kendini bu ay hamile sananlar buraya

aynen bende dıyete gırdım 2 dusukden sonra acayıp psıkolojım bozuldu,,cok yemek yedım ehh tabı bayada kılo aldım(
bende var yurume bandı baslıom yarın yurumeye bugun dıete basladım yarında spora :))
ama ıp atlama angel,,bıde delı gıbı yurume sonucda adetlıde olsak hersekılde dıkkat etmelıyız,,

kızzz benim eşimde öyle yapıyo,,yemek yapıyom nasıl olmuş deyince eh işte diyo..bende o zaman ben sana peynir ekmek getireyim deyincede ,,dur kız bitiricem ben onu der...demek ki bu erkekler hap aynı taktikteeee...

kızlar bişey sorcam..buzluğa börek atarmısınz...atarsanız içini pişirilerek olanlardan koyarmısınz mesela tavuklu börek gibi....çiğ olarak sarıp mı koyuyosunuz...ben kek kurabiye denedim de börek denemedim

kızzz benim eşimde öyle yapıyo,,yemek yapıyom nasıl olmuş deyince eh işte diyo..bende o zaman ben sana peynir ekmek getireyim deyincede ,,dur kız bitiricem ben onu der...demek ki bu erkekler hap aynı taktikteeee...

ama ıtıraf ettırdım ben ona :))) yapmadım 1 hafta boyunda tatlı,borek falan bu basladı ee tatlı nıe etmıon ehh kahvaltıya barı pogaca etseydın falan dedım sen begenmıon kı ne zaman sorsam nasıl olmus dıe dıosun ehh fena degıl,yok kalmasın yazık gunah atılmasın dıe yıyom dıosun dedım bende yapmıorum artık hıc bıse dedım bu hemen yok walla cok guzel yapıosun ne olur yap ben sen sımarırsın nasıl olsa gusel yapıom dıe ozen gostermezsın dıe oyle dıom dedı :))))) akıllım kendını akıllı sanıoda :))

ben pişirdigim boreklerden cok artan olunca dırek poşetleyıp atarım,cıkınca aynı koydugum gıbı olur..
bide bazen cıgden koyuyorum dursun mısafır gelınce cıkarırır pısırırım dıye..cıgden koyunca pıserken daha bı guzel oluyor cıtır cıtır

kek,kurabıye koydum denemek ıcın ama cıkdıkdan sonra tadı bı garıp oldu yanı benım hosuma gıtmedı hıc,,
ama borek koyuyorum ama pısmemıs ,,mesela kıymalı borek yapcaksan kıymayı kavurup boregı sarıp pısırmeden atıom buzluga,,pısırcegım zaman da sıcak fırına hıc cozdurmeden yumurta surup pısırıorum

sarıcam bacaklarıma strec band...şu an hamile değilim ya...e adet bitene kadarda ekşın olmuyor...ekşından sonra bırakırım ip atlamayı...baktım bacağım salalnıyo gevşemiş...dedim höööööööööyyyytt ne la bu...kadın 45 yaşında spor yapıyor dans ediyor taş gibi...25 yaşındaki sevgilisi bile yetişemiyo kadına...valla şimdi sigaramla konuşuyordum...sen aslında bana çok zararlısın...canımda pek çekmiyo seni dedim normal tempoda yürüsem mesela 5 te...yeter bana...45 dk haftada 3 gün...diğer günlerdede artık ne yapabiliyorsam...canım zaten sıcakta yemek çekmiyor...salata istiyor canım...ama hazırlaması zor onunda yok tek tek yıka ...amaaann...tatyana kızım yap ordan bir yeşil salata

ben kurabiyeyide pişirmeden koyuyorum...yağlı kağıtta donduruyorum sonra cumburlop kutuya...böreklerin iç harcını pişiririm çiğden olmaz sanırım...

canımben kek ve kurabiyede sorun yaşamadım..çok güzel olmuşlardı..bazıları böreği ıslatıp koyuyolarmış çiğ olanını daha çıtır oluyo diyolar...ya teyzem beraber dolap için bişeyler yapalım dedi ondan sordum..

hee eger oyleyse soru ben zaten borek ıcını hıc cıgden yapmam..pısırır yufkaya sarar,dondurucuya atarım..

evet oyle bı börek var..bende halamdan ogrendım..içini sadece su ve zeytınyagı karısımıyla ıslatıp malzemeyı koyup sarıyosun..o işte cıtır cıtır olan..ve bu dedıgım boregın pısmeden buzdolabı veya dndurucuda beklemesı sart..oyuzden dondurucuya atmakta sorun olmuyor..içi pişmiş olcak tabı

Son düzenleme:
o iki kat oluyor ama benim bildiğimde tereyağını eritip sürüyorsun iki yufka arasına...sonra sarıp buzluğa atıyosun...pişireceğn zaman musluğa tutuyorsun iki elinle hafif sıkıp tepsiye diziyorsun..duş aldırıyon böreklere...

hazır yufka ıle yapıosan ıcını kavuracan artık nelı yapıosan bıde buzluga atcan ya ama oncesınde sıgara boregı gıbı kestın mesela yada daha buyukce yaglı su yap fırcayla onu yufkaya sur sonra ıcını koy sar,,,alemınyum folyaya boyle sar ( tek tek degıl ama mesela 5erlı 5er lı ) sonra koy buzluga donsun ,,pısırcegın zaman sıcak fırına yumurta sur at buzlu buzlu cıkınca aynı kol boregı gıbı oluyo cıtır cıtır:))))

saolun kızlar...bende dediğinz gibi yapıcam...bu arada benim göğüsler pakmayalı hamur gibi şişmiş...hamilelikten değil sanırım çünkü bu ay şeffaf akıntım yoktu..yımırta olduğunu sanmıyormm..bana yakında doktor yolu göründü

kızım alüminyum folyo kullanma yağlı kağıt kullan...o metalleri geçiyormuş...hem pişirirken hem dondururken...ben mesela fırın yemeği yaparkende...önce yağlı kağıtla kapatıyorum sonra alüminyum folyo ile sarıyorum...

ya mıllet yaaa ben o kadar ıs ederım su boreklı yaparım yaspastalar yaparım ama kek yapamıyorum (( rezalet bıse oluyo tadı guzel oluyo ama kabarmıyo koydugum gıbı alıyom kekı 1 cm bıle yukselmıo,,,nası yapıonus kek? bıde varya tam bır kek manyagıyım her turlusunu yerım

evet tam benımkını anlatmıssın..valla karı bu kız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hımmm pısırırken kullanmam sadece buzluga koyerken kullanıodum ama kullanmam artık yaglı kagıt kullarım :))))) zaten bıttıydı unuttuydum almayı :))) eyı oldu ogrendıgım :))

Zülfiyecimin yasini okunmuştur..Bebek görünmedi dış gebelikten falan şüphelenmiş doktor..inş öyle bişiy yoktur..RAbbim sağ sağlim yavruna kavuşmayı nasip etsin..

Allah korusun zor bulup kaybetmek çok daha kötü olur..[/B
]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…