kendini bu ay hamile sananlar buraya

çok haklısın tatlım benimmmm biliyorum şaka yaptığını zaten bende bi umutlanıyom bi diyom acaba psikolojikmi deyip kendime gülüyommm beyin nasıda oynuyo benle diyorumm hehe :) ama benimki bi umut belki diyorum mm böle belirtiler daha önce yaşamamıştım çünkü :) ama umut etmek bile çok güzel hamile değilsem bile beklemek heyecanı yaşamak çok güzel :) aynen bitanem bekliyip görücez ve bu belirtilerle umut ederek adet tarihimizi beklicez

kızlar beta hcg 8.52 regl olmadım daha anlayan varmı dr. regl olmayı bekle dedi ama anlamadım zaten dr.da ilginç biriydi

Ay Insallah kuzum

Allah yüzünü güldürsün tez zamanda

İnnsallah minnosumm insallah

aminnnn aminn kocaman aminnn kızlar :)

Aynen bitanem aynen bencede umut bizim en yakin dostumuz bu yolda

bende aynen senin gibiyim

hayali bile cok güzel yaaaa

Evet canim bende cok istiyorum bir yandan da diyorum üstesinden gelebilirmiyim

ama kimler anne olmuyor ki ben mi korkacagim
ayyy caniim ben degilim henüz

tarcin bence hamile

canım bi kesinleşsinde bu konudada yardmlaşırız inşallah yaa.benimde korkularım aynen sennkiler gibi...çok tatlı yazmışsın tarcin hamile. bende diyorum ozaman beyazlımda hamile...bunlar dua ya geçsin

kız çin takvimi ne.bak senden yeni birşey öğrendim sağol.demek kızım olacakmış.inşallah bakalım.ayıpsız,kusursuz,eksiksiz,noksansız olsunda....kız erkek kabulüm artık. ama ilk içine de o doğmuş.belki kızdır bak eşlerin içine doğuyo galiba benimkide öyle diyor.Allah bozmasın canım inş. bir an önce kavuş bebeğine..

canım bi kesinleşsinde bu konudada yardmlaşırız inşallah yaa.benimde korkularım aynen sennkiler gibi...çok tatlı yazmışsın tarcin hamile. bende diyorum ozaman beyazlımda hamile...bunlar dua ya geçsin

Sagolasin canimmm

Allah sesini duysun

ama Allahim hayirlisiyla sizlere versin sonra bana versin..

ayyy evet ya gün gelecek diyecez migdemmmm,belimmmm, basimmmm

cok heyecanliyiiiiiim acaba dogum nasil gececek.....vs vs

aynenn bende .kızzz tatlımmm duygulanmaaa canımın içi inşallahh hayallerimiz gerçek olucakkkk tatlımm

Canim benim galiba bu yalanci cocugum ( kistim ) beni bu kadar duygusal yapiyor...

dog uleeeen artik

yavrum gelecek oranin yan katina yerlesecek...

sen ne kira ödüyon ne bi ise yariyon üstüne üstük orasi hic kiralik degildi ki kim seni oraya yertlestirdi heeee süle bakem

kafayi yedim ben

Kiz tarcin benim esimde daima agzindan oglan diye cikiyo

tabiki diyor sagliklisi olsun

ama mesela dün aksamda cocuklar üzerine konustuk

birden dedi benim oglum.....

dedim ayyyy askim ne dedin sen

icine doguyooo Allah söyletiyor

kız yerim seniiiiii pamukşekerimmmmm :) bende sen gibiyimmm eşimle hele baya bi delirdik esas ben delirdimde araba kullanırken diyorummki yavaş sür aşkım bebek var oda gülüyo ama tabi inşallah hepimiz hamişizdir umut işte mesela bişe yicez al buda bebeğimin hakkkı diyo heheh canım yaaa oda çok umutlu ben gibi :))inşallahh hepimiz güzel haberlerimizi veririz birbirimize aminnnnnnnnnnn :)

kız yerim seniiiiii pamukşekerimmmmm :) bende sen gibiyimmm eşimle hele baya bi delirdik esas ben delirdimde araba kullanırken diyorummki yavaş sür aşkım bebek var oda gülüyo ama tabi inşallah hepimiz hamişizdir umut işte mesela bişe yicez al buda bebeğimin hakkkı diyo heheh canım yaaa oda çok umutlu ben gibi :))inşallahh hepimiz güzel haberlerimizi veririz birbirimize aminnnnnnnnnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…