- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.401
evet tam benımkını anlatmıssın..valla karı bu kız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zülfiyecimin yasini okunmuştur..Bebek görünmedi dış gebelikten falan şüphelenmiş doktor..inş öyle bişiy yoktur..RAbbim sağ sağlim yavruna kavuşmayı nasip etsin..
Allah korusun zor bulup kaybetmek çok daha kötü olur..[/B]
ya mıllet yaaa ben o kadar ıs ederım su boreklı yaparım yaspastalar yaparım ama kek yapamıyorum(( rezalet bıse oluyo tadı guzel oluyo ama kabarmıyo koydugum gıbı alıyom kekı 1 cm bıle yukselmıo,,,nası yapıonus kek? bıde varya tam bır kek manyagıyım her turlusunu yerım
ya mıllet yaaa ben o kadar ıs ederım su boreklı yaparım yaspastalar yaparım ama kek yapamıyorum(( rezalet bıse oluyo tadı guzel oluyo ama kabarmıyo koydugum gıbı alıyom kekı 1 cm bıle yukselmıo,,,nası yapıonus kek? bıde varya tam bır kek manyagıyım her turlusunu yerım
bir kere kekin püf noktası malzemeler oda sıcaklığında olacak...elekten unu vanilyayı kabartma tozunu iki kere eleyeceksin iyice karışsın...birde ben elde çırpıyorum sonra ununu falan en son koyuyorum..onuda kaşıkla karıştırıyorum...fırını 180 dereceye ayarlıyorum...bakıyorum kek kabarıyor 150 ye indiriyorum içide pişiyor üstü yanmıyor...
bizimde sperm sayımız düşük...bir babası var bizimkinin sanki evlatları asker ..emirkulu...eşime eziyet ediyor bir çenesi var banada bende geçen bir güzel hallettim...şimdi adama bir haller oldu...kızım diyor...demekki deveyi diken adamı......ben bir fiil hep gidiyorum onlara yardıma bana diyorki sen ne yaptın yaptığın birşeymi var...dedim evlendim evleneli sizin hastalıklarınızla ben uğraşıyorum..kendi kızıda ordaydı...ilgilenmeyen kızları şimdi pek bir ilgili oldu ailesine...ben annemi babamı unutucakmışım..onlarla daha fazla ilgilenecekmişim...dedim zaten anneme babama yapmadığım hizmeti size yaptım ben hep ama hiiç yaramadım ....bu adam hiç birşey diyemedi...sonra bugun bana şaka yapıyor ...hiç samimi değil...sevmiyorum kendisini...
yok canım kese görünmemiş...mimoza 4+7 günlük hamile...belki bi kaç gün sonra görünürrınsallah degıldır dıs gebelık yaaa((( ama keseyı gormemısmı rahımde o zaman dıs gebelık olmuyokı
ben kek sevmem annemın evındeyken hep yapardım annem cok sever..evlendım kocam sevıyor ama yapmıyorum..bak sana bı tarıf yollıcam,herkes ona bayılıyor..
tabı sen benden daha karı oldugun ıcın bunu kesın bılıyorsundurbenım kekler ılgımı cekmedıgınden boyle ıslak kek gıbı olanları severım anca
Ağlayan Kek Tarifi | Özel Yemek Tarifleri Tatlı Tarifi, Yemek Tarifleri, Tatlı Tarifleri
ben mıkserle cırpıom,,oyle yumurtayı falan kabartıon mu
Aman bacım boşver şunları hepsinin köküne ............Senin ki fırçadan anlio en azından baksana şaka yapıp yanaşmaya çalışıyor : )
Sperm sayımız düşük demişsin ameliyat oldumu eşin tedavi görüomusunuz merak ettm ?
yok canım kese görünmemiş...mimoza 4+7 günlük hamile...belki bi kaç gün sonra görünürr
yok beee bakma ben burda sıze soyluyom bıldıklerımı normalde oyle mılletle cok konusan yada bıldıgımın herseyı anlatan bı tıp degılımdır,,mıllet demesın ne cok bılmıs dıe,,walla hamarat kısmına gelınce mutevazılık yapamıcam evet bıraz becerıklıyım gercı annemın elınden cıkan tum ablamlar becerıklı,,temızım cunku esımde tıtızdır,,okul hayatıyla evden cıkdık sonra ıs hayatı derken eve sadece aksamları gıder olunca evı cok ozluyosun ,,,suan ev temızlemek yada mesela esıme kurabıye yapmak nasıl olmus dedıgımde gulerek ehh fena olmamıs deyıp tum kurabıyerı bıtırmesı :)) hosuma gıdıo boyle seyler,,yapı geregıde cok kucuk seylerden hemen mutlu oluyorum :)))
yok ya karılıkla alası sadece sevıom ben ugrasmayı bıseylerle,,, bılıom bu kekı benım huysuz sevıo cok dıo sosunu bol koy :)))) bunda kabarması cok onemlı deıl ,,,
mesela cevızlı kek yapıolar allahım bır kabarmıs sankı yanardag gıbı benım kı ıse oluyo tepecık :)))))))
abartma dicen amaönce beyazlarını bir güzel çırpıcan..sonra sarılarını koyucan şekeri koyucan köpük köpük oluyor....istersen ilk yumurtayı köpürt mikserle....yumurta ve şekeri...sonra tahta yada plastik kaşıkla yavaş yavaş karıştır...bakta gör...okadar çok çakma kek yapıyorumki...içine donmuş meyve atıyorum çikolata atıyorum...
ameliyat olduda hala yeterli seviyeye gelmedi hareket oranı...benimki fırçadan anlıyorda...artık tepemi attırdı...kocamda yanımda olmayınca ağzıma geleni saydım...görümcem ordaydı...
Çok güzel bişiy bu ama..Küçük şeylerden mutlu olmak..Kıymet de bilindikten sonra daha ne olsun
Tmm beceriklisin anladık : ) Seni şöyle hayal ediyorum hep : Kumralsın hafif beyaz tenlisin orta boylusun hafif balık etlisin : ) Sonra hareketlisin ; bi elinde toz bezi bi elinde ütü
Yaklaştım mı kıs
Çok güzel bişiy bu ama..Küçük şeylerden mutlu olmak..Kıymet de bilindikten sonra daha ne olsun
Tmm beceriklisin anladık : ) Seni şöyle hayal ediyorum hep : Kumralsın hafif beyaz tenlisin orta boylusun hafif balık etlisin : ) Sonra hareketlisin ; bi elinde toz bezi bi elinde ütü
Yaklaştım mı kıs
167 boyum ,,,hafıf balık etlı degılde tam balık etlıyım dusukden sonra kendımı yemege vurdumda dolabın onune oturup sabahdan aksama kadar ne bulursam yerdım(
yok bı elımde utu bı elımde toz bezı olcak kadar becerıklı degıl ama bıgun bırı bıgun dıgerı vardır :))))) ama kumral ve beyaz tenlı oldugum dogru
:)))
:9:Keşke bende öyle sayabilsem belki ozaman rahatlicam ..Dur daha tam laz damarıma denk gelmedi ozman gümletcem onlarıda geri dönüşü olmıcak ondan korkuom : )
eşin varikosel ameliyatı oldu dimi ? bitkisel tedavi falan deniomusunuz ? Ne kadar oldu ameliyat oLaLı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?