- Konu Sahibi zeynepilke
-
kız yerim seniiiiii pamukşekerimmmmm :) bende sen gibiyimmm eşimle hele baya bi delirdik esas ben delirdimde araba kullanırken diyorummki yavaş sür aşkım bebek varoda gülüyo ama tabi inşallah hepimiz hamişizdir umut işte mesela bişe yicez al buda bebeğimin hakkkı diyo heheh canım yaaa oda çok umutlu ben gibi :))inşallahh hepimiz güzel haberlerimizi veririz birbirimize aminnnnnnnnnnn :)
slm kızlar bel ağrısından ölüyorum..böbreklerimdemi bişey var üşüttüm mü bilmiyorum...
bu ay hüsran olacak sanırım umarım kötü bişey çıkmaz
ben biraz melankoligim diye esim fazla göstermiyor beni üzmemek icin
diyorum
aksam askim bebekle ücümüz küvete gireriz diyo yok ben biraz zor girerim
onunda kilolari var dedim hadi ordan sanki ben cok zayifim..
dedim ok askim sen girersin bebekle yikarsin onu
diyo hayatim onlarin kendi banyolari oluyo
dedim biliyorum canim ama böylede cok tatliiiiii
hahahaha ne güzel yaaa
Allah en kötü günümüzü böyle kilsin
Slm veya aksine sevinc cikar
cift cizgi cikarrrrInsallah
Slm veya aksine sevinc cikar
cift cizgi cikarrrrInsallah
testin markası nova...arada sol bacağıma ağrı vuruyor...belimin iki yanı hafif ağrıyor birde karnımın alt kısmı ama çok hafif ağrı oluyor arada...sonraaa akıntım var...göğüslerim hafif dolgun gibi geldi...
deli ağrım var...kırmızıda geldi..ama çok değil...son kez test yapıcam sonraaa...ağrı kesici kas gevşetici karışımı ....alllaahhh ölüoruummm
deli ağrım var...kırmızıda geldi..ama çok değil...son kez test yapıcam sonraaa...ağrı kesici kas gevşetici karışımı ....alllaahhh ölüoruummm
son kez test yapayım...bu bildiğin adet başlangıcı gibi...hiiç bence imkansız...önümüzdeki maçlara bakacaz...da bu gerzek vucut neden böyle yaptı onu anlamadım....8 gün geçmişti...gerrrrryyyyyyyy....kandırtdı bennnyy... artık varsada idrarda çıkar zaten...çıkmazsada içerim ilacı üzerine ooh mis...
yerim kiz seni gerrryyyyimm benim
canim benim herhalde simdi cikmalidir:26:
son kez test yapayım...bu bildiğin adet başlangıcı gibi...hiiç bence imkansız...önümüzdeki maçlara bakacaz...da bu gerzek vucut neden böyle yaptı onu anlamadım....8 gün geçmişti...gerrrrryyyyyyyy....kandırtdı bennnyy... artık varsada idrarda çıkar zaten...çıkmazsada içerim ilacı üzerine ooh mis...
kim çıkıyo nereye çıkıyor...iq seviyem düştü valla...anlama kapasitem daraldı...üstüne görmede böyle ağrımı olur yaw...
kim nereye çııkıo..iq seviyem yerlerde valla...üstüne görmede bu kadar ağrı olurmu yaw...ne biçim iş bu...
hahaha :) sanırım beyazlım test yaptı tatlımm hadi hayırlısı inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?