- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.381
kimse kalmadı gelin konuşun la....ben spora başlıyorum evde koşu bandım var...sonra ip atlarım...hamile kalana kadar ne kadar kilo verirsem kardır bana...en azından şu kahve sigaranın yaptığı selülitler gider...
kızzz benim eşimde öyle yapıyo,,yemek yapıyom nasıl olmuş deyince eh işte diyo..bende o zaman ben sana peynir ekmek getireyim deyincede ,,dur kız bitiricem ben onu der...demek ki bu erkekler hap aynı taktikteeee...yok beee bakma ben burda sıze soyluyom bıldıklerımı normalde oyle mılletle cok konusan yada bıldıgımın herseyı anlatan bı tıp degılımdır,,mıllet demesın ne cok bılmıs dıe,,walla hamarat kısmına gelınce mutevazılık yapamıcam evet bıraz becerıklıyım gercı annemın elınden cıkan tum ablamlar becerıklı,,temızım cunku esımde tıtızdır,,okul hayatıyla evden cıkdık sonra ıs hayatı derken eve sadece aksamları gıder olunca evı cok ozluyosun ,,,suan ev temızlemek yada mesela esıme kurabıye yapmak nasıl olmus dedıgımde gulerek ehh fena olmamıs deyıp tum kurabıyerı bıtırmesı :)) hosuma gıdıo boyle seyler,,yapı geregıde cok kucuk seylerden hemen mutlu oluyorum :)))
kızzz benim eşimde öyle yapıyo,,yemek yapıyom nasıl olmuş deyince eh işte diyo..bende o zaman ben sana peynir ekmek getireyim deyincede ,,dur kız bitiricem ben onu der...demek ki bu erkekler hap aynı taktikteeee...
kızlar bişey sorcam..buzluğa börek atarmısınz...atarsanız içini pişirilerek olanlardan koyarmısınz mesela tavuklu börek gibi....çiğ olarak sarıp mı koyuyosunuz...ben kek kurabiye denedim de börek denemedim
kızlar bişey sorcam..buzluğa börek atarmısınz...atarsanız içini pişirilerek olanlardan koyarmısınz mesela tavuklu börek gibi....çiğ olarak sarıp mı koyuyosunuz...ben kek kurabiye denedim de börek denemedim
aynen bende dıyete gırdım 2 dusukden sonra acayıp psıkolojım bozuldu,,cok yemek yedım ehh tabı bayada kılo aldım(
bende var yurume bandı baslıom yarın yurumeye bugun dıete basladım yarında spora :))
ama ıp atlama angel,,bıde delı gıbı yurume sonucda adetlıde olsak hersekılde dıkkat etmelıyız,,
canımben kek ve kurabiyede sorun yaşamadım..çok güzel olmuşlardı..bazıları böreği ıslatıp koyuyolarmış çiğ olanını daha çıtır oluyo diyolar...ya teyzem beraber dolap için bişeyler yapalım dedi ondan sordum..kek,kurabıye koydum denemek ıcın ama cıkdıkdan sonra tadı bı garıp oldu yanı benım hosuma gıtmedı hıc,,
ama borek koyuyorum ama pısmemıs ,,mesela kıymalı borek yapcaksan kıymayı kavurup boregı sarıp pısırmeden atıom buzluga,,pısırcegım zaman da sıcak fırına hıc cozdurmeden yumurta surup pısırıorum
canımben kek ve kurabiyede sorun yaşamadım..çok güzel olmuşlardı..bazıları böreği ıslatıp koyuyolarmış çiğ olanını daha çıtır oluyo diyolar...ya teyzem beraber dolap için bişeyler yapalım dedi ondan sordum..
canımben kek ve kurabiyede sorun yaşamadım..çok güzel olmuşlardı..bazıları böreği ıslatıp koyuyolarmış çiğ olanını daha çıtır oluyo diyolar...ya teyzem beraber dolap için bişeyler yapalım dedi ondan sordum..
kızım alüminyum folyo kullanma yağlı kağıt kullan...o metalleri geçiyormuş...hem pişirirken hem dondururken...ben mesela fırın yemeği yaparkende...önce yağlı kağıtla kapatıyorum sonra alüminyum folyo ile sarıyorum...hazır yufka ıle yapıosan ıcını kavuracan artık nelı yapıosan bıde buzluga atcan ya ama oncesınde sıgara boregı gıbı kestın mesela yada daha buyukce yaglı su yap fırcayla onu yufkaya sur sonra ıcını koy sar,,,alemınyum folyaya boyle sar ( tek tek degıl ama mesela 5erlı 5er lı ) sonra koy buzluga donsun ,,pısırcegın zaman sıcak fırına yumurta sur at buzlu buzlu cıkınca aynı kol boregı gıbı oluyo cıtır cıtır:))))
hazır yufka ıle yapıosan ıcını kavuracan artık nelı yapıosan bıde buzluga atcan ya ama oncesınde sıgara boregı gıbı kestın mesela yada daha buyukce yaglı su yap fırcayla onu yufkaya sur sonra ıcını koy sar,,,alemınyum folyaya boyle sar ( tek tek degıl ama mesela 5erlı 5er lı ) sonra koy buzluga donsun ,,pısırcegın zaman sıcak fırına yumurta sur at buzlu buzlu cıkınca aynı kol boregı gıbı oluyo cıtır cıtır:))))
kızım alüminyum folyo kullanma yağlı kağıt kullan...o metalleri geçiyormuş...hem pişirirken hem dondururken...ben mesela fırın yemeği yaparkende...önce yağlı kağıtla kapatıyorum sonra alüminyum folyo ile sarıyorum...
evet tam benımkını anlatmıssın..valla karı bu kız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?