- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.041
niye korunun dedi çocuğamı bişi olurmuş
slm kızlar kendimi bildim bileli adet düzensizliği yaşıyorum 1 aylık evliyim ve cocuk için erken olduğunu düşünüyodum ancak ilk günlerde korunmadık (24 saat içinde) ertesi gün hapı kullandım bu sabah idrar testi yaptım pozitif cıktı sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum kendimi hamile gibi hissetmiyorum idrar testinin hatalı çıkma şansı var mıdır :? :44:
Slm siltakçılar
Çok kaLmicam öyle bi uğrayım dedim..
Rana cımın yasini okunmuştur..ALLah kabul etsin..
Bu arada ismin çok güzelmiş
Bi tek senin avatarını çözemedim şeker yaa
yumurtlama zamanın mı ?
o yuzden dıos ya sana sancın varken eksın yapma ,,nazlan azcık ,,,hafta bır yada ıkı en fazla sızın eksınlı gun sayınız,,bıze doktorun dedıgı buydu ben hamıle ıken ,,,
kı senın suan sancın var bebek buyumeye calısıo,,rahımın buymeye basladı kasılmaların var bıde ıltıhabın var bıde yetmıo gıbı eksın olcak dıon bu aksam yuhh dıom sana,,,
azcık nazlan kızım ,,erkeklerın kadınların kahrını kosulsuz cekdıgı donemdesın ama zıvanadanda cıkarma adamı:))
tesekkurler:)) ınsallah Mevlam hepımızıe bebekler verırr :)))
mıllan uyusu beyenmedı adımı kendı adı cok guselmıs gıbı :)))
bale yapan kız :)) gercı ben bale sevmem yapmam ama ne bılım severım bu resmı :)))kelebek var kolunda kızın o yuzden belkı sevıomm:))
18.gündeyim yumurta günüm olmaması lazım....11 gün kaldı bata..
tesekkurler:)) ınsallah Mevlam hepımızıe bebekler verırr :)))
mıllan uyusu beyenmedı adımı kendı adı cok guselmıs gıbı :)))
bale yapan kız :)) gercı ben bale sevmem yapmam ama ne bılım severım bu resmı :)))kelebek var kolunda kızın o yuzden belkı sevıomm:))
yok belki bende yoktur bulasmasin diye veya o ilacla tedavi goruyo ya tekrarlamasin diye zateb bebek oldu korunsakta olur hatta daha iyi olur spermcikler bebegimi rahatsiz etmesin
18.gündeyim yumurta günüm olmaması lazım....11 gün kaldı bata..
Hayirli Cumalar Kardeslerim...
Herkese Hayirli Bir Gun Diliyorum..
Merys(Dün Okuyamamistim) ve Sumisali Kardeslerim Icin Yasin ve Dua Gonderimi Yapilmistir. Allah Kabul Eylesin..
Ey Rabbimiz! Bizi yücelt, eksiğimizi- gediğimizi gider, bize rızık ihsan et, bizi salih amellere, güzel ahlaka ilet. Zira bunların salih olanına ancak sen ulaştırır, kötülerinden de ancak sen alıkorsun.
bişi sorucam şu bebeğin doğum tarihini burda hesaplamışsın çıkıyo ben nasıl yapıcam onu benim bebem ne zaman doğucak banada öğret :26:
neyine nazlanıyım neyine adam bebeğe bişi olucak die korkuyo bana yanaşmaya ben yanaşıyorum ona kocamı eller alıcak yoksa ben yanaşmasam 9 ay bebeğe bişi olur die adam bana yaklaşmaz o da insan evladı heralde şeytanlara uyarda gider anaaam naparım ben oooy:18: dur bi sigara yakım bugün 5 olucak dertlendim yine vay anam vaaay
o ne bıcım bale yapan kız,aynı senın gıbı onunda şaftı kaymış
ayrıca ben ismini begendım ama sana yakıştıramadım..asil,nezih bı ısım rana,halbukı sen öyle mısın?
alala ne alaka gıdecek olan adam zaten gıder ,,ben onunla eksın yapıom dıe mı gıtmeyecek,,,emın ol gıdecek olan adam sen onunla her gece eksın yapsanda gıder ,,senı seven adam sensız olamayan adam sen onunla eksın yapamasan bıle senın tenıne bakarken sana olan hasretını gıderır o yuzden hıc o sekılde dusunme,,,
alala ne alaka gıdecek olan adam zaten gıder ,,ben onunla eksın yapıom dıe mı gıtmeyecek,,,emın ol gıdecek olan adam sen onunla her gece eksın yapsanda gıder ,,senı seven adam sensız olamayan adam sen onunla eksın yapamasan bıle senın tenıne bakarken sana olan hasretını gıderır o yuzden hıc o sekılde dusunme,,,
hamilelik takvimi mi eklicen bende sana dicektim eklede bebeginin durumunu takip edelim diye bak benimkinin en altinda yaziyo hamilelik takvimi profile ekle gibi bisi yaziyo en alt satirda orayi tikla o sayfada tahmini dogum tarihi istiyo onuda ogrenmek icin asagida hamilelik hesaplama diyo ordan hesaplaya biliyon bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?