kendini bu ay hamile sananlar buraya

muayene odasına gecınce ben doktora dıom hocam ben bunları ıstemıom lutfen sız dermısınız dıe oda dıo tamam :))))) kocamın yanında demıom tabı ,,,
benim dana kocam her yere daldığı için bi başbaşa kalıp doktordan istediklerimi söyleyenmedim yoksa var isteklerim doktora söleyeyim o da kocama söylesin..mesela;
ekşın yasak (zaten uyar düşükten sonra)
kaynanayla görüşme yasak
ev temizliği yasak
kayınbabanın adı geçmesin evde
güzel bir tatil lazım..
hediyeler gırlaaaaa
falaaaan gibiiiiii............

sumisalim hoşgeldin benim mide bulantım pek yok ama çok sancım var ya progestanı kesmişti doktor devammı metsem içmeye en azından düşüğü önler

sende ne meraklısın ılac ıcmeye dımehım:)))
ya zaten senın lekelenme yokken progestan nıe verdı onu anlamıs deılım,,sonra nıe kesdı onuda anlamadım,,
ıkı gebelık yasadık kı bırıncısıde dustugu halde ıkıncı gebelıkde progestan vermedı,,taakı lekenme olunca verdı progestanı,,

Selam canoooooooo

anam oluyor iste sonucta kadin 7 cocuk dgurmus ve diyor ben hep öylece anliyordum

dedim gibi sabah ac karnina elinle kontrol ediyon karnini yani göbek deliginden asagi kisminda öyle elini gezdiriyon

bana burdada baska arkadaslar söyledi öyle hisetmisler cocugu

annem diyor ki cocuk bir aylikken öyle hisedebiliyormus elle

Hmm ..böyle bi sertlik mi oluo acaba :26:

ben hep göğüslerime bakardım şiştimi kahverengileştimi die ..

şimdi sıra göbişte : )

sırada neresi var merak ediyorum

oynatmaya az kaldı

Son düzenleme:

anacım ben hemen maşallah ı yapıştırayımm bu da boncukların
gözüm falan da renkli değil ayrıcaaa

rana hanım öncelıkle gunaydınlar dıyorum sızın aracılıgınızla tum kızlara..
pekı efenım bu bulantılar ne zaman baslıyor? ve dıyelım hamıleyız bulantı aralıgı nedır,hergun oluyorsa sabahtan aksama kadar falan mı,okadar gunu zehır etmez herhalde dımı..senın mesela hergun mu bulantın oluyordu? ona göre hamıle kalırsak dıkkat edelım bızde

oda bi yaklaşım tabi de zırıl zırıl ağlaancak bşi yok daha ama ilk kez böyle bşi başıma geldi yarın tes yapsam çıkmazmı ki

ya bacım ben yapı geregı negatıf tarafdan bakan cınstenım:))
buraya okadar cok kısı geldı gıttıı muhabbet oldu kı ,,,
test yaptırma ,,zaten varsa vardır yoksada yok,,,,,
bekle adetıne ne kalmıs 5 gun hele bı gecsın adetın ,,
doktora gıttıgınde bıle sana ılk dıcegı sey adetın kac gun gectı?
o yuzden bekle hem varsa suan testte deger dusuk cıkcak sonra nıe dusuk cıkdı dıe doktor 1 hafta sonra tekrar test ıstıcek bu sefer onun stresıyle ugrasacan,,,bı hafta bekle tek tahlıl yaptır,,
tabı sen bılırsın,,

walla bunları doktor desede kocana ılk maddeden sonrakılerı senın dedırttırdıgını anlar ben sana dıyım :))))))))))))))))
Allahdan benım kocam muayene odasına gırmez ,,doktor cagırırsa ancak gırer onun dısında doktor masasının orda oturur sessızsessız

yok canımm ele gelecek kadar kese olmamıştır....sanki rahmim yerinden çıkmış da içimde başıboş dolanıyomuş gibi

Anam dur ozaman hele bekle sabir edelim,kiz hayirlisiyla galiba haziran ayi bol bol hamile dolacak topigimiz -ama sirf ruhu hamile degil

MERHABA KIZLAR...icinizde yeni hamile kalanlar varsa yeni topige buyura bilirler.
...2013 subat-mart ayi anneleri...buyurun 9 aylik maratona...topigimiz acildi.en son ocak ayi anneleri vardi,simdide nayis ve haziranda hamile kalanlar icinsubat ve mart anneleri topigimiz var.gelin ve 9 ay boyunca yasadiklarinizi doktor kontrollerini,ultrason resimlerini paylasalim...

gunaydınlar gulsah hanım :))) doktora sorar gıbı sormus ayarsız:))
walla dollenmeden sonra baslıo bulantı ama ılk once eksıme oluyo,,hemen oyle bogurmuon :))))
genelde ac kalındıgında,sabahları yatakdan kalktıgında oluyo tabı herkesde farklı olabılır,,,
yaklasık hergun olur bulantın ama hafıf olur genelde ama kımısınde yogun alabılıo mıde hassas ıse,,kı ben klozetle kanka olduydum ,,,
ya benım hergun oldu,,benım mıdem cok hassastır hemen bulanır,,,ama ablam b kere bıle cıkartmadı mesela o yuzden herkesde farklı olabılır

ilk muayenede alttan baktı çok hafif kan geldi ya çok hafif pembemsi onun için verdi 1 hafta kulnadım yani 2.muayeneye kadar sonra bidaha o pembemsi şey gelmeyince kesti ama benim böle ağrım oluyo ya diyorumki ben içsem yine iyice tutsa o ilaç çocuğu orda bide 10 temmuzda randevum var ama ben yeniden görmek istiyorum çocuğumu arasam sölesem doktora nolur bişi olurmu

sumisalim benim sabah erken saatlerde oluyo mide bulantım ama iğrenç bi bulantı öldürüyo beni bide acıktığım zamanalr normal dimi sürekli bi bulantım yok benim

Hmm ..böyle bi sertlik mi oluo acaba :26:

ben hep göğüslerime bakardım şiştimi kahverengileştimi die ..

şimdi sıra göbişte : )

sırada neresi var merak ediyorum

oynatmaya az kaldı

evet canim benim böyle sert ufak top seklinde

hahahahahahahaha bilmem ki sirada ne olabilecegini ama cok haklisin bacim siyirtmaya az kaldi

Millanimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canim benim hosgeldin

fakat ben cikmaliyim simdi yaaaaaa

ortaligi toplayip hazirlanayim esim disari cikti yeni yatak aldik onun vidalari eksikti almaya gitti

gelir az sonra disari cikacaktik.

hepinizi

Allaha emanet olun kizlarrrrrr

kız zaten direkt sölemiycek....
moral motivasyon=tatil ,,hediye
ağır iş yok=ev işi
stressden uzak duracak=kaynana ,kayınbaba

bu şekilde olcaka tatlım...benim dana bunları çözümleyecek idraka sahiptir..umarım,inşallahh

dimeh senı baska topikten cagırıyorlar git istersen

hım sen lekenmısın,,,,,,walla bacım agrın varsa sancın gıt doktora yada ara de hocam bole bole ben ılacı alım mı dıe,,,progestan hormon ama danısmadan alma,,,,

anacım ben hemen maşallah ı yapıştırayımm bu da boncukların
gözüm falan da renkli değil ayrıcaaa

yapıştır anacım : ) çok nazara gelios bunu anladım..

ama accık içimi dökcem ksra bakmayın ..
aslında eşimle hiç bi problemimiz yok yani kişisel olarak..
hatta bugüne kadar bak yaklaşık 3 senelik evliyiz hiç kişisel tartışmamız olmamıştır
Ama gel gör ki benim bi tane kaynana bi tanede kaynanadan beter kaynana bi kayınpeder var..
Kötü insanlar değiller aslında bulutten nem kaparlar ve hiç memnun olmazlar..
Durumları herşeyleri çok yerinde diom heralde fazla keyiften bi yerlerine bi şeylermi batıyor nedir..
Ya bi kayınpeder bu kadar herşeye karışırmı yaa sürekli şikayetçi (kaynanada öle ama arka planda) yok çok sık gidip gelmionuz yok ben çok girişmiyorum onlarada yok uzak duruyomuşumda vs...
bi örnek vereyim mesela en taze olanından : dün oruçluyum gittim oraya keyfim yok oturuom orda ..vay efendim niye hemen dibine girip yaklaşmamışım niye ilgiilenmemişim..
ya diorum baba sen niye herşeyi yanlış anliosun belki keyfim yok ondan öle durmuşumdur niye herşeyi kendinize yorumluyonuz..
ooo ben niye yanlış anlicakmışım ben çocukmuyumuşum ..dedim ne alakası var bu dediğmi bile yanlış anlionuz size gerçekten nasıl davrancağımı şaşırdım die..
yok ilgi alaka göstericeksin sen gelinsin yanaşcaksın bilmem ne..bende dedim o dediğn karşılıklı olur baba (nasıl ağzımdan çıktıysa bu)..
oo ben mi seni arayıp sorcam da bilmem ne bizmi senin ayağına gelcez de..neler neler...
uzatsam kötü biterdi..3 senelik evliyim sorun acaba evime kaç kere geldiler ..
gerçekten en son ne zaman geldiler hatırlamiyorum..
eşimle de dün oyüzden tartıştık ..hiç hoşlanmam bu tarz şeylerden yaa..
ne karakter olarak ne yaşayış biçimi olarak bana çok tersler..
buna rağmen hiç bunu yansıtmiorum görevlerimi yerine getiriyorum konşmalarına sohbetlerine katılıorum ama yok..
en son eşime dedim..benm psikolojim zaten yerinde değil sıkıntım büyük (bebek olayı)..bi de dedim ALLah aşkına böyle incir çekirdeiğini doldurmayacak şeylerle beni uğraştırma nolur..çünkü kendimi iyi hissetmiyorum artık..
herkesi boğasım var..

midem hassas degıldır ama cok yedıysem parmak atar kusarım ben cok guzel

onlar ayda bir gel derler ama sen git 2 haftada..hatta ben 2 doktor kullanıp haftada gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…