- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.001
beyazzlııımm naptın annneem...sonuç ney...testmi çözdün sennn...
ağrıdan horon tepicem o derece...böyle üstüne görme mi olur...bence adet oldum ben...heee sudoku testi cözdüm
ayy kiz kafayi yiyommm eyvahhhh
az önce kendime bir soru sordum...ahahhaha
hahahaha kizlar süpersiniz yaaaa
anam diyom test yapsan yani cikar silikte olsa
bu kadar kafayi yersek bebekle iq seviyemizde düserrrr kafayida tirlatiriz
ayyy yoncammm kiz yokkk ama yakinda yaparim Insallah
kendime dedimki...sen ne çeşit bir gerrrysin...adet olmuşsun acaba üstünemi görüosun die haala soruosun....laaaynn ölüorum
kız çin takvimi ne.bak senden yeni birşey öğrendim sağol.demek kızım olacakmış.inşallah bakalım.ayıpsız,kusursuz,eksiksiz,noksansız olsunda....kız erkek kabulüm artık. ama ilk içine de o doğmuş.belki kızdırbak eşlerin içine doğuyo galiba benimkide öyle diyor.Allah bozmasın canım inş. bir an önce kavuş bebeğine..
Bende adet oldumHer ay artık şöyle dua ediyorum Allahım bebek yoksa gününde adet olayım diye 5 gündür gecikti düşün düşün çizgi ara silik mi ışığa tut hepsi zart zurt ol gününde kurtul
slm herkese
nasılsınız napıonus,,,
slm herkese
nasılsınız napıonus,,,
selam canim,
bekleyim duruyoruz umutlarimizla
haa birazda kafayi yiyoruz galiba
selam canim,
bekleyim duruyoruz umutlarimizla
haa birazda kafayi yiyoruz galiba
hep gül emi sen
güldürdün kız gene beniiii
iyiyim tatlım sen nasılsın ben ne olsun merak ve sabırsızlıkla 19 unu bekliyorum ama bu pazarda sınavım var konsantre olmam lazım sen nasılsın
hımmm o zaman bende benım kafayı yemeye baslıyım( kırmızıları gordum ( 5 gun olmasına ragmen adetıme yınede oldum ( ruhumda hamıle degıl artık
Canim yaaa taktiri ilahi elimizden dua etmek gelir ve bu bize verilen büyük bir nimettir
Allahtan dileyip isteyebiliriz o da hayirlisiyla verir...
canim ya annem der ki hep hayirlisini iste kizim, istedigin olmusta sana zarari olmus ne anladin o zaman o istediginden???
Allah korusun hayirsizindan..
hayirlisi gelsinde ne zaman gelirse gelir der annecimmm
o kesın canım ,sonucta herseyın bır zamanı var,,olsun sonucta calısmalara devam etcez :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?