- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.441
Sumisali mükemmel ev hanımı derli toplu pratik
Buğday tenli kirpikler kasına değiyor kısacası kası gözü yerinde ne uzun ne kısa erkek olsam tam benim tipim
eslem bencede beyaz tenlı,saclar acık kumral,gozler yesılımsı bı mavı,çıtı pıtı bı kız
Hmm kızıl düşünmemiştim ama..kokoşluğuda hiç yakıştırmadım sana zaten..tahmin ettm rahat ettiği gibi giyinmeyi seven birisisin ..fazla kimseyi takmayan tarzda : )
Angel canım sen ayrıntı düşkünü dalgalı saçlı esmer ile buğday ten arasında büyük hülyali koyü renk gözlere sahip bir bakanın bir daha bakacağı bir hatunsun
evet karı koca rahat gıyınırız,oda concon tıplı bışe..bu sene kendımı bıraz daha duzelttım sayılır..daha hanım olmaya basladım..
BakaLım kim yaklaşmış ; )
Ben 1.74 boyunda uzun kumral saçlı ela gözlü 55 kiloyum ve evt beyaz tenliyim..
Öyle kırılgan da değilim bugünkü olaylardan öyle anlaşıldı sanırım ama kolay kolay alınmam sabırlıyımdır..
Çok becerikli değilimdir : ) ama hiçte hazıra kaçmadım bugüne kadar ..
Evde çoğu rahat kıyafetler giyerim hatta bazen paspal takılırım ama süslü tarafımda vardır..ama bende her zmaan rahat ettiğim gibi giyinmekten yanayım..he yerine görede iyiyimdir : )
devamahuahauha bakalım arada tutanlar var ...az sonnnraaaaa
Eslem canım ufak tefek yazdım 1,74 hiç uymadı canım sil o yazdığını
senın suankı halın benım bekarlık halım,,,salas pantolanlar,,spor ayakkabılar,,cantalar desen buyuk ama capraz asılanlardan,,yuzukler bıleklıkler takan bırı ıdım ama kocam ıstemıo hıcbırını ,,,( MECBUREN hatun olmak zorunda kaldım,,,sadece spor ayakkabıya ızın var onun dısında hıc bıseye ızın vermz huysuz :)))
ondan güldüm bende..
genelde avatrımla özdeşleştiriolar beni : )
zaten beni çoğu tutturamadı
ya benım tahmınler berbat dedım sıze eslemı yazdım hıc bırı tutmadı((((((
sen bence tek tahmın edım oncekı tahmınımı unut
burda herseyı delılıge vuruon ama normalde tam tersısın herseyı cıddıye alan bı tıpsın,,
hee bıde sarısın hıc demedım sende sarısın ol :)))
açıklıyorumçok detaycıyımdır ok ayrıntı görürüm ..herşeyi çok ciddiye alırım evet ama deliliğe vurarak kamufle ederim...hatta alındığım birşeyde bile deliliğe vurup bir anda boka sokabilirim adamı dıştan sessiz sakin görünürüm taki insanlar beni tanıyana kadar...sevmediğim insanla hiç muhabbet etmem...havadan sudan bile konuşmam kumralım beyaz tenli elaya yakın gözrengim var..gözlerim iridir...bunu bildiniz
Angel canım sen ayrıntı düşkünü dalgalı saçlı esmer ile buğday ten arasında büyük hülyali koyü renk gözlere sahip bir bakanın bir daha bakacağı bir hatunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?