kendini bu ay hamile sananlar buraya

hosbulduk ve gule gule beyazlım..yenı yatagı bı deneyın calısıyormu dıye bari

sumisalim benim sabah erken saatlerde oluyo mide bulantım ama iğrenç bi bulantı öldürüyo beni bide acıktığım zamanalr normal dimi sürekli bi bulantım yok benim

yaaa suankı bulantılarınız normal canımm,,,sureklı tabıkı olmaz bulantı ara ara olur mısal sabah olur oglen olmaz aksam olur bıraz gıbı ,,,,
cubuk kraker tuket oyle olsun cantanda masanda bulandgında bır ıkı tane ye tuzlu oldugu ıcın bastırır,,,,,
ac kalmamaya calıs,,,zaten bı sure sonra kendı vucut dılını cozersın,,,
mesela sabah ılk kalktıgın o acayıp bıse gelıo mıdeden ıykkk hala bıle mıdem bulanır o acı suda:)) ben yatagın yanına cubuk kraker koyuyodum sabah gozumu actım ya ılk once uc bes tane cubuk kraker yıyodum ıkı uc dakka duruodum sonra kalkodum hee cok ıse yaramıo ama yınede fayda edıodu,,onuda bana ablam dedıydı

o iki yecüc le mecüc den bende de var...bizde kişisel tartışmadık...karıştırıp giderler...ama ben susmam yani haklıysam asla esirgemem lafımı..saygı bir yere kadar kimse evimi huzursuz edemez.onlardan sevgi görmediğim için saygımı başka insanlara saklıyorumm

sumisalim benim sabah erken saatlerde oluyo mide bulantım ama iğrenç bi bulantı öldürüyo beni bide acıktığım zamanalr normal dimi sürekli bi bulantım yok benim

aynen benimkide bu sekilde o yuzden agzim bos kalmiyo biraz bos kalsin sanki tsunami oluyo midede oguruyom ama kusamiyom bulantiyla kaliyo yani????

o nasıl kayınpeder yaa karı gıbı..sankı kaynanan o!! senden nasıl bı yakınlık beklıyorki,karısı beklesın yakınlıgı,şikayet etcekse o etsın..emeklı ve kendıne bı ugras bulamamıs bırı mı ki? bı adam gelınını böyle kurcalamaz..ben hala kayınpederımle mesafelıyım,zaten esımınde arası kötu onunla,oyuzden hıc yakınlıgımız yok..(kaynanam ve kayınpederım ayrı) kaynanamsa aramadıgımda söylenır ama benım aramak gıbı bı huyum yoktur pek) ooof kımseye bulasmıyorum kımsede bana bulasmasın ıstıyorum,oyuzden uzak duruyorum:s

mıllan beee asma yuzunu ,,,walla bende uzuluom ( bak ruhumun bebegıne bıse olursa senden bılırım :))

zaten benımkı senın yuzunden düşüp duruyor,bırak bı kerede ben senınkını düşürim..waaooow sakası bıle kötu,aman sahıp cık cocuguna hıc benden bılme..gerekırse bu ay muhattap olmıyalım belkı ıkımızde nazar etmeden hamıle kalırız

benimki alttan bakıyo her gitmemde ondan sonra sancım oluyo nie üstten bakmıyo anlamıyorum ya üüf üf

benimkide oyle ama rahmetli ninem yaslarinda banada torunu gibi ilgili sagolsun o yuzden alttan baksada rahat oluyom genelde bendeki rahatliga bak

benimki alttan bakıyo her gitmemde ondan sonra sancım oluyo nie üstten bakmıyo anlamıyorum ya üüf üf

senınkı artık ultrasondan göruncek kıvama gelmedı mı yaa? kımısı hıc alttan baktırmıyor,cocuga bıse olmasın dıye..alttan bakılmadan cocugun saglıklı oldugunu ögrenebılıyorlarsa ben ultrasondan görunene kadar alttan kurcalatmam dıye dusunuyorum

ya çok sinir oluyorum artık gerçekten..

belki çok büyük sorun yok aramızda ama birikip birikip benim gözüme batmaya başladılar artık..

her hafta nasıl gitcem diye cnm çıkıyor artık..çünkü soğudum gitmek istemiyorum ama bunuda onlara asla belli etmiyorum ya bu kadar zorluyoken kendimi yine yaranamiorum..

çok büyük sorun yok dedim ama ufak ufak da olsa hep tartışma nedenimiz onlar..bu da aslında yeterli bi sorun..

valla ben senin gibi öyle cvp da veremiyorum..dün ilk defa biraz sesimi çıkardım..bana dio herkesle konuştğn gibi konuşma..niye diom normal konuşuyorum saygısızlık mı yapiorum..yapamazsın zaten dio..( dedim ya bizimkinin durumu iyi çevresinde de pohpohlanan biri gurur kibir üst seviyede yani)

zoruna gidio ben nasıl ayaklarında toz olmuom die ..yani benden yalakalık istiyolar..ama bende kafamı kessen onu yapamam yaaa...

eşimde babasıyla çalışıo..dedim bu böyle olmicak nereye kadar..sen babanın himayesinde çalıştığın sürece ..o kendini hep baskın hissedecek..

çok şükür eşim anlayışlı..benide ezdirmez..ama kayınpeder de çok sallamaz tabi..benm dediğim doğrudur havasında hep..

şimdi kpss ye çalışıo işte temmuzda sınavı var..dio başka şehir olsa gelirmisin(bnm ailemde bana yakın ondan dio)..

dedim inan hiç farketmez neresi olursa ..yeterki hayırlısı olsun..

bebek isteği kadar bi de bu sıkıntımız var..inş hayırlı bi yerde hayırlı bi iş..sonra yeni evde bebek : )

benimkide oyle ama rahmetli ninem yaslarinda banada torunu gibi ilgili sagolsun o yuzden alttan baksada rahat oluyom genelde bendeki rahatliga bak

anaaa ne guzel bende oyle bı nıne ıstıyorum..onunde sere serpe yatarım ozaman.. emınım nınenınkı bıle benımkınden guzeldır

ilkinde testleri yaptım pozitif çıktı iki testle gittim hatuna üstten gördü alttanda emin olmak istedi dış gebelikten sebep neyse ikinci muayenede kalbinin atışına bakmak içinde alttan baktı 10 temmuza gün verdi ben gelim arada dedi ooo şımartma okadar veleti

Ksra bakmayın yaa böyle uzun uzun yazdım canım sıkkındı paylaşmam lazımmdı birileriyle..

OOh bee : )

anaaa ne guzel bende oyle bı nıne ıstıyorum..onunde sere serpe yatarım ozaman.. emınım nınenınkı bıle benımkınden guzeldır

onunki benimkinden guzeldir eminim buranin kadinlari guzellik yarismasindan cikmis gibiler zaten helede nineler atom karinca gibiler bisiklete binmeler maraton kosmalar birde oyle kulturlu ve hanimefendiler ki yani yaslaninca bende oyle bir nine olmak istiyom

Ksra bakmayın yaa böyle uzun uzun yazdım canım sıkkındı paylaşmam lazımmdı birileriyle..

bu kadar dert etme kendine kiz valla degmez sen kocana bak onun gonlunu yap her sart ve durumda senden yana oldumu gerisi pofff zaten

wuuuu sumısalı ılk kez camasır makınesınden carsafları tam vaktınde cıkaracam sımdı,bırden makınenın durdugu aklıma geldı..ve senın ıcın gerdıre gerdıre asacam

yok canım kaynnagiller problemi çoğumuzda var...aile bakanı olsam ilk işim kaynana ve kayınbabaya terapi yeptrmaak olurdu...millet gülüp geçiyo ama boşanmaların çoğunu onlar yaratıyo..geçen sene eşimin bir arkadaşı 2 aylık evliykeen boşandı..ama kızın anası yüzündenmiş........zor yani onlarla anlaşmak..uzak şehire gitmek çözümmü bilemiyorum..biz uzaktayız..yinede rahatsız etmeyi başarırlar...ama sürekli gidip gelmezsin en azından nefes alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…