kendini bu ay hamile sananlar buraya

Meryemcim benim bat 17 haziran cnm...

gerçi bu ay yumurtlama yok ekşın yok ümit de yok..

ama baksana muzmut korunurken hamile kalmış ...belki benmde bi mucizem olur

canım bunu öğrenmek için kan testi yaptırman daha kesin olur

Slm siltakçılar

Çok kaLmicam öyle bi uğrayım dedim..

Rana cımın yasini okunmuştur..ALLah kabul etsin..

Bu arada ismin çok güzelmiş

Bi tek senin avatarını çözemedim şeker yaa

tesekkurler:)) ınsallah Mevlam hepımızıe bebekler verırr :)))
mıllan uyusu beyenmedı adımı kendı adı cok guselmıs gıbı :)))
bale yapan kız :)) gercı ben bale sevmem yapmam ama ne bılım severım bu resmı :)))kelebek var kolunda kızın o yuzden belkı sevıomm:))

Hayirli Cumalar Kardeslerim...
Herkese Hayirli Bir Gun Diliyorum..
Merys(Dün Okuyamamistim) ve Sumisali Kardeslerim Icin Yasin ve Dua Gonderimi Yapilmistir. Allah Kabul Eylesin..

Ey Rabbimiz! Bizi yücelt, eksiğimizi- gediğimizi gider, bize rızık ihsan et, bizi salih amellere, güzel ahlaka ilet. Zira bunların salih olanına ancak sen ulaştırır, kötülerinden de ancak sen alıkorsun.

Son düzenleme:

neyine nazlanıyım neyine adam bebeğe bişi olucak die korkuyo bana yanaşmaya ben yanaşıyorum ona kocamı eller alıcak yoksa ben yanaşmasam 9 ay bebeğe bişi olur die adam bana yaklaşmaz o da insan evladı heralde şeytanlara uyarda gider anaaam naparım ben oooy :18: dur bi sigara yakım bugün 5 olucak dertlendim yine vay anam vaaay

o ne bıcım bale yapan kız,aynı senın gıbı onunda şaftı kaymış
ayrıca ben ismini begendım ama sana yakıştıramadım..asil,nezih bı ısım rana,halbukı sen öyle mısın?

aminn..

boşver gülşah çekemio seni (duymasın)

sorcam unutuom hep şimdi sen söleyince farkettm ewt kıs var bacaklarını uzatmış demek bale yapio : )

yok belki bende yoktur bulasmasin diye veya o ilacla tedavi goruyo ya tekrarlamasin diye zateb bebek oldu korunsakta olur hatta daha iyi olur spermcikler bebegimi rahatsiz etmesin

bişi sorucam şu bebeğin doğum tarihini burda hesaplamışsın çıkıyo ben nasıl yapıcam onu benim bebem ne zaman doğucak banada öğret :26:

amin aminnnnnnnnnnn

bişi sorucam şu bebeğin doğum tarihini burda hesaplamışsın çıkıyo ben nasıl yapıcam onu benim bebem ne zaman doğucak banada öğret :26:

hamilelik takvimi mi eklicen bende sana dicektim eklede bebeginin durumunu takip edelim diye bak benimkinin en altinda yaziyo hamilelik takvimi profile ekle gibi bisi yaziyo en alt satirda orayi tikla o sayfada tahmini dogum tarihi istiyo onuda ogrenmek icin asagida hamilelik hesaplama diyo ordan hesaplaya biliyon bacim

alala ne alaka gıdecek olan adam zaten gıder ,,ben onunla eksın yapıom dıe mı gıtmeyecek,,,emın ol gıdecek olan adam sen onunla her gece eksın yapsanda gıder ,,senı seven adam sensız olamayan adam sen onunla eksın yapamasan bıle senın tenıne bakarken sana olan hasretını gıderır o yuzden hıc o sekılde dusunme,,,

aman ne bilim neler duyuyoruz dediğin gibi gidicek adam her türlü gider cehennem olsun zaten öle adam ama ben kötü hissediyorum kendimi sanki onu ilgisiz bırakıyomuşum gibi geliyo ne bilim ya

yok kiz dimehin ki bahane ben anladm onu gecen uzman tv de izledim doktor diyo ki: hamilelikte eksin olur eslerin isteginegore zaten hamileyken damarlar genisleyip kan dolaimi hizlandigi icin daha cok ve cabuk tahrik oluyomus kadinlar daha zevkli oluyomus yani

hani oldumu 29 ocakmış doğum tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…