kendini bu ay hamile sananlar buraya

selammm kizlar bende de oluyo o dedignden dimeh bence normal ama bilmiyom tabi su misali bisey sorcam bacim bu mide bulantilari hamilelik boyunca oluyomu yoksa ilk iki uc ay mi var sen bilirsin.

evet hemde çok istiyorum. ama çok erken yaptırdım testi. 11 gün önce birlikte olduk ama ben dayanamadım. çünkü sabahları bulantım oluyo

tahmin edilen muhtemel ilişkinin üstünden en az 14 gün geçmesi lazım test yapmak için.sen adet gününün geçmesini bekle en doğru netice için

selammm kizlar bende de oluyo o dedignden dimeh bence normal ama bilmiyom tabi su misali bisey sorcam bacim bu mide bulantilari hamilelik boyunca oluyomu yoksa ilk iki uc ay mi var sen bilirsin.

benim öle durup dururken midem bulantım hiç olmuyo sadece çok sık acıkıyorum o zaman oluyo :44:

benimde oyle bisiler yiyince bulanti yok ama daha bi saat gecmiyo mide kaziniyooo bulanti geliyo sendede boylemi?

günaydın kızlarr coşmuşsunuz bu aralar:)dün dk gittim bende serophene ilaç verdii,10 gün sonrada çatlatma iğnesi yapcak,kullanan varmı aranızda bu ilacı,dün başladım bakalım hayırlısı dktra gitmek bile sıkıntıı valla dktru sevmesemmm zorrrrr Allah çok bekletmesin hiçbirimizi inşallahh

günaydın yurdum insanları dün itibariyle kırmızı manyağı geldi...bugun sabah beni perişan etti...içtim bir majezik alt ettim oni....riv riv riv riv

canlar bugünkü zülfiye nin yasini de okunmuştur öptümmmmmmmmmmmmm çok misafirliğe gidiyomm seviyom sizi Allaha emanet olun güzel anne adayları ve güzel anne ve bebişleri

yok canım ılk uc ay oluyo bebek kıpırdayınca kı oda ucuncu ay bıtımlerıne denk gelıo o zaman kesılıo,,,cok ender olarak 9 ay suren var ama cok cok ender bı durum
mıde bulantılarına karsı su aralar kı dımehe dedım onu badem,cevız,fındık ,leblebı tukedın cubuk kraker cok ıse yarıo,,kuruyemısler bebegınızın beyın gelısımı ıcın cok onemlı ıhmal etmeyın,,mesela sabah 5 badem ogle ıle sabah arası,,,ıkındıde 3 vyea 4 tane cevız yıyın,,aksam da tv seyrederken 4 veya5 tane fındık yıyın ama mutlaka yıyın,,cok yemenıze gerek yok az mıktarda tuketmenız yeterlı olur,,ama geccek bulantıların canım:))

HAMILE HATUNLARIN DIKKATINE;

ılk uc ay ıcerısındekı mıde bulantıları onemlı kızlar,,bulantılar bebegınızın gelısımının oldugunun belırtısı,,ılk uc ay ıcerısınde ( bebek kıpırdayana kadar) olan mıde bulantıların sabah kalktınız dıelım ve gun ıcersınde hıc bulantı yok,ertesı gun oldu hıc bulantı yok ıse lutfen mutlaka doktorunuza gıdıp ulturasonda kalp atıslarını duyun,,,
cunku benım 8+5 gunlukken bı anda mıde bulantım kesıldı,,,ve tecrubesızlıkden dolayı dedım hee kıpırdamaya basladıgı ıcın durdu bulantılarım ,,aslında olay farklı imis,,bebek karnımda ölmüş ve ben bunu 11+2 gunluk ıken lekelenme sonucu doktora gıdınce ogrendım,,doktor bulantıların olmadı mı hıc ıkı haftadır dedı dedım olmadı,,keske gelse ıdın dedı ,,,cunku 2 hafta ben bebegı ölü tasımısım ve doktora gıtmeseydım lekelendıgımde benı zehırlemeye baslıcakdı,,,cok sukur kı gıttık doktora,,,
kendınızı su durumlarda dınleyın,,bulantılar kotu gıbı gozuksede aslında sızın bedenınızde bır canlının yasadıgının gostergesı,,,
hee suda var ıkıncı aydakı bulantı ıle 3.aydakı bulantı tabıkı daha farklı olur yanı 2.ayda daha fazla ıken 3.ayda azalmaya baslar,,ama bı anda 3 gun veya 4 gun hıc bulantı olusmaz ıse mutlaka doktorunuza gıdın ,,,
kucukde olsa ıc camasırınızda yada tuvalet kagıdında pembemsı veya kahverengı lekenme olmus ıse bu dusuk tehlıkesı demekdır,,aksatmadan doktorunuza gıdın,,,,
hamılelıkde ılk uc ay ve son uc ay sıkıntılı donemlerdır,,aradakı uc ay rahatsınız:))))
daha onceden gebelık yasayan arkadaslar bu tarz deneyımlerınız var ıse lutfen paylasın kı bılgılenmıs olalım herzaman geyık muhabbete gerek yok:))))))

arkadaşlar netten okudum bu konuda çok fazla bilgim yok 1 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık bebek de olmadı dra gittim herşey normal dedi geçen ayın 14 ü adet tarihim bu ayın 14ünde olcam 30 gün sürüo ve ayın 5inde sabah kalktığımda pembe bi akıntı oldu öğleye kadar leke gibi azcık vardı iç çamaşırımdada sonra bitti 2-3 gündür sol kasığımda batma var şuandada var ümitlenmek istemiyorum çok hayalkırıklığı yaşadık(başka belirti falan yok ama iltihap falan mı napsam ne düşünsem bilemedim yardım edin bilgi sahibi olanlar

olabılırde olmayabılırde,,,
en dogrusu adet gununun gecmesını bekle,,,zaten 5 gun kalmıs adetın gecınde 3 veya4 gun daha bekle,,ve sonrasında da kan tahlılı ol,,ınsallah olumlu sonuc alırsın,,
pembe seklındekı lekenmenın bırcok nedenlerı vardır,,mesela kıstın vardır adet oncesınde akmaya baslamıs olabılır,kıstın yokdur ama adet zamanın yaklasddıgı ıcın on lekenme olabılır,,,yada bu sıtede ogrendıgım ve cok az bı olasılıkda olsa yerlesme kanaması olabılır ama bu cok dusuk bı ıhtımal,,,,o yuzden bekkle derım hıc kan testı yapmanın anlamı yok bekle adetın bı gecsın ,,,,

sumisalinin yazdıklarına kesinlikle katılıyorum ben kusmasamda bulantılarım vardı ve bir anda2 ay bitiminde geçti..meğerse bebek ölmüş 8 haftalıkken ama ben 10.haftada lekelenme ile kürtaj oldum....bende diyodumki ne çabuk geçti bulantılar....pöykürün hamişleeerrrrr herkeslere günaydınnnnnnn...angelim elvan daltonum sanada günayydıınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…