- Konu Sahibi zeynepilke
-
ya bıdaha soruyorumadet gunum gecmeden eczaneden alınan ıdrar testlerı sonuc gosterıyomu ??? eger negatıfse sıgara ıcecem de fena vurdu beynıme nıkotınyus
günün gelmediyse büyük ihtimalle çıkmaz anca kan testiyle kesin sonuç erkenden çıkar
yapmıcam kan testı ınadım tuttu,sabırsız sabırsız beklıcem ısteıcmıyomda sıgara ıste
yapmıcam kan testı ınadım tuttu,sabırsız sabırsız beklıcem ısteıcmıyomda sıgara ıste
İçme tabi ben de içemiyorum kimse içemesin:)
1 aydır ıcmıyorum kı zaten bırakdım gercı oncesnde de gun 3 tane anca ıcerdım onuda bırakdım
ay yok ben cok ıcemezdım bıde bıraz cınsımdır acıkası,sıgara ıcerken mutlaka acık hava olacak,dumanı bana gelmıcek ,oglenden once ıcmem ac karnına hele hıc ıcmezdım,yatmadan once mutlaka dus alacam kokusu kıyafetımde elımde sacımda olmıcak falan
bır hafta var tam off offf
Senin için hayırlısı olsun, ben bu ay progesteronuma baktırmıştım düşük çıktı doktor bu değerle olmaz, zor dedi ama hiç de zor değilmiş demek ki ümidini yitirme sakın
kizlar geri geldim
bu arada bende bir gerrrrryyy im
ayyy bir ayna asacaktim civi duvara birmiyo meger beton olan yerde asmaya calismisim....yahu bi civi tutturamiyozzz bebek yok ayna yok duvarda
hosgeldın :)))
desene sıfıra sıfır elde var yıne sıfır
1 saattr adet sancısı var karnmda adet gelıoo heralde puhhhh olmadıı heralde bıdahakı ay kısmet[/QUOTol
uff ya olma adet falan tut kendını gelmesın motıve et kendıne adet olma adet olma dıe
hosbuldum canim
ayyyy ya is güc yeni eve tasindik onun stresi kist var cocuk yokkk
aglamak bagirmak cagirmak yok olmak istiyorumm
cıdden bende de kıst var hemde en çıkolatasından :))) adet oncesı streslı sınırlı oluyo ınsan en azından ben oyle olurum
amaaaaan sen ne cimri hatunsun yaaa insan accik cikölata ikram etmez mi beeeee
ay canim bilmiyorum benim ki daha belli degil,pazartesi Insallah belli olacak tahlil sonuclari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?