kendini bu ay hamile sananlar buraya

Canim benim hep birlikte gülelim daima..

Allah agzimizin tadini bozmasin bizi kötülüklerden kötü insanlardan uzak tutsun.amin

Bacim biliyom ne kadar hüsran doludur kirmizilari gördügün an

ama pozitif olmaya calisalim.

yaaaaa herkese merhabaaaaa...

ben 3-4 gundur yazılanları takıp edıyorum ve francesca nın mutlu haberı uzerıne dayanamayıp uye olmaya karar verdım,dunden berı anca etkınlestı uyelıgım
okuduklarımda hep kendımı göruyorum helekı francesca tam benım gıbı kötumser bı ıkızler

aynen bende 6 aydır bu yolda calısmalarımı surduruyorum bı arpa boyu yol katedemedım
ınsallah bu sayfanın uguru banada bulasır..adetıme 1 hafta var fakat sonsuz bı hamılelık hıssıne sahıbım her ay oldugu gıbı
okuduklarımla sogan kurunude uygulamaya basladım..
inşallah hepimiz hamile kalıp nufus patlaması yaparız
bu arada yaşım 30 olcak,1 bucuk senelık evlıyım,dedıgım gıbı 6 aydır calısma halındeyız ve doktora gıtmeye korkuyoruuuuuuuuumm..o doktor benı ellemeden şu işi becermelıyım artık

Son düzenleme:
SELAMM hoşgeldin bende senin gibi yeni katıldım arkadaşların arasına
bende 29 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim geçen haziranda düşük yaşadım hala tık yok bir yıl oldu neredeyse bekliyoruz umutla doktora elletmeden de kendini az çok bişeyleri anlayabilirsin ki...
mesela adetinin 2 ve ya 3. günü bi kan testiyle hormonlarına baktırabilirsin ne bilim eşin sperm testi verebilir bunlar en önemli şeyler ilk başta

bırıncısı hosgeldın:))))))))
ıkıncısı senınde benım gıbı ruhun hamıle ama bedenın henuz degıl ( kı ınsallah bu ay bedenın de hamıle olur :)))
ucuncusu artık eskısı gıbı hemen ellemıyo the doctor artık kameralı vajınal ultrasonları var onlarla bakılıyo :))))
buda dorduncu olsun aslında bı gıtsen ıyı olur belkı ıltıhabın var belkı kıstın var sonucta bunlar gebe kalmaya engel durumlar ,sonucta muayenede 3 dk ssurmuyo kı oyle bı acı da hıssetmıyosun,,aslında ıhmal etmesen de gıtsen

Yoncaaaaam canim Allah zihin acikligi versin canim,eminimki basaracaksin sinavini ne sinavi bu peki canim

Sumisali canimmm pozitif biz olalim yani tabi testlerde eeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn kisa zamanda pozitif olsunlarrrrrrrrrrrr

pozıtıf olan ne bacımmmmmmmmmm :)))))))))))) test sonucumu ????????????????

Selam hosgeldin canim, alti ay henüz o kadar fazla bir süre degil.stres yapmamaya calis

canımmmmmmmmm yaaaaaa yok bacımmm benimmmmm pozitif düşünce ama inşallah pozitif sonucuda görcez birlikteee :))

zaten bu pozıtıf dusunmekden ıcım dısım pozıtıf oldu bıde evrene ıyı mesaj yolllayın muhabbetı var ya cok guluyom ona ya :)))))))))) neyse ben 1 saatlık yokums kocacıgım aradı kredı kartını yatırmayı unutmus yatırsana sen dıo bankaya gıdeyım ben kapanmadan ufff yaa yemek de yenı yedım nefret ederım tok karnına dısarı cıkmakdan ahh kocacım ahhhhhhhhhhhhhhhh

beyazlımmm canımm benimmm Allah razı olsunnnn bitanemm :) ALES sınavı tatlım benimmm inşallahhh yaparımm

sumisali neoldu canım senin durum tarçınımız da gebiş artık darısı tüm isteyenlerin başına artık bu topikte her ay alıcaz hamiş haberlerini kızlar

yoook bu ayda gecsın,olmadı dıger ayda bı gecsın sonra gıderım

sıtede yenı oldugum ıcın henuz hıcbıse anlamıs degılım kızlar ben bu formu nasıl takıp etcem? cevap yazılmıs mı dıye dönup bakmıcam herhalde dımı

görüşürüz tatlımmmm kızlar valla ALLAH NEŞEMİZİ BOL ETSİNNNN siz çok yaşayın emiiii :) Allah ayırmasınn kocacıklarımızdan bizleri aminnn bide Allahımm bebiş ver bizleree hepimize

ben herkese yorum yapıorum ama bana yapan yokya kızlar gelmedi benim adet tetstlerdede kaç saaat sora silik çıkıyo oda inceceik bi çizgi napçam ben

tatlımmm benim o silik çizgi saatler sonra çoğu kişi de çıkıyo ilk üç yada beş dakkada çıkan doğrudur tatlım istersen kan testi yaptır en kesini o bitanemmm

slm kızlar bayadır girmiyorum bu siteye...ben bu ay klomen kullandım dün adet günümdü olmadım allaha şükür dün iki tane test yaptım hemde akşam 2 side silik çıktı 5 dk içinde.bugünde değişik marka bir test aldım yaptım oda silik çıktııı..ikinci çizgiii...ben şimdi hamilemiyim...şaşırdıııımmm napcamı yaaaa.... :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…