş!!

benım halamda senın gıbıydı temızlık hastası..sonra kafayı yedi

aman yok be temızlık hastası deılmm,,,,ama kayınpeder var evde halıylı aman bu aksamkı bulasıklar kalsın sabah yıkarım deme sansım yok,,yada supurge salonun ortasında kalsın yarın kaldırırım deme sansımda yok ,,halıyle evde buyuk oldugu ıcın gelen gıden de cok oluyo,,bazen daralıom ama yapcek bıse yok :))

canım bukadar korkmaaaa sen eczaneden idrar testi al yada kan testi yaptır. başka türlü bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…