- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.441
kııız çok yaşa emi karnım ağrıdı gülmekten
canım bukadar korkmaaaa sen eczaneden idrar testi al yada kan testi yaptır. başka türlü bilemeyiz
walla emın ol cok ıcımden gelmıo hamarat olmak ama gecen camları sılmedıydım hemen basladılar camların kırlenmıs demeye:))) dıcekdım gel sılıver diede kadın yaslıydı dedım sımdık adım cıkmasın gecımsız kız dıe,,zaten kaynanam da yok benı savunacak(
öle bir yazmışsın ki sanki aklıma başka bişi geldi gülmekten krıze gircektim kız. allah seniiii :)
bu ne lennn cıkardı sıldı sonra tekrar yaptık sonra tekrar tekrar tekrar
bızde karı dıye dolanalım ortalıktaaaa
ay canım yanlış anlama benı sakınnnn ben kendıme gülüyorummmm
aynen bendeeeeee hala gülüyorummmmmmm
bende mi sorun varrrrrr söyleyin gızlarrrrrrrrrrrrrrr
eslem hava atma bacım kocam hamarat diye..bennki elini sürmez ayda yılda belkiiii..bi kere eline bi iş verdim o surat ifadesini gördüm ya soğudum resmen,,şeytan diyo süpürgeyi al suratı düzelene kadar vur kafasınaaa....dağıtmasında ben işten geçtim anacım
ben anlamiyorum yaa bukadar hamile kalmaktan korkuosunuz ama evlilik öncesi ilişkiye girmekten korkmuosunuz ..
İLginç....
oske walla yazdım az once senınkılere benzer cumleler ama dedım sımdık ters anlar aksam aksam ugrasamam :))))
masallahh warya :)))
bız karı degılız bız daha kızız:)) 2 gunde 1 defa o da cocuk olsun dıe
baya oluyo mıllan hatırlar o da vardı o muhabbete,,,
dımeh dıo ben doguma gıtmeden once kocama yolluk yapacam dıe ( yanlız eksına yolluk dıo ))
bu da halıyle hatundan ayrı olcagı ıcın dımehın ddeyımıyle yollukk yapmısssssssss
aynen bende anlamıyorum. valla defalarca hemde 1günde :) valla çok hızlılar kız biz körelmişiz hahahahhahhaa.. hamile oldugumu öğrenim davullarla duyurrum heralde hahhah dumba dumbaaa
kıs soraydık ya ne yıyolar ne ıcıolar dıe:)))
belkı bızede yarardı sıl tak sıl tak :))))))))))))))
ayyyyyyyy koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamilelik haberi bizler için bir mucize bir görsem o çizgiyi söylemediğim insan kalmaz
aynen bende anlamıyorum. valla defalarca hemde 1günde :) valla çok hızlılar kız biz körelmişiz hahahahhahhaa.. hamile oldugumu öğrenim davullarla duyurrum heralde hahhah dumba dumbaaa
kıs soraydık ya ne yıyolar ne ıcıolar dıe:)))
belkı bızede yarardı sıl tak sıl tak :))))))))))))))
ayyyyyyyy koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
napiiim kıs kendim hamarat değilim neremle hava atcm bari kocamla atayım dedim
ay dayanamadım bacımmm türkçede bir konu vardır betimleme diye onun gibi bişey bu kelımelerle resmetme sanatı hahahahahahaah
ay ben artık türkçe testı çözerken bu gelır aklıma sınavdada koparım artık
eslemmmmm kocişine sor anlatsın sana betimlemeyi iyi bilir ooooooooo
maşallah valla..çok isterdim kocamn hamarat olmasını..bizimki korkudan mutfağa girmiyor.olurda bişey isterim diye
zuhahaaaa
kızın paniğinden bariz belliydi ilk okuduğumda anladım evli olmadığını..
hangi evli kadın yok penisini çıkardı sildi gibi terimler kullanır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?