- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.281
sumisalinin yazdıklarına kesinlikle katılıyorum ben kusmasamda bulantılarım vardı ve bir anda2 ay bitiminde geçti..meğerse bebek ölmüş 8 haftalıkken ama ben 10.haftada lekelenme ile kürtaj oldum....bende diyodumki ne çabuk geçti bulantılar....pöykürün hamişleeerrrrrherkeslere günaydınnnnnnn...angelim elvan daltonum sanada günayydıınnnnnn
henüz yaptırmadım canım,eşimin işleriyle ilgili koşturmaları var onun ötesinde sgk ile ilgili bir problem onu çözmesi lazım...o olunca hemen gidicem...aslında yaptrmadan hamile kalmak istemiyordum ama acelecilik yaptık sanırım..ya birde canım ben açıkcası ilişkiden şüpheleniyorum..çünkü 8+4 ken bir ilişki oldu peşinden hafif ağrı yaşadım...ve düşüğede 8+4 dediler...eşime çok söylemiyorum bunu test falan diye konuşuyorum sürekli çünkü bir kere demiştiki eğer ilişkiden dolayı bişey olduysa kendimi affetmem dedi....bazı kadınlarda ilşkiyi bırak haz duymak bile neden olabilirmiş....söylentide olabilir tabigunaydın hosgeldın ecemm:)))
sende ben gıbı demekkı herkes aynı sanıomus ,,bıde dıodum ben bu mıllet uc ayy bulantı dıolarda pöhhh sacmalamıslar dıodum:)))) megersı tecrubesızlık varmıs ısın ıcınde:))
sen tahlıler yaptırcakdın ne oldu? hanı genetık falan
Tünaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn fistiklarimmmmmmmmmmmmmmm
nasilsiniz hamilelik nasil gidiyorrrrrr
henüz yaptırmadım canım,eşimin işleriyle ilgili koşturmaları var onun ötesinde sgk ile ilgili bir problem onu çözmesi lazım...o olunca hemen gidicem...aslında yaptrmadan hamile kalmak istemiyordum ama acelecilik yaptık sanırım..ya birde canım ben açıkcası ilişkiden şüpheleniyorum..çünkü 8+4 ken bir ilişki oldu peşinden hafif ağrı yaşadım...ve düşüğede 8+4 dediler...eşime çok söylemiyorum bunu test falan diye konuşuyorum sürekli çünkü bir kere demiştiki eğer ilişkiden dolayı bişey olduysa kendimi affetmem dedi....bazı kadınlarda ilşkiyi bırak haz duymak bile neden olabilirmiş....söylentide olabilir tabi
meraba canımm,hamile olsam bişeyler yazardım ama şu an muallaktabiraz sağ tarafımda sancım var ama düne göre çok az..ayrıca sağ kasık tarafımda avuç içi kadar su dolu balon varmış gibi...yoksaaa o benim yavrum muuuuuuuuuu
arkadaşlar sitede okudum bu konuda çok fazla bilgim yok 1 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık bebek de olmadı dra gittim herşey normal dedi geçen ayın 14 ü adet tarihim bu ayın 14ünde olcam 30 gün sürüo ve ayın 5inde sabah kalktığımda pembe bi akıntı oldu öğleye kadar leke gibi azcık vardı iç çamaşırımdada sonra bitti 2-3 gündür sol kasığımda batma var şuandada var ümitlenmek istemiyorum çok hayalkırıklığı yaşadık(iltihap falan mı napsam ne düşünsem bilemedim yardım edin bilgi sahibi olanlar
bende hamile kalsam 3 ay yaklaşamam hatta 9 ayıda düşünürüm sanırım...gerçi doktorum hiç uyarmadı yani ilişki ile ilgili sanırım düşük yapanları uyarıyolar...anladım,,,ya o ılıskı olayını bana da dedıler ama doktorun dırek dedıgı bısey degıldı ,,,hanı cevreden denılen bıse,hanı bırlıkdelık sırasında kasılma tarzı bı durum sonunda olabılıomus ne kadar dogru bılmıyorum,,o yuzden ben esıme demısım gebe kaldıgımı ogrendıgım an 3 ay bıtımıne kadar yanı bebek kıpırdıyana kadar uzak kalacaksan bebek yapacz dıe ,,,neysekı esım anlayıslı baya dıo tmm sen yeterkı bebek ıste ben soz uslu dururum:))
yanlız varya benım aacayp mıde bulantım var bıde eksıme var mıdemde ,usuttum mu ne
Hadi ordan beeeeea senin ruhun hamile tamam miiiiiiiiiiiiii bedenin her nekadar henüz öyle olmasada
Canimmmmmmmmmmm sen ne diyon kiz????
o senin dedigin var ya annem dedi ki hamile oldugunu öyle anliyormus
sabahlari ac karnina ellini koyunca böyle göbek deliginin alt tarafina eline kese geliyormus
Anam hadi hayirlisi bacim Insallah
Vallahi canim sakin olacagina söz verirsen bisey diyecem
evet yerlesme kanamasi olabilir,yaniiiiiiiiiiiii hamile olabilirsin[/QU
öncelikle tşkr ederm cevap yazdığın için de test yapsammı çıkar mı ki ne zaman yapsam acaba
Vallahi canim sakin olacagina söz verirsen bisey diyecem
evet yerlesme kanamasi olabilir,yaniiiiiiiiiiiii hamile olabilirsin
sumisalim hoşgeldin benim mide bulantım pek yok ama çok sancım var ya progestanı kesmişti doktor devammı metsem içmeye en azından düşüğü önlerHAMILE HATUNLARIN DIKKATINE;
ılk uc ay ıcerısındekı mıde bulantıları onemlı kızlar,,bulantılar bebegınızın gelısımının oldugunun belırtısı,,ılk uc ay ıcerısınde ( bebek kıpırdayana kadar) olan mıde bulantıların sabah kalktınız dıelım ve gun ıcersınde hıc bulantı yok,ertesı gun oldu hıc bulantı yok ıse lutfen mutlaka doktorunuza gıdıp ulturasonda kalp atıslarını duyun,,,
cunku benım 8+5 gunlukken bı anda mıde bulantım kesıldı,,,ve tecrubesızlıkden dolayı dedım hee kıpırdamaya basladıgı ıcın durdu bulantılarım ,,aslında olay farklı imis,,bebek karnımda ölmüş ve ben bunu 11+2 gunluk ıken lekelenme sonucu doktora gıdınce ogrendım,,doktor bulantıların olmadı mı hıc ıkı haftadır dedı dedım olmadı,,keske gelse ıdın dedı ,,,cunku 2 hafta ben bebegı ölü tasımısım ve doktora gıtmeseydım lekelendıgımde benı zehırlemeye baslıcakdı,,,cok sukur kı gıttık doktora,,,
kendınızı su durumlarda dınleyın,,bulantılar kotu gıbı gozuksede aslında sızın bedenınızde bır canlının yasadıgının gostergesı,,,
hee suda var ıkıncı aydakı bulantı ıle 3.aydakı bulantı tabıkı daha farklı olur yanı 2.ayda daha fazla ıken 3.ayda azalmaya baslar,,ama bı anda 3 gun veya 4 gun hıc bulantı olusmaz ıse mutlaka doktorunuza gıdın ,,,
kucukde olsa ıc camasırınızda yada tuvalet kagıdında pembemsı veya kahverengı lekenme olmus ıse bu dusuk tehlıkesı demekdır,,aksatmadan doktorunuza gıdın,,,,
hamılelıkde ılk uc ay ve son uc ay sıkıntılı donemlerdır,,aradakı uc ay rahatsınız:))))
daha onceden gebelık yasayan arkadaslar bu tarz deneyımlerınız var ıse lutfen paylasın kı bılgılenmıs olalım herzaman geyık muhabbete gerek yok:))))))
yok canımm ele gelecek kadar kese olmamıştır....sanki rahmim yerinden çıkmış da içimde başıboş dolanıyomuş gibi
Slm canlar...
Sanırım hafta sonu die topic sessiz..
Bende biraz cnm sıkkın dertliler topicini oku oku anca geldim..amaaann..herkesin ayrı derdi var..
Kıs beyazlım o nasıl oluyor öyle karnından gebeliği anlamak kıs ayrıntıya gir çabuk : )
Aha yeni bi gebelik testi
bende hamile kalsam 3 ay yaklaşamam hatta 9 ayıda düşünürüm sanırım...gerçi doktorum hiç uyarmadı yani ilişki ile ilgili sanırım düşük yapanları uyarıyolar...
ya kızım demeyın soyle sonra gaza gelıolar hamıle olmayınca zırıl zırıl aglıolar ,,,,,
adetı gecmemıs daha neagtıf dusunelım hemen bagladın polyanaya,,,,
yerlesme kanaması en ıyı ıhtımalle 200 kısıde bır oluyo dusunsene burda su topıcde 200 kısı olmadıgımız halde hepımız masallah lopur lopur kanama olsakda ya yerlesme kanamasıdır dıe sacmalama moduna gırıoz :))))))
bacım adetın gecsın 3veya 4 gun kan testı yaptır kafan rahat eder bunların gazına gelme :))
ya kızım demeyın soyle sonra gaza gelıolar hamıle olmayınca zırıl zırıl aglıolar ,,,,,
adetı gecmemıs daha neagtıf dusunelım hemen bagladın polyanaya,,,,
yerlesme kanaması en ıyı ıhtımalle 200 kısıde bır oluyo dusunsene burda su topıcde 200 kısı olmadıgımız halde hepımız masallah lopur lopur kanama olsakda ya yerlesme kanamasıdır dıe sacmalama moduna gırıoz :))))))
bacım adetın gecsın 3veya 4 gun kan testı yaptır kafan rahat eder bunların gazına gelme :))
ahanda hamarat kocanın hamarat karısıda geldiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?