kendini bu ay hamile sananlar buraya

çok sağol canım benim inşallah bi sorun çıkmaz allahım bebişimi sağ salim kucağıma aldığım günleride göstersin bana.aminn.

Milancım benim dediğim çıktı..Sezgilerim kuvvetlidir : )
[/FONT][/COLOR]

yess.ama ben ınatla hayalımdekı gıbı göruyorum onu halaa hem bende beyaz tenlı hayal etmıstım..bıraz kılo verse ve topuklu ayakkabıyla tam benım dedıgım karı olacak

hadı mıllanı cekıstırelım:))

mesela mıllan bana gore ;
160 boylarında,,ınce yapılı,,dalgalı saclı,,havalı,,esmer,,rengı gozlu bırı
( tahmınlerde berbatımdır )

beklıyorum baska yorum !! sonra gercegını soylıcem

1 yıla yakın oldu...evet canım...bitkisel mitkisel benimki sevmez öyle şeyleri..l-arginine aldık solgarın..

benim 4 yılın sonunda laz damarıma bastı..bende saydırdım...

İyi yaptn valla : ) bnmde yakındır ..iLLa insanı çizgisinden çıkartacaklar .. zaten benim 3 sene olcak şu bi sene daha çocuk veya başka bi değişiklik olmazsa ortalık karışacak..yok öyle sessiz sakin eslem gitti eli maşalı görmediniz siz dicem

cnm o arginleri falan geç onların hiç bi faydası yok biz hepsini boşuna kullandık..Piyasa sperm sayı ve hız (ki önemli olan hız) arttırıcı tek ilaç proxeed ve spermax ..bununla birlikte arı sütü poleni ve keçi boynuzu kürü..biz bunlar sayesinde şu son 6 ayda orta seviyeye geldik (halbuki 2 sene oldu ameliyat olalı)..şimdi biraz daha ilaç tedavisine devam edicez olumlu gidiyo bakalım..bi üst seviyeye yükseldiğinde artık ilaçları kullanmaya da gerek yok dedi doktor..

Şu sumisalide tam ev kadını hee bilmediği konu yok üstelik çok hamarat bu ne kıs çevremde olmandan hiç hoşlanmayacağım bi tip
keske benim yakınımda olsa...

ben her şeyi anneme sorup yapiyom hala mı diye düşünen olursa hala...) bı de annem evde yoksa teyzemi ariyom , teyzem annen zaten benden öğrendi deyip anlatıyor

Annem de yok artık o benden öğrendi dıyo iki kardes pek bı rekabette

bence milanda orta boylu ama sarışın değil evt esmer tarzında ..renkli gözlü de değil..buğday tenli ..ve kilolu da değil..

Millan 1,65 ... alımli, düz saçlı uzaktan bakıldığında burnu havada ve soğuk görünen sicacik bir kadın...

bence milanda orta boylu ama sarışın değil evt esmer tarzında ..renkli gözlü de değil..buğday tenli ..ve kilolu da değil..

bugday tenlıyım..evlenene kadar sarısındım ortaokuldan berı..3aydır kızl ve bakır karısımı oldum..(annem kuafor kolay oluyor)gercek halımse kumral,boyum 1.65,kılo yok ama sıksan ele gelırımgözler kahverengı..saclar duz ama dalgalıda yaparız aradahıc hanım hanım gıyınmem..hala götumde esofman,ayagımda converse dolanırım..en hanım halım babet gıyer

Millan 1,65 ... alımli, düz saçlı uzaktan bakıldığında burnu havada ve soğuk görünen sicacik bir kadın...

ohaaaa aynen bu benım...herkes benı soguk bulur,kaynasmadan asla kımse benı sevmez ve yaklasamaz..hee burnu havada dıolar tanımayanlar..tanıyanlarsa döte parmak atıo

:)))) anam en berbat tahmını de ben yapmısım :)))))))

Hmm kızıl düşünmemiştim ama..kokoşluğuda hiç yakıştırmadım sana zaten..tahmin ettm rahat ettiği gibi giyinmeyi seven birisisin ..fazla kimseyi takmayan tarzda : )

Sumisali mükemmel ev hanımı derli toplu pratik

Buğday tenli kirpikler kasına değiyor kısacası kası gözü yerinde ne uzun ne kısa erkek olsam tam benim tipim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…