- Konu Sahibi zeynepilke
-
inşallah herraliva 17 sinden sonra alırız güzel haberini aminnnnnnnn
Canim dogruyu söylemek gerekirse bu konuda cesitli söylentiler varrr
bu piskoloji var yaa adama olmayan seyleri var kiliyor.ama dur bakim ne olacak
Bak ya gene geldigini daha 1 saat olmadıgı gidelii:)) psikolojim bozuldu kesin
Canim yaa bekliyecez mecbur günün gecene kadar,sen bakma ben saka yapiyorum,ama sahiden burada bicok arkadas diyor piskolojik bir sürü belirti yasiyorlarmis..
bir arkadasta demisti bir kere ben eskiden bi ton belirti yasardim ve hamile kaldigimdada hicbir belirtim yoktu
Ay Insallah kuzum
Allah yüzünü güldürsün tez zamanda
İnnsallah minnosumm insallah
çok haklısın tatlım benimmmm biliyorum şaka yaptığını zaten bende bi umutlanıyom bi diyom acaba psikolojikmi deyip kendime gülüyommm beyin nasıda oynuyo benle diyorumm hehe :) ama benimki bi umut belki diyorum mm böle belirtiler daha önce yaşamamıştım çünkü :) ama umut etmek bile çok güzel hamile değilsem bile beklemek heyecanı yaşamak çok güzel :) aynen bitanem bekliyip görücez ve bu belirtilerle umut ederek adet tarihimizi beklicez
kızlar beta hcg 8.52 regl olmadım daha anlayan varmı dr. regl olmayı bekle dedi ama anlamadım zaten dr.da ilginç biriydi
Valla bnm bildigim 5.00 ml geçince hamilelik başlıyor seninde 8 küsür olmuş CNm hamile olabilirsin yarın birdaha baktir artmışsa kesin hamişsin:)))
aslında benim bu 3. olacak Allah izin verirse fakat hiç anlamam bu hcgden felan:)))
çok haklısın tatlım benimmmm biliyorum şaka yaptığını zaten bende bi umutlanıyom bi diyom acaba psikolojikmi deyip kendime gülüyommm beyin nasıda oynuyo benle diyorumm hehe :) ama benimki bi umut belki diyorum mm böle belirtiler daha önce yaşamamıştım çünkü :) ama umut etmek bile çok güzel hamile değilsem bile beklemek heyecanı yaşamak çok güzel :) aynen bitanem bekliyip görücez ve bu belirtilerle umut ederek adet tarihimizi beklicez
Evet canim bende cok istiyorum bir yandan da diyorum üstesinden gelebilirmiyim
ama kimler anne olmuyor ki ben mi korkacagim
ayyy caniim ben degilim henüz
tarcin bence hamile
Aynen bitanem aynen bencede umut bizim en yakin dostumuz bu yolda
bende aynen senin gibiyim
hayali bile cok güzel yaaaa
dur çin takvimine bakalım ne dicek ama benim içimden önce senin için kız geçti sonra hooop oğlana döndü hayırlısı tabi kan testi yaptırırsan netliğe kavuşur inşşalta hamilesindir ilk bebeğin mi olacak bu benimde eşim tutturdu bu ay hamileisn bak gör diyo insanı heyecanlandırıyor gıcık yaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaa çin takvimine göre kızın olacak diyor e hadi hayırlısı
evet yaa sanki 30 da ne varsa anlamadım gitti ha 29 ha 30 yada 31 ama bu ay kalırsam tam 30 uma girerken doğurucam inşallahbeklemek zor ama şükürler olsun mutluluğumuz ve huzurumuz yerinde bu çok daha önemli
inşallah her isteyene versin Allah ım bebekk
canım bi kesinleşsinde bu konudada yardmlaşırız inşallah yaa.benimde korkularım aynen sennkiler gibi...çok tatlı yazmışsıntarcin hamile. bende diyorum ozaman beyazlımda hamile...bunlar dua ya geçsin
aynenn bende .kızzz tatlımmm duygulanmaaa canımın içi inşallahh hayallerimiz gerçek olucakkkk tatlımm
dün rüyamda hamilelikten dolayı bayılmışımmm öyle gördümmm hay Allahım ya hahaha
kız çin takvimi ne.bak senden yeni birşey öğrendim sağol.demek kızım olacakmış.inşallah bakalım.ayıpsız,kusursuz,eksiksiz,noksansız olsunda....kız erkek kabulüm artık. ama ilk içine de o doğmuş.belki kızdırbak eşlerin içine doğuyo galiba benimkide öyle diyor.Allah bozmasın canım inş. bir an önce kavuş bebeğine..
Sagolasin canimmm
Allah sesini duysun
ama Allahim hayirlisiyla sizlere versin sonra bana versin..
ayyy evet ya gün gelecek diyecez migdemmmm,belimmmm, basimmmm
cok heyecanliyiiiiiim acaba dogum nasil gececek.....vs vs
Canim benim galiba bu yalanci cocugum ( kistim ) beni bu kadar duygusal yapiyor...
dog uleeeen artik
yavrum gelecek oranin yan katina yerlesecek...
sen ne kira ödüyon ne bi ise yariyon üstüne üstük orasi hic kiralik degildi ki kim seni oraya yertlestirdi heeee süle bakem
kafayi yedim ben
Sagolasin canimmm
Allah sesini duysun
ama Allahim hayirlisiyla sizlere versin sonra bana versin..
ayyy evet ya gün gelecek diyecez migdemmmm,belimmmm, basimmmm
cok heyecanliyiiiiiim acaba dogum nasil gececek.....vs vs
Canim benim galiba bu yalanci cocugum ( kistim ) beni bu kadar duygusal yapiyor...
dog uleeeen artik
yavrum gelecek oranin yan katina yerlesecek...
sen ne kira ödüyon ne bi ise yariyon üstüne üstük orasi hic kiralik degildi ki kim seni oraya yertlestirdi heeee süle bakem
kafayi yedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?