- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.301
benim dana kocam her yere daldığı için bi başbaşa kalıp doktordan istediklerimi söyleyenmedim yoksa var isteklerim doktora söleyeyim o da kocama söylesin..mesela;muayene odasına gecınce ben doktora dıom hocam ben bunları ıstemıom lutfen sız dermısınız dıe oda dıo tamam :))))) kocamın yanında demıom tabı ,,,
sumisalim hoşgeldin benim mide bulantım pek yok ama çok sancım var ya progestanı kesmişti doktor devammı metsem içmeye en azından düşüğü önler
Slm canlar...
Sanırım hafta sonu die topic sessiz..
Bende biraz cnm sıkkın dertliler topicini oku oku anca geldim..amaaann..herkesin ayrı derdi var..
Kıs beyazlım o nasıl oluyor öyle karnından gebeliği anlamak kıs ayrıntıya gir çabuk : )
Aha yeni bi gebelik testi
Selam canoooooooo
anam oluyor iste sonucta kadin 7 cocuk dgurmus ve diyor ben hep öylece anliyordum
dedim gibi sabah ac karnina elinle kontrol ediyon karnini yani göbek deliginden asagi kisminda öyle elini gezdiriyon
bana burdada baska arkadaslar söyledi öyle hisetmisler cocugu
annem diyor ki cocuk bir aylikken öyle hisedebiliyormus elle
kıs sorma yaaa bende onu dicektimm dün kocamı öv öv yok şöyledir yok böyle ahanda nazar değdi : (
dün biraz tartıştık..
hatta sabahtan sonra gittim diğer oda da yattm ..geLmiş üstümü örtmüş gitmiş ..
ne zaman kocamla ilgili bişiy desem kavga edios gııı :26:
HAMILE HATUNLARIN DIKKATINE;
ılk uc ay ıcerısındekı mıde bulantıları onemlı kızlar,,bulantılar bebegınızın gelısımının oldugunun belırtısı,,ılk uc ay ıcerısınde ( bebek kıpırdayana kadar) olan mıde bulantıların sabah kalktınız dıelım ve gun ıcersınde hıc bulantı yok,ertesı gun oldu hıc bulantı yok ıse lutfen mutlaka doktorunuza gıdıp ulturasonda kalp atıslarını duyun,,,
cunku benım 8+5 gunlukken bı anda mıde bulantım kesıldı,,,ve tecrubesızlıkden dolayı dedım hee kıpırdamaya basladıgı ıcın durdu bulantılarım ,,aslında olay farklı imis,,bebek karnımda ölmüş ve ben bunu 11+2 gunluk ıken lekelenme sonucu doktora gıdınce ogrendım,,doktor bulantıların olmadı mı hıc ıkı haftadır dedı dedım olmadı,,keske gelse ıdın dedı ,,,cunku 2 hafta ben bebegı ölü tasımısım ve doktora gıtmeseydım lekelendıgımde benı zehırlemeye baslıcakdı,,,cok sukur kı gıttık doktora,,,
kendınızı su durumlarda dınleyın,,bulantılar kotu gıbı gozuksede aslında sızın bedenınızde bır canlının yasadıgının gostergesı,,,
hee suda var ıkıncı aydakı bulantı ıle 3.aydakı bulantı tabıkı daha farklı olur yanı 2.ayda daha fazla ıken 3.ayda azalmaya baslar,,ama bı anda 3 gun veya 4 gun hıc bulantı olusmaz ıse mutlaka doktorunuza gıdın ,,,
kucukde olsa ıc camasırınızda yada tuvalet kagıdında pembemsı veya kahverengı lekenme olmus ıse bu dusuk tehlıkesı demekdır,,aksatmadan doktorunuza gıdın,,,,
hamılelıkde ılk uc ay ve son uc ay sıkıntılı donemlerdır,,aradakı uc ay rahatsınız:))))
daha onceden gebelık yasayan arkadaslar bu tarz deneyımlerınız var ıse lutfen paylasın kı bılgılenmıs olalım herzaman geyık muhabbete gerek yok:))))))
oda bi yaklaşım tabi de zırıl zırıl ağlaancak bşi yok daha ama ilk kez böyle bşi başıma geldi yarın tes yapsam çıkmazmı ki
benim dana kocam her yere daldığı için bi başbaşa kalıp doktordan istediklerimi söyleyenmedim yoksa var isteklerim doktora söleyeyim o da kocama söylesin..mesela;
ekşın yasak (zaten uyar düşükten sonra)
kaynanayla görüşme yasak
ev temizliği yasak
kayınbabanın adı geçmesin evde
güzel bir tatil lazım..
hediyeler gırlaaaaa
falaaaan gibiiiiii............
yok canımm ele gelecek kadar kese olmamıştır....sanki rahmim yerinden çıkmış da içimde başıboş dolanıyomuş gibi
Vallahi canim sakin olacagina söz verirsen bisey diyecem
evet yerlesme kanamasi olabilir,yaniiiiiiiiiiiii hamile olabilirsin[/QU
öncelikle tşkr ederm cevap yazdığın için de test yapsammı çıkar mı ki ne zaman yapsam acaba
rica ederim canim ama sumisalim dogru söylüyor en iyisi gecikmen olsun o zaman test yap
#ya kızım demeyın soyle sonra gaza gelıolar hamıle olmayınca zırıl zırıl aglıolar ,,,,,
adetı gecmemıs daha neagtıf dusunelım hemen bagladın polyanaya,,,,
yerlesme kanaması en ıyı ıhtımalle 200 kısıde bır oluyo dusunsene burda su topıcde 200 kısı olmadıgımız halde hepımız masallah lopur lopur kanama olsakda ya yerlesme kanamasıdır dıe sacmalama moduna gırıoz :))))))
bacım adetın gecsın 3veya 4 gun kan testı yaptır kafan rahat eder bunların gazına gelme :))
Canimmmmmmmmmmmmmmm heeee yavv sahiden cok haklisin,biz bazen burada hemen gaza getirbiliyoz
haklisin en iyisi beklemek
baska caresi yok bunun degil mi
kıs sorma yaaa bende onu dicektimm dün kocamı öv öv yok şöyledir yok böyle ahanda nazar değdi : (
dün biraz tartıştık..
hatta sabahtan sonra gittim diğer oda da yattm ..geLmiş üstümü örtmüş gitmiş ..
ne zaman kocamla ilgili bişiy desem kavga edios gııı :26:
Anama fazla övme kiz adami disarda gercekten nazar deger bak
hem annem hep diyo erkege fazla belli etmiyeceksin ne kadar sevdigini vs ve öyle cok fazla övmiyeceksinde ki simarmasin
sumisalimmmmmmmm demisti degil mi dün erkegin iki cubugu varsa birini kiracan
rana hanım öncelıkle gunaydınlar dıyorum sızın aracılıgınızla tum kızlara..
pekı efenım bu bulantılar ne zaman baslıyor? ve dıyelım hamıleyız bulantı aralıgı nedır,hergun oluyorsa sabahtan aksama kadar falan mı,okadar gunu zehır etmez herhalde dımı..senın mesela hergun mu bulantın oluyordu? ona göre hamıle kalırsak dıkkat edelım bızde
sende ne meraklısın ılac ıcmeye dımehım:)))
ya zaten senın lekelenme yokken progestan nıe verdı onu anlamıs deılım,,sonra nıe kesdı onuda anlamadım,,
ıkı gebelık yasadık kı bırıncısıde dustugu halde ıkıncı gebelıkde progestan vermedı,,taakı lekenme olunca verdı progestanı,,
gunaydınlar gulsah hanım :))) doktora sorar gıbı sormus ayarsız:))
walla dollenmeden sonra baslıo bulantı ama ılk once eksıme oluyo,,hemen oyle bogurmuon :))))
genelde ac kalındıgında,sabahları yatakdan kalktıgında oluyo tabı herkesde farklı olabılır,,,
yaklasık hergun olur bulantın ama hafıf olur genelde ama kımısınde yogun alabılıo mıde hassas ıse,,kı ben klozetle kanka olduydum ,,,
ya benım hergun oldu,,benım mıdem cok hassastır hemen bulanır,,,ama ablam b kere bıle cıkartmadı mesela o yuzden herkesde farklı olabılır
Hmm ..böyle bi sertlik mi oluo acaba :26:
ben hep göğüslerime bakardım şiştimi kahverengileştimi die ..
şimdi sıra göbişte : )
sırada neresi var merak ediyorum
oynatmaya az kaldı
walla bunları doktor desede kocana ılk maddeden sonrakılerı senın dedırttırdıgını anlar ben sana dıyım :))))))))))))))))
Allahdan benım kocam muayene odasına gırmez ,,doktor cagırırsa ancak gırer onun dısında doktor masasının orda oturur sessızsessız
ilk muayenede alttan baktı çok hafif kan geldi ya çok hafif pembemsi onun için verdi 1 hafta kulnadım yani 2.muayeneye kadar sonra bidaha o pembemsi şey gelmeyince kesti ama benim böle ağrım oluyo ya diyorumki ben içsem yine iyice tutsa o ilaç çocuğu ordabide 10 temmuzda randevum var ama ben yeniden görmek istiyorum çocuğumu arasam sölesem doktora nolur bişi olurmu
ilk muayenede alttan baktı çok hafif kan geldi ya çok hafif pembemsi onun için verdi 1 hafta kulnadım yani 2.muayeneye kadar sonra bidaha o pembemsi şey gelmeyince kesti ama benim böle ağrım oluyo ya diyorumki ben içsem yine iyice tutsa o ilaç çocuğu ordabide 10 temmuzda randevum var ama ben yeniden görmek istiyorum çocuğumu arasam sölesem doktora nolur bişi olurmu
anacım ben hemen maşallah ı yapıştırayımmbu da boncukların
gözüm falan da renkli değil ayrıcaaa
gunaydınlar gulsah hanım :))) doktora sorar gıbı sormus ayarsız:))
walla dollenmeden sonra baslıo bulantı ama ılk once eksıme oluyo,,hemen oyle bogurmuon :))))
genelde ac kalındıgında,sabahları yatakdan kalktıgında oluyo tabı herkesde farklı olabılır,,,
yaklasık hergun olur bulantın ama hafıf olur genelde ama kımısınde yogun alabılıo mıde hassas ıse,,kı ben klozetle kanka olduydum ,,,
ya benım hergun oldu,,benım mıdem cok hassastır hemen bulanır,,,ama ablam b kere bıle cıkartmadı mesela o yuzden herkesde farklı olabılır
onlar ayda bir gel derler ama sen git 2 haftada..hatta ben 2 doktor kullanıp haftada gidicemilk muayenede alttan baktı çok hafif kan geldi ya çok hafif pembemsi onun için verdi 1 hafta kulnadım yani 2.muayeneye kadar sonra bidaha o pembemsi şey gelmeyince kesti ama benim böle ağrım oluyo ya diyorumki ben içsem yine iyice tutsa o ilaç çocuğu ordabide 10 temmuzda randevum var ama ben yeniden görmek istiyorum çocuğumu arasam sölesem doktora nolur bişi olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?