- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.321
evet canim benim böyle sert ufak top seklinde
hahahahahahahaha bilmem ki sirada ne olabilecegini ama cok haklisin bacim siyirtmaya az kaldi
Millanimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canim benim hosgeldin
fakat ben cikmaliyim simdi yaaaaaa
ortaligi toplayip hazirlanayim esim disari cikti yeni yatak aldik onun vidalari eksikti almaya gitti
gelir az sonra disari cikacaktik.
hepinizi
Allaha emanet olun kizlarrrrrr
sumisalim benim sabah erken saatlerde oluyo mide bulantım ama iğrenç bi bulantı öldürüyo beni bide acıktığım zamanalr normal dimi sürekli bi bulantım yok benim
dimeh senı baska topikten cagırıyorlar git istersen
o iki yecüc le mecüc den bende de var...bizde kişisel tartışmadık...karıştırıp giderler...ama ben susmam yani haklıysam asla esirgemem lafımı..saygı bir yere kadar kimse evimi huzursuz edemez.onlardan sevgi görmediğim için saygımı başka insanlara saklıyorummyapıştır anacım : ) çok nazara gelios bunu anladım..
ama accık içimi dökcem ksra bakmayın ..
aslında eşimle hiç bi problemimiz yokyani kişisel olarak..
hatta bugüne kadar bak yaklaşık 3 senelik evliyiz hiç kişisel tartışmamız olmamıştır
Ama gel gör ki benim bi tane kaynana bi tanede kaynanadan beter kaynana bi kayınpeder var..
Kötü insanlar değiller aslında bulutten nem kaparlar ve hiç memnun olmazlar..
Durumları herşeyleri çok yerinde diom heralde fazla keyiften bi yerlerine bi şeylermi batıyor nedir..
Ya bi kayınpeder bu kadar herşeye karışırmı yaa sürekli şikayetçi (kaynanada öle ama arka planda) yok çok sık gidip gelmionuz yok ben çok girişmiyorum onlarada yok uzak duruyomuşumda vs...
bi örnek vereyim mesela en taze olanından : dün oruçluyum gittim oraya keyfim yok oturuom orda ..vay efendim niye hemen dibine girip yaklaşmamışım niye ilgiilenmemişim..
ya diorum baba sen niye herşeyi yanlış anliosun belki keyfim yok ondan öle durmuşumdur niye herşeyi kendinize yorumluyonuz..
ooo ben niye yanlış anlicakmışım ben çocukmuyumuşum ..dedim ne alakası var bu dediğmi bile yanlış anlionuz size gerçekten nasıl davrancağımı şaşırdım die..
yok ilgi alaka göstericeksin sen gelinsin yanaşcaksın bilmem ne..bende dedim o dediğn karşılıklı olur baba (nasıl ağzımdan çıktıysa bu)..
oo ben mi seni arayıp sorcam da bilmem ne bizmi senin ayağına gelcez de..neler neler...
uzatsam kötü biterdi..3 senelik evliyim sorun acaba evime kaç kere geldiler ..
gerçekten en son ne zaman geldiler hatırlamiyorum..
eşimle de dün oyüzden tartıştık ..hiç hoşlanmam bu tarz şeylerden yaa..
ne karakter olarak ne yaşayış biçimi olarak bana çok tersler..
buna rağmen hiç bunu yansıtmiorum görevlerimi yerine getiriyorum konşmalarına sohbetlerine katılıorum ama yok..
en son eşime dedim..benm psikolojim zaten yerinde değil sıkıntım büyük (bebek olayı)..bi de dedim ALLah aşkına böyle incir çekirdeiğini doldurmayacak şeylerle beni uğraştırma nolur..çünkü kendimi iyi hissetmiyorum artık..
herkesi boğasım var..
sumisalim benim sabah erken saatlerde oluyo mide bulantım ama iğrenç bi bulantı öldürüyo beni bide acıktığım zamanalr normal dimi sürekli bi bulantım yok benim
dimeh senı baska topikten cagırıyorlar git istersen
yapıştır anacım : ) çok nazara gelios bunu anladım..
ama accık içimi dökcem ksra bakmayın ..
aslında eşimle hiç bi problemimiz yokyani kişisel olarak..
hatta bugüne kadar bak yaklaşık 3 senelik evliyiz hiç kişisel tartışmamız olmamıştır
Ama gel gör ki benim bi tane kaynana bi tanede kaynanadan beter kaynana bi kayınpeder var..
Kötü insanlar değiller aslında bulutten nem kaparlar ve hiç memnun olmazlar..
Durumları herşeyleri çok yerinde diom heralde fazla keyiften bi yerlerine bi şeylermi batıyor nedir..
Ya bi kayınpeder bu kadar herşeye karışırmı yaa sürekli şikayetçi (kaynanada öle ama arka planda) yok çok sık gidip gelmionuz yok ben çok girişmiyorum onlarada yok uzak duruyomuşumda vs...
bi örnek vereyim mesela en taze olanından : dün oruçluyum gittim oraya keyfim yok oturuom orda ..vay efendim niye hemen dibine girip yaklaşmamışım niye ilgiilenmemişim..
ya diorum baba sen niye herşeyi yanlış anliosun belki keyfim yok ondan öle durmuşumdur niye herşeyi kendinize yorumluyonuz..
ooo ben niye yanlış anlicakmışım ben çocukmuyumuşum ..dedim ne alakası var bu dediğmi bile yanlış anlionuz size gerçekten nasıl davrancağımı şaşırdım die..
yok ilgi alaka göstericeksin sen gelinsin yanaşcaksın bilmem ne..bende dedim o dediğn karşılıklı olur baba (nasıl ağzımdan çıktıysa bu)..
oo ben mi seni arayıp sorcam da bilmem ne bizmi senin ayağına gelcez de..neler neler...
uzatsam kötü biterdi..3 senelik evliyim sorun acaba evime kaç kere geldiler ..
gerçekten en son ne zaman geldiler hatırlamiyorum..
eşimle de dün oyüzden tartıştık ..hiç hoşlanmam bu tarz şeylerden yaa..
ne karakter olarak ne yaşayış biçimi olarak bana çok tersler..
buna rağmen hiç bunu yansıtmiorum görevlerimi yerine getiriyorum konşmalarına sohbetlerine katılıorum ama yok..
en son eşime dedim..benm psikolojim zaten yerinde değil sıkıntım büyük (bebek olayı)..bi de dedim ALLah aşkına böyle incir çekirdeiğini doldurmayacak şeylerle beni uğraştırma nolur..çünkü kendimi iyi hissetmiyorum artık..
herkesi boğasım var..
mıllan beee asma yuzunu ,,,walla bende uzuluom( bak ruhumun bebegıne bıse olursa senden bılırım :))
onlar ayda bir gel derler ama sen git 2 haftada..hatta ben 2 doktor kullanıp haftada gidicem
benimki alttan bakıyo her gitmemde ondan sonra sancım oluyo nie üstten bakmıyo anlamıyorum ya üüf üf
benimki alttan bakıyo her gitmemde ondan sonra sancım oluyo nie üstten bakmıyo anlamıyorum ya üüf üf
o iki yecüc le mecüc den bende de var...bizde kişisel tartışmadık...karıştırıp giderler...ama ben susmam yani haklıysam asla esirgemem lafımı..saygı bir yere kadar kimse evimi huzursuz edemez.onlardan sevgi görmediğim için saygımı başka insanlara saklıyorumm
benimkide oyle ama rahmetli ninem yaslarinda banada torunu gibi ilgili sagolsun o yuzden alttan baksada rahat oluyom geneldebendeki rahatliga bak
senınkı artık ultrasondan göruncek kıvama gelmedı mı yaa? kımısı hıc alttan baktırmıyor,cocuga bıse olmasın dıye..alttan bakılmadan cocugun saglıklı oldugunu ögrenebılıyorlarsa ben ultrasondan görunene kadar alttan kurcalatmam dıye dusunuyorum
anaaa ne guzel bende oyle bı nıne ıstıyorum..onunde sere serpe yatarım ozaman..emınım nınenınkı bıle benımkınden guzeldır
Ksra bakmayın yaa böyle uzun uzun yazdım canım sıkkındı paylaşmam lazımmdı birileriyle..
OOh bee : )
Ksra bakmayın yaa böyle uzun uzun yazdım canım sıkkındı paylaşmam lazımmdı birileriyle..
OOh bee : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?