- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.361
madem baba cekılmıyor,senın kocanında önu acılmazkı orada..adam calısmayı sevıyorsa ölene kadar cekılmez oranın basından..benım kayınpederımde calısmayı cok sevıyor..ama artık baskılara dayanamıyor ve önumuzdekı yıl dukkanı bırakıp son aldıgı karısı ve dıger kadından olan cocuguyla milasa yerlesme kararı aldı..oyuzden benımkı sabredıyor suan..hıcbıseyıde alttan almaz orda bırbırlerınden nefret ederek calısıyorlar:S önumuz acık ama suan beklemedeyız bızde..sızın amca cocukları olmasa yıne ıyı olurdu..ama nerde cokluk orda pokluk..
eslem yanii herkesın bı derdı var,ne senınkı bızımkınden fazlaaa,ne bızımkı senınkınden..kım ne derse desın duyma,gun gelır kurtulursun butun dertlerınden hayırlısıyla..ben sımdı yemek yapmaya ve yasını okumaya gıdıyorum canım benım...
aynen oyle bana dedı henuz kese karından gorunmuyo alttan bakım dedı dedım yok hocam ıstemıorum,,,ama dedı 2 hafta beklemen lazım bende beklerım hocam dedım sorun deıl ,,,baktırmadıydım ,,ya aslında etkı etmıodur belkı ama nebılım yaptırmıom alttan muayene
zulfiye bacinin yasini okudum duasi yapildi allah kabul etsin insallah
kuzum benim motorum bozuk..ama dua ediyorum canım benim...bendende parça geldi bugun ama koyu kırmız falan değil beyaz...vucudum 25 yıl sonra mallaştı...kızlar bugün ki yasinlerinize çok ihtiyacım var dün gittim doktora keseyi göremedi daha belki erkendir dedi de dış gebelik diye birşey var duydunmu dedi duydum dedim korkarak inşallah böyle birşey yoktur dedi bir şüphesi var yani doktorun.ben 4+7 günlük hamileyim bazıları 6.haftada da görüne biliyomuş ama insan korkuyo yinede.cuma günü çağırdı varsa o zamana görünür dedi hayırlısı olsun rabbim beni meleğimden ayırmasın geç buldum kaybetmek istemiyorumcanlarım yasin okumaya vaktiniz olmasa bile içinizden gelen dileklerinizle dua edin ne olur.korkuyorummmm
kızlar bugün ki yasinlerinize çok ihtiyacım var dün gittim doktora keseyi göremedi daha belki erkendir dedi de dış gebelik diye birşey var duydunmu dedi duydum dedim korkarak inşallah böyle birşey yoktur dedi bir şüphesi var yani doktorun.ben 4+7 günlük hamileyim bazıları 6.haftada da görüne biliyomuş ama insan korkuyo yinede.cuma günü çağırdı varsa o zamana görünür dedi hayırlısı olsun rabbim beni meleğimden ayırmasın geç buldum kaybetmek istemiyorumcanlarım yasin okumaya vaktiniz olmasa bile içinizden gelen dileklerinizle dua edin ne olur.korkuyorummmm
kendine endise yaratma daha cok kucuk allahin izniyke bi dahakine gorunur doktor nerden bakti >?
kuzum benim motorum bozuk..ama dua ediyorum canım benim...bendende parça geldi bugun ama koyu kırmız falan değil beyaz...vucudum 25 yıl sonra mallaştı...
Sağol tatlım..öyle valla ..işte üzülüyorum sonra o arada kalio..sonra da bizim spermcikler etkilenio : ) (sıkıntı stresden dolayı)
zaten sayımız düşük..
valla ya ...artık kendimi çok dinlediğim içinmi anlamadım...hayırlısı hamileliğinde..herşeyin hayırlısı...tüm tuhaflıkları yaşadın bu ay :) inşallah hiç beklemediğin bi anda hamile kalırsın o da son tuhaflık olur.
leeeeeeeen angel o düşürdüğün beyaz şey ne kıızzzz...ya benim teyze kızının kisti vardı o da öyle beyaz bişey düşürmüştü...kist düşermki acaba....
anam benimde göbeğimin hafif aşağısı sağ tarafta bişey var...yarında ağrırsa gidcem paztsi doktoraaa......
inşallah hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına canım,,içini ferah tutmaya çalış...kızlar bugün ki yasinlerinize çok ihtiyacım var dün gittim doktora keseyi göremedi daha belki erkendir dedi de dış gebelik diye birşey var duydunmu dedi duydum dedim korkarak inşallah böyle birşey yoktur dedi bir şüphesi var yani doktorun.ben 4+7 günlük hamileyim bazıları 6.haftada da görüne biliyomuş ama insan korkuyo yinede.cuma günü çağırdı varsa o zamana görünür dedi hayırlısı olsun rabbim beni meleğimden ayırmasın geç buldum kaybetmek istemiyorumcanlarım yasin okumaya vaktiniz olmasa bile içinizden gelen dileklerinizle dua edin ne olur.korkuyorummmm
ama testlerim temiz çıktı kuşum..kist mist yok...vucudum saçmaladı bence...üşütmüş olabilirmisin ?
olabilir ya...ama hiç böyle olmamıştı...sanki orda minik su dolu balon var gibiiii
Şu sumisalide tam ev kadını hee bilmediği konu yok üstelik çok hamarat bu ne kıs çevremde olmandan hiç hoşlanmayacağım bi tip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?