kendini bu ay hamile sananlar buraya

Aynen öyle cnm..Sağol tatlım bu arada ilgilendiğin için ..Arada yazmak rahatlatio ..belki gebelik bölümü yeri değildi ama : )

Burda kimseyle paylaşamiorum herkes bizim taraflı kimseyede güvenemiorum hemen yayılır..sonra al başına bela..inan sıkıntıdan suratım sivilce doluyo..

Halbuki bekarken ne güzel bi cildim vardı : )

Neyse cnm bnmkide aradı gelmek üzeredir bnde yemek yapiom grşz sonra..
[/FONT
]

ay benden bi tane daha varmış bende alttan baktırmadım haftaya gel dedi kanda değerim güzel artmış içim rahatladı geldim

kızlar bugün ki yasinlerinize çok ihtiyacım var dün gittim doktora keseyi göremedi daha belki erkendir dedi de dış gebelik diye birşey var duydunmu dedi duydum dedim korkarak inşallah böyle birşey yoktur dedi bir şüphesi var yani doktorun.ben 4+7 günlük hamileyim bazıları 6.haftada da görüne biliyomuş ama insan korkuyo yinede.cuma günü çağırdı varsa o zamana görünür dedi hayırlısı olsun rabbim beni meleğimden ayırmasın geç buldum kaybetmek istemiyorum canlarım yasin okumaya vaktiniz olmasa bile içinizden gelen dileklerinizle dua edin ne olur.korkuyorummmm

kuzum benim motorum bozuk..ama dua ediyorum canım benim...bendende parça geldi bugun ama koyu kırmız falan değil beyaz...vucudum 25 yıl sonra mallaştı...

kendine endise yaratma daha cok kucuk allahin izniyke bi dahakine gorunur doktor nerden bakti >?

Sağol tatlım..öyle valla ..işte üzülüyorum sonra o arada kalio..sonra da bizim spermcikler etkilenio : ) (sıkıntı stresden dolayı)

zaten sayımız düşük..

bizimde sperm sayımız düşük...bir babası var bizimkinin sanki evlatları asker ..emirkulu...eşime eziyet ediyor bir çenesi var banada bende geçen bir güzel hallettim...şimdi adama bir haller oldu...kızım diyor...demekki deveyi diken adamı......ben bir fiil hep gidiyorum onlara yardıma bana diyorki sen ne yaptın yaptığın birşeymi var...dedim evlendim evleneli sizin hastalıklarınızla ben uğraşıyorum..kendi kızıda ordaydı...ilgilenmeyen kızları şimdi pek bir ilgili oldu ailesine...ben annemi babamı unutucakmışım..onlarla daha fazla ilgilenecekmişim...dedim zaten anneme babama yapmadığım hizmeti size yaptım ben hep ama hiiç yaramadım ....bu adam hiç birşey diyemedi...sonra bugun bana şaka yapıyor ...hiç samimi değil...sevmiyorum kendisini...

kimse kalmadı gelin konuşun la....ben spora başlıyorum evde koşu bandım var...sonra ip atlarım...hamile kalana kadar ne kadar kilo verirsem kardır bana...en azından şu kahve sigaranın yaptığı selülitler gider...

leeeeeeeen angel o düşürdüğün beyaz şey ne kıızzzz...ya benim teyze kızının kisti vardı o da öyle beyaz bişey düşürmüştü...kist düşermki acaba....
anam benimde göbeğimin hafif aşağısı sağ tarafta bişey var...yarında ağrırsa gidcem paztsi doktoraaa......

ama testlerim temiz çıktı kuşum..kist mist yok...vucudum saçmaladı bence...üşütmüş olabilirmisin ?

inşallah hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına canım,,içini ferah tutmaya çalış...

Şu sumisalide tam ev kadını hee bilmediği konu yok üstelik çok hamarat bu ne kıs çevremde olmandan hiç hoşlanmayacağım bi tip

yok beee bakma ben burda sıze soyluyom bıldıklerımı normalde oyle mılletle cok konusan yada bıldıgımın herseyı anlatan bı tıp degılımdır,,mıllet demesın ne cok bılmıs dıe,,walla hamarat kısmına gelınce mutevazılık yapamıcam evet bıraz becerıklıyım gercı annemın elınden cıkan tum ablamlar becerıklı,,temızım cunku esımde tıtızdır,,okul hayatıyla evden cıkdık sonra ıs hayatı derken eve sadece aksamları gıder olunca evı cok ozluyosun ,,,suan ev temızlemek yada mesela esıme kurabıye yapmak nasıl olmus dedıgımde gulerek ehh fena olmamıs deyıp tum kurabıyerı bıtırmesı :)) hosuma gıdıo boyle seyler,,yapı geregıde cok kucuk seylerden hemen mutlu oluyorum :)))

ya şu jennifer lopez nasıl taş gibi olabiliyor yaw...hele nicole sherzinger...bunların klibini izleyince spor aşkı geliyo...of anam ooofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…