- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.061
ya mıllan artık ıtıraf et kıskanmakdan benı kurudun kurudun :)))) catlıon resmen :))))
hani oldumu 29 ocakmış doğum tarihi
eee tmm 18 .gunun ıcınde 7 gun adet suren var ama,,,
kıst vardı dıme ecem sende? varsa onunla alakalı olabılıo adete yakın oluyo ama anlık olarak oyle ılac ıcecek cınste deıl,,,
şimdidemi olmadı
aman ne bilim neler duyuyoruz dediğin gibi gidicek adam her türlü gider cehennem olsun zaten öle adam ama ben kötü hissediyorum kendimi sanki onu ilgisiz bırakıyomuşum gibi geliyo ne bilim ya
ittir az daha ucu görundu
yok kiz dimehin ki bahane ben anladm onu gecen uzman tv de izledim doktor diyo ki: hamilelikte eksin olur eslerin isteginegore zaten hamileyken damarlar genisleyip kan dolaimi hizlandigi icin daha cok ve cabuk tahrik oluyomus kadinlar daha zevkli oluyomus yani
dalga geçme ben 29 ocakta doğurmam banane 29 olmasın zaten(((((((
alala ne alaka gıdecek olan adam zaten gıder ,,ben onunla eksın yapıom dıe mı gıtmeyecek,,,emın ol gıdecek olan adam sen onunla her gece eksın yapsanda gıder ,,senı seven adam sensız olamayan adam sen onunla eksın yapamasan bıle senın tenıne bakarken sana olan hasretını gıderır o yuzden hıc o sekılde dusunme,,,
anaaa kendını oyle mı tesellı edıyon kız,garıbım sevınceksen kıskanıyorum senı dıyım napım..
ben ne yapsam sende aynısını yapmaya calısıyorsun..
duydun benım cocuk ıstedıgımı hemen yetıstın,benden cok ıstemeye calısıyon..
duydun tatıle gıdecem,benden önce bavulunu hazırladın..
denızı sevmeyen kız,su kuşu oldu 1 gunde..
ne dıyım taklıtlerım benı yaşatıyor..
şimdidemi olmadı
bu işe barı karısma beeeeeeeeeeee..sen ne aksi karısın qıııııkoç burcu musun sen ne
o kadının ıstegının artması olayı 4.aydan ıtıbaren olan bıse ,,,,,ılk 2 ayda olcak bıse deıl ,:)))) dımeh esını bosluyomus hıssıne kapıldıgı ıcın bırlıkde olmak ıstıo ,,,
anaaa kendını oyle mı tesellı edıyon kız,garıbım sevınceksen kıskanıyorum senı dıyım napım..
ben ne yapsam sende aynısını yapmaya calısıyorsun..
duydun benım cocuk ıstedıgımı hemen yetıstın,benden cok ıstemeye calısıyon..
duydun tatıle gıdecem,benden önce bavulunu hazırladın..
denızı sevmeyen kız,su kuşu oldu 1 gunde..
ne dıyım taklıtlerım benı yaşatıyor..
şimdidemi olmadı
yok canım kistim...yani adet sekmelerim var ama doktorlar hiç kist demedi...kisti ultrasonda görebiliyolarmı yoksa başka bişeylemi bakıyolar
uyusss:))))
ben sana denızı sevmem demedım kı balık burcuyum sudan cıkmam kı ben,,ben eglence yerlerı sevmem dedım,bodrum marmarıs gıbı gurultulu yerlerı sevmem dedım:)))
ayrıca hamılelık olayında bu sıteye ben senden once geldım hatırlıosan senle ılgılenen benım
Canım yukarıda kullanıcı kontrol profili var oraya gir
sonra sol tarafta profili düzenle var orayada gir, kişisel bilgiler
bölümünde bebeğinizin tahmini doğum tarihi diyo oraya bebişinin
doğum tarihini arada - kullanarak gün ay yıl şeklinde yaz sonra değişiklikleri
kaydet de en aşağıya inip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?