kendini bu ay hamile sananlar buraya

Süpermis cok begendim doktoruma bu listeyi vereceğim moral motive ağır is yok stres yok desin yeter ben türkce açıklamasını ecem gibi yaparim

aynen oyle bana dedı henuz kese karından gorunmuyo alttan bakım dedı dedım yok hocam ıstemıorum,,,ama dedı 2 hafta beklemen lazım bende beklerım hocam dedım sorun deıl ,,,baktırmadıydım ,,ya aslında etkı etmıodur belkı ama nebılım yaptırmıom alttan muayene

bu kadar dert etme kendine kiz valla degmez sen kocana bak onun gonlunu yap her sart ve durumda senden yana oldumu gerisi pofff zaten

Sağol tatlım..öyle valla ..işte üzülüyorum sonra o arada kalio..sonra da bizim spermcikler etkilenio : ) (sıkıntı stresden dolayı)

zaten sayımız düşük..

kızlar benimki hiçç alttan bakmamıştı...alla allaaa..

Uzme canını insaAllah en kısa zamanda her şey istediğin gibi olur

kıslar ben dısarı cıkıom bı tane gomlek beyendıydım dun pazar donusu ,,,bakamadıydım elımde torbalar varken gıdım de bakım alım opuom sızı :)))))

ewt yaa..en azından sürekli yapmak istemediğim şeyleri yapmak zorunda kalmam..

uzakta sorun olacağını sanmiorum ama tabi büyükte konuşmak istemiyorum..

uzakta olan her zaman daha kıymetlidir ..ozaman ziyarete geldiğimizde dört gözle beklicekler biliyorum..bi bebeğimde olsa tam olcak..

ozaman zaten kimseyi sallamam..onlar da çok istiyorlar ama bi kendi halimize bırakmazlar ki...

Bazen diyorum çocuğum olsaydı en azından onu görünce onla oyalanır bana takılmazlardı ..ya da takılacak başka bişey aramazlardı..

Ama imtihan işte ..

Şu sumisalide tam ev kadını hee bilmediği konu yok üstelik çok hamarat bu ne kıs çevremde olmandan hiç hoşlanmayacağım bi tip

benımkılerınde bana bı kotuluklerı yok ama ben yınede herkes sehır ıcınde oturmasına ragmen onlardan uzakta kalmak ıcın bastan uzak bı yere yerlestım..kolay kolay kımse gelmıyor,enazından kımse catkapı gelemıyor..ama kötu bı yanı varkı gelen kalmaya gelıyor 2-3gun:S
bebek olunca herkesı daha cok görmek zorunda kalacam bıde o var:S
ama senın bebegın olursa sana daha bulasmazlar bence..bebekle oyalanırlar

İşte imtihanın zorluğuda orda cnm bebek olsa belki daha iyi olurdu herşey..zaten diom tadımız bozulmadan ya bebek olacak ya burdan gidecez..

Senin sorunun olsa da eşin lafını dinlettirebilio..bizimki gariban uysal koyun ..babasıda baskın bi baba burnundan kıl aldırmaz..onun himayesinden çıkmaktan başka çare yok..

Bizimkiler öle gelmezler yatıya falan gurur yaparlar eminim çok gelceklerini sanmiorum..

niyemiş vay efendim işimiz gücümüz varken ne işimiz vardı başka yerlere dicekler eminim..

daha demediler ama nasip olurda kazanırsa sınavı başka şehirde işin ciddiye bindiğini anlicaklar hatta şundan bile şüpheleniyorum gelin ikna etti çocuğu diceklerr

ne derlerse desınler babasına okadar boyun egıyorsa baba yanında calısması zaten dahada boyun egmesını saglıyordur..benımkıde baba yanında calısıyor,bı ara dayanamayıp ayrıldı baska ıse gırdı 6 ay calıstı fakat sonra dusundu..neden ben kendı malımız olan dukkanı bırakıp gun gelınce baskalarının orda hak ıddaa etmesıne ızın verım kı?! (babasının ıkı karısı ve ıkı kadının bırınden bı cocugu daha var) babası onu ıstemesede gıttı yıne dukkanda calısmaya basladı,babasının umrunda bıle degıl kendı cocukları sadece aklı fıkrı karı kızda,ölse hak ıddaa edecek cok kısı var yanii..adamda malda cok parada cok..dolayısıyla karıda cok:S

Son düzenleme:

bnm eşimde de başta böyle düşünceler vardı..babam yıllardır beni beklemiş dükkan için nasıl yapıcam nasıl edicem die..(kendi mesleğini yapma konusunda)
ama bizim dükkan sadece babaya ait değil amcamızla ortak..dolayısıyla amca çocukları da işin içinde..dedim nerde sana kalcak dükkan sırada bir sürü adam var..sonuçta babanlar olmasada yine amca oğullarıyla ortak olacaksn..
bi de bizim kayınpeder genç..dedim baban hemen bıraktı dükkanı sanada ayrıldı..o öyle istio ..çünkü baba dükkanda da baskın bizimkide ahlaklı saygızlıktan korkar baba hakkı falan çok önem verir..bişey diyemez..
neyseki kesin bi kararla dershaneye falan yazıldı niyetine girdi..sonumuz hayr ola..
valla sizinki gibi bi durum olsa belki bizde eşimde aynı şeyi yapardı elalemin karılarına yedirmemek için ama bizde o durum zor..
çünkü bizimkinin babayla çalışması zor..bıraksa bi nevi ama hayatta bırakmaz hem çok genç hemde parayı çalışmayı sevio..bi de bir sürü ortakçı var..yine bize kalmaz
benim derdim de daha az para alalım ama boşver huzurumuz olsun..

madem baba cekılmıyor,senın kocanında önu acılmazkı orada..adam calısmayı sevıyorsa ölene kadar cekılmez oranın basından..benım kayınpederımde calısmayı cok sevıyor..ama artık baskılara dayanamıyor ve önumuzdekı yıl dukkanı bırakıp son aldıgı karısı ve dıger kadından olan cocuguyla milasa yerlesme kararı aldı..oyuzden benımkı sabredıyor suan..hıcbıseyıde alttan almaz orda bırbırlerınden nefret ederek calısıyorlar:S önumuz acık ama suan beklemedeyız bızde..sızın amca cocukları olmasa yıne ıyı olurdu..ama nerde cokluk orda pokluk..
eslem yanii herkesın bı derdı var,ne senınkı bızımkınden fazlaaa,ne bızımkı senınkınden..kım ne derse desın duyma,gun gelır kurtulursun butun dertlerınden hayırlısıyla..ben sımdı yemek yapmaya ve yasını okumaya gıdıyorum canım benım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…