- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.021
yessss babyyyyy
son hiz devam calismalara gelecekler meleklerimiz
ıyıydı buu
Canim benim hep birlikte gülelim daima..
Allah agzimizin tadini bozmasin bizi kötülüklerden kötü insanlardan uzak tutsun.amin
ıc guveysınden hallıceyımwalla ben fire veerdım artık sızden beklıoz hamılelık haberlerını ne sınavın var pazar gunu[/Q
aminnnnnnnnnnnnnn canım beyazlım aminnnnnnnnnnnnnn
sumsumali ales sınavım var dua edin bana
ıyıydı buu
Bacim biliyom ne kadar hüsran doludur kirmizilari gördügün an
ama pozitif olmaya calisalim.
ıc guveysınden hallıceyımwalla ben fire veerdım artık sızden beklıoz hamılelık haberlerını ne sınavın var pazar gunu[/Q
aminnnnnnnnnnnnnn canım beyazlım aminnnnnnnnnnnnnn
sumsumali ales sınavım var dua edin bana
kızlar süpersinizzzzzzzzzz pozitif pozitif :)
yaaaaa herkese merhabaaaaa...
ben 3-4 gundur yazılanları takıp edıyorum ve francesca nın mutlu haberı uzerıne dayanamayıp uye olmaya karar verdım,dunden berı anca etkınlestı uyelıgım
okuduklarımda hep kendımı göruyorum helekı francesca tam benım gıbı kötumser bı ıkızler
aynen bende 6 aydır bu yolda calısmalarımı surduruyorum bı arpa boyu yol katedemedım
ınsallah bu sayfanın uguru banada bulasır..adetıme 1 hafta var fakat sonsuz bı hamılelık hıssıne sahıbım her ay oldugu gıbı
okuduklarımla sogan kurunude uygulamaya basladım..
inşallah hepimiz hamile kalıp nufus patlaması yaparız
bu arada yaşım 30 olcak,1 bucuk senelık evlıyım,dedıgım gıbı 6 aydır calısma halındeyız ve doktora gıtmeye korkuyoruuuuuuuuumm..o doktor benı ellemeden şu işi becermelıyım artık
ben 3-4 gundur yazılanları takıp edıyorum ve francesca nın mutlu haberı uzerıne dayanamayıp uye olmaya karar verdım,dunden berı anca etkınlestı uyelıgım
okuduklarımda hep kendımı göruyorum helekı francesca tam benım gıbı kötumser bı ıkızler
aynen bende 6 aydır bu yolda calısmalarımı surduruyorum bı arpa boyu yol katedemedım
ınsallah bu sayfanın uguru banada bulasır..adetıme 1 hafta var fakat sonsuz bı hamılelık hıssıne sahıbım her ay oldugu gıbı
bu arada yaşım 30 olcak,1 bucuk senelık evlıyım,dedıgım gıbı 6 aydır calısma halındeyız ve doktora gıtmeye korkuyoruuuuuuuuumm..o doktor benı ellemeden şu işi becermelıyım artık
pozıtıf olan ne bacımmmmmmmmmm :)))))))))))) test sonucumu ????????????????
yok kızz ne testi moral morallerr hep pozitiff
canımmmmmmmmm yaaaaaayok bacımmm benimmmmm pozitif düşünce ama inşallah pozitif sonucuda görcez birlikteee :))
Yoncaaaaam canim Allah zihin acikligi versin canim,eminimki basaracaksin sinavinine sinavi bu peki canim
Sumisali canimmm pozitif biz olalim yani tabi testlerde eeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn kisa zamanda pozitif olsunlarrrrrrrrrrrr
Selam hosgeldin canim, alti ay henüz o kadar fazla bir süre degil.stres yapmamaya calis
zaten bu pozıtıf dusunmekden ıcım dısım pozıtıf oldu bıde evrene ıyı mesaj yolllayın muhabbetı var ya cok guluyom ona ya :)))))))))) neyse ben 1 saatlık yokums kocacıgım aradı kredı kartını yatırmayı unutmus yatırsana sen dıo bankaya gıdeyım ben kapanmadan ufff yaa yemek de yenı yedım nefret ederım tok karnına dısarı cıkmakdan ahh kocacım ahhhhhhhhhhhhhhhh
ben herkese yorum yapıorum ama bana yapan yokya kızlar gelmedi benim adet tetstlerdede kaç saaat sora silik çıkıyo oda inceceik bi çizgi napçam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?