kendini bu ay hamile sananlar buraya

kendime dedimki...sen ne çeşit bir gerrrysin...adet olmuşsun acaba üstünemi görüosun die haala soruosun....laaaynn ölüorum

Canim benim yahuuuuu ebn o zaman gerrrrryyylerin alasiyim ben diyorum belli mi olur her an hamile oldugum ortaya cikabilir ne bileyim ya yeni olmusumdur yada gecen aydan kalma hamile kalmisimdir....hahahaha

Bende adet oldum Her ay artık şöyle dua ediyorum Allahım bebek yoksa gününde adet olayım diye 5 gündür gecikti düşün düşün çizgi ara silik mi ışığa tut hepsi zart zurt ol gününde kurtul

in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
çin takvimi böyle bişey canım çinliler tarafından yüzyıllardır süre gelen bişimiş Allah biliyor tabiki ama %99 doğruluk oranı olduğu söyleniyor ben çoğu kişi üzerinde hatta annem bana ne zaman hamile kalmış öğrendim yaşta önemli ve doğru çıkmıştı herkes nasip kısmet tabi herşey
valla eşim ilk kez bu ay bu kadar söyledi normalde söylemez bakalım inşallah benimledir meleğim

hımmm o zaman bende benım kafayı yemeye baslıyım ( kırmızıları gordum ( 5 gun olmasına ragmen adetıme yınede oldum( ruhumda hamıle degıl artık

Canim yaaa taktiri ilahi elimizden dua etmek gelir ve bu bize verilen büyük bir nimettir

Allahtan dileyip isteyebiliriz o da hayirlisiyla verir...

canim ya annem der ki hep hayirlisini iste kizim, istedigin olmusta sana zarari olmus ne anladin o zaman o istediginden???

Allah korusun hayirsizindan..

hayirlisi gelsinde ne zaman gelirse gelir der annecimmm

o kesın canım ,sonucta herseyın bır zamanı var,,olsun sonucta calısmalara devam etcez :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…