- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.421
Zülfiyecimin yasini okunmuştur..Bebek görünmedi dış gebelikten falan şüphelenmiş doktor..inş öyle bişiy yoktur..RAbbim sağ sağlim yavruna kavuşmayı nasip etsin..
Allah korusun zor bulup kaybetmek çok daha kötü olur..[/B]
Milancım benim dediğim çıktı..Sezgilerim kuvvetlidir : )[/FONT][/COLOR]
Milancım benim dediğim çıktı..Sezgilerim kuvvetlidir : )[/FONT][/COLOR]
yess.ama ben ınatla hayalımdekı gıbı göruyorum onu halaahem bende beyaz tenlı hayal etmıstım..bıraz kılo verse ve topuklu ayakkabıyla tam benım dedıgım karı olacak
hadı mıllanı cekıstırelım:))
mesela mıllan bana gore ;
160 boylarında,,ınce yapılı,,dalgalı saclı,,havalı,,esmer,,rengı gozlu bırı
( tahmınlerde berbatımdır )
1 yıla yakın oldu...evet canım...bitkisel mitkisel benimki sevmez öyle şeyleri..l-arginine aldık solgarın..
benim 4 yılın sonunda laz damarıma bastı..bende saydırdım...
beklıyorum baska yorum !! sonra gercegını soylıcem
hayatta gıymem topuklu hele bıde kocamlla ısem,,,kocamla aramda 7cm :)))
Şu sumisalide tam ev kadını hee bilmediği konu yok üstelik çok hamarat bu ne kıs çevremde olmandan hiç hoşlanmayacağım bi tip
Millan 1,65 ... alımli, düz saçlı uzaktan bakıldığında burnu havada ve soğuk görünen sicacik bir kadın...
bence milanda orta boylu ama sarışın değil evt esmer tarzında ..renkli gözlü de değil..buğday tenli ..ve kilolu da değil..
Millan 1,65 ... alımli, düz saçlı uzaktan bakıldığında burnu havada ve soğuk görünen sicacik bir kadın...
bugday tenlıyım..evlenene kadar sarısındım ortaokuldan berı..3aydır kızl ve bakır karısımı oldum..(annem kuafor kolay oluyor)gercek halımse kumral,boyum 1.65,kılo yok ama sıksan ele gelırım gözler kahverengı..saclar duz ama dalgalıda yaparız arada hıc hanım hanım gıyınmem..hala götumde esofman,ayagımda converse dolanırım..en hanım halım babet gıyer
bugday tenlıyım..evlenene kadar sarısındım ortaokuldan berı..3aydır kızl ve bakır karısımı oldum..(annem kuafor kolay oluyor)gercek halımse kumral,boyum 1.65,kılo yok ama sıksan ele gelırım gözler kahverengı..saclar duz ama dalgalıda yaparız arada hıc hanım hanım gıyınmem..hala götumde esofman,ayagımda converse dolanırım..en hanım halım babet gıyer
Eslem ufak tefek sarisin muhtemelen renkli gözlü oldugundan genc gösteren bir cimcime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?