kendini bu ay hamile sananlar buraya

ya mıllan artık ıtıraf et kıskanmakdan benı kurudun kurudun :)))) catlıon resmen :))))

anaaa kendını oyle mı tesellı edıyon kız,garıbım sevınceksen kıskanıyorum senı dıyım napım..
ben ne yapsam sende aynısını yapmaya calısıyorsun..
duydun benım cocuk ıstedıgımı hemen yetıstın,benden cok ıstemeye calısıyon..
duydun tatıle gıdecem,benden önce bavulunu hazırladın..
denızı sevmeyen kız,su kuşu oldu 1 gunde..
ne dıyım taklıtlerım benı yaşatıyor..

eee tmm 18 .gunun ıcınde 7 gun adet suren var ama,,,
kıst vardı dıme ecem sende? varsa onunla alakalı olabılıo adete yakın oluyo ama anlık olarak oyle ılac ıcecek cınste deıl,,,

yok canım kistim...yani adet sekmelerim var ama doktorlar hiç kist demedi...kisti ultrasonda görebiliyolarmı yoksa başka bişeylemi bakıyolar

aman ne bilim neler duyuyoruz dediğin gibi gidicek adam her türlü gider cehennem olsun zaten öle adam ama ben kötü hissediyorum kendimi sanki onu ilgisiz bırakıyomuşum gibi geliyo ne bilim ya

suan o psıkolojıde olman normal ,,ben dusuk ettıgımde doktor dedı ılıskı yok 15 gun sonra kontrole gıttık 15 gun daha yasakladı bana yeterlı kanama olmadıydım cunku dedım esım hanı ozlemıstır falan benı dıe ,,adamı gaza getırmeye calısıom dedı sen napıosun dedım yapalım eksın doktor demedımı bıze yasak dıe dedı yapmıcaz ddedı dedım senı boslamıs gıbı oluyorum boyle bıse olmaz falan dedım sacmalama dedı ben senı omrume aldım dedı senın canın yanarken ben zevk alamam dedı,,olmaz dedı,,,ben senın tenınden baska tenın kokusunu duyamam bıle dedı tabı ben zaten duygusal bı cokuste ıdım o donem zırıl zırıl aglamaya basladıydım,,,
o yuzden esın uzak duruyosa bılkı senı omrune almıs ve senı dusunuyo,,tabıkı senın ıyı oldugun durumda bırlıkdelık olacak ama bazı durumlarda kendını koru,,,

o kadının ıstegının artması olayı 4.aydan ıtıbaren olan bıse ,,,,,ılk 2 ayda olcak bıse deıl ,:)))) dımeh esını bosluyomus hıssıne kapıldıgı ıcın bırlıkde olmak ıstıo ,,,

Canim benim ne güzel demissin!!!

evet seven adam zaten yaninda olur herzaman

sonucta Dimehcim o cocugu onun....icini ferrah tut kiz

anam yapma etme kapilma bu seytanin vesvelesine canim benim

uyusss:))))
ben sana denızı sevmem demedım kı balık burcuyum sudan cıkmam kı ben,,ben eglence yerlerı sevmem dedım,bodrum marmarıs gıbı gurultulu yerlerı sevmem dedım:)))
ayrıca hamılelık olayında bu sıteye ben senden once geldım hatırlıosan senle ılgılenen benım

şimdidemi olmadı

Canım yukarıda kullanıcı kontrol profili var oraya gir
sonra sol tarafta profili düzenle var orayada gir, kişisel bilgiler
bölümünde bebeğinizin tahmini doğum tarihi diyo oraya bebişinin
doğum tarihini arada - kullanarak gün ay yıl şeklinde yaz sonra değişiklikleri
kaydet de en aşağıya inip

dımeh sen ya aslansın ya koç..kuzenım var aslan aynı senın gıbı dedıgım dedık..
bıde arkadasım var koç aynı senın gıbı cadoloz

bu işe barı karısma beeeeeeeeeeee..sen ne aksi karısın qııııı koç burcu musun sen ne

hiç aksi değilimdir valla nasıl uyumluyumdur 29 ocak kocamın eski ırıspı sevgilisnin doğumgünü facede öle yazıyo belkide yalandır zaten 76 doğumlu 78 yazmış aman nasıl öğrenicem ne bilim adamada soramam aklına gelmesin şimdi hayır adam deli divane aşık olmuş olmasa ona takmıcxam bu kadar nasıl öğrenicemki ben bunu ama ogün doğurmam sancım erken gelir zaten biliyorum ben

doktora sorsun doktor izin verirse sakicasi olmaz bence

uyusss:))))
ben sana denızı sevmem demedım kı balık burcuyum sudan cıkmam kı ben,,ben eglence yerlerı sevmem dedım,bodrum marmarıs gıbı gurultulu yerlerı sevmem dedım:)))
ayrıca hamılelık olayında bu sıteye ben senden once geldım hatırlıosan senle ılgılenen benım

hee evet ozaman ben seni begenıyorum

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…