kendini bu ay hamile sananlar buraya

karbonat testi yaptım...bira gibi köpürdü... ahuaa başka acaip test yapan varsa ben hepsini deniyeyim... bi arada bir geerry daha sizlere ömür...sonuç bekliorum..

ay yok ben cok ıcemezdım bıde bıraz cınsımdır acıkası,sıgara ıcerken mutlaka acık hava olacak,dumanı bana gelmıcek ,oglenden once ıcmem ac karnına hele hıc ıcmezdım,yatmadan once mutlaka dus alacam kokusu kıyafetımde elımde sacımda olmıcak falan

Ben de öyleyim kıyafetlerim sigarayı bırakalı rahatladı çantaları bile yıkaya yıkaya mahvettim, senin adetine kaç gün var

kizlar geri geldim

bu arada bende bir gerrrrryyy im

ayyy bir ayna asacaktim civi duvara birmiyo meger beton olan yerde asmaya calismisim....yahu bi civi tutturamiyozzz bebek yok ayna yok duvarda

Senin için hayırlısı olsun, ben bu ay progesteronuma baktırmıştım düşük çıktı doktor bu değerle olmaz, zor dedi ama hiç de zor değilmiş demek ki ümidini yitirme sakın

progesterona neden baktırıosunus yanı hıc bı dokktor benden boyle bıse ıstemedı hatta nası baktırıonus ve ne zaman baktırosunus

1 saattr adet sancısı var karnmda adet gelıoo heralde puhhhh olmadıı heralde bıdahakı ay kısmet

cıdden bende de kıst var hemde en çıkolatasından :))) adet oncesı streslı sınırlı oluyo ınsan en azından ben oyle olurum

amaaaaan sen ne cimri hatunsun yaaa insan accik cikölata ikram etmez mi beeeee

ay canim bilmiyorum benim ki daha belli degil,pazartesi Insallah belli olacak tahlil sonuclari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…