kendini bu ay hamile sananlar buraya

eayr bence esmer,karakaslı kara gözlu(kahvede olur)..dalyan gıbı bı kadın..boylu poslu (boy en az 1.75) kılo 70 cıvarı..
cok dıkkatlı,her konuda tıtız,ınsanı yönu yuksek,merhametlı,olgun bırı

Geniş hayal dünyamdan selamlar

Evet sırada kim var yazılardan fiziksel tahmin yapılır

Gerçi kısaca aynaya bakmanız yeterli ama benim hoşuma gitti bu durum

earyl1 ıse bana gore sarısın :))
168 boyunda,,,
ela gozlerı ,,,,
normal tıpı ,,,
ama mesefelı olmayı seven bırı,,,sessız bırı ,,dereyı gormeden pacaları sıvamam dıyenlerden ,,,

yok bence orta boylu kivirciga yakin dalgali sacli beyaz tenli kara kas kara goz evin ablasi kivaminda biri baliklama daldim konuya

yok bence orta boylu kivirciga yakin dalgali sacli beyaz tenli kara kas kara goz evin ablasi kivaminda biri baliklama daldim konuya

birde bildigi birsey varsa bile mutlaka yinede baskasina soran biri her yaptigini ilk defa yapar gibi

muzmut bence kahverengı gozlu,ortaboylu,kumral..saçları gögsune kadar gelen bırı tenı bembeyaz degıl bugdaya yakın..kılolu degıl ama cok zayıfta degıl..

muzmut bence kahverengı gozlu,ortaboylu,kumral..saçları gögsune kadar gelen bırı tenı bembeyaz degıl bugdaya yakın..kılolu degıl ama cok zayıfta degıl..

cok yakin bi tahmin oldu 170 boyunda 66 kilo beyaz tanli kumral sacli kahverengi gozlu geenelde ciddi sadece en yakinlarima espiri yapan biri iyi tahmin ettin valla

Muzmut esmere yakın koyu renk sac koyu renk göz guzel bir cildi olan biraz uzun bozlu etine dolgun yani Sibel can kıvamında bir kadın

Süslü biraz ama rukus degil

Muzmut esmere yakın koyu renk sac koyu renk göz guzel bir cildi olan biraz uzun bozlu etine dolgun yani Sibel can kıvamında bir kadın

Süslü biraz ama rukus degil

adimin anlami suslu ama tamamen benle alakasiz ben salas ve spor takilirim gelinligin altina bile zorla babaet benzeri ayakkabi girdirdiler yoksa ben beyaz spor ayakkabi almistim sibel can yanimda baya kilolu kalir bende artist titpide yokki diyim ki suan benziyom

:)) 1,67 tuttu boy .. Her sene spor salonundan gelen indirim kuponlarını değerlendiren sporun sadece sauna olduguna inanan her sauna sonrası sanki cok yorulmuş gibi 1 saat dinlenme odasında uyuyan Yaa ben bi türlü kilo veremiyorum diye feryat edip son 7 ayda 70 olan kilosunu azimle koruyan biri

Annesine göre koca kadın ama hala cok beceriksiz, kocasına göre sadece uyurken konuşamıyor o yüzden en cok uyurken seviliyor , babasına göre buzdolabı ile es deger derin dondurucu tarzında , arkadaşlarına göre cok kolay fetva verip cehenneme en meraklı fikihci, kız kardeşine göre annesinden daha anne anac tavuk

Su an itibari ile kırmızı kart yemiş ruhsal gebe bı kadın iste

Son düzenleme:
eayr bence esmer,karakaslı kara gözlu(kahvede olur)..dalyan gıbı bı kadın..boylu poslu (boy en az 1.75) kılo 70 cıvarı..
cok dıkkatlı,her konuda tıtız,ınsanı yönu yuksek,merhametlı,olgun bırı

Kilo tam tamına doğru ..kara kas kara göz tuttu gercekten.. Beyaz ten icin Ayda bir solaryum tek cozumum..Son satır icin ise

kendine haksizlik etmissin bacim yada abla cunku benden buyuk oldugunu dusunuyorum hatta burdaki bir cok kisinin oyle oldugunu dusunuyom???

ayyyyyyyyyyyy heyecanlıyımmm daha yolun başındayım hep benimle ol bebeğimm sana sevdalıyımmmm :) son bir güne giriyorummm​

canımmm benim okudum yasinini dedeme okuttum daha doğrusu sen sıkma canını dualarım sizlerle benimde herşey yolunda gidicek inşallahhhhh ben inanıyorumm sende inan

ya bıse sorcam tmm sacma gelebılır ama cv verın ya ben her seye cvp verıom:))))))

sımdık carsamba test yaptırdım kan testı 8.75 cıkdı doktor kesın hamıle denmez dedı ama yokda denmez dedı,,sımdık benım cıkolata kıstı de var o yukseltmıs olabılır dedı ,,ama gecen ay 1 hafta bu ayda 5 gun varken adetıme adet oldum ılk ıkı gun lekelendım sonrakı ucuncu ve dorduncu gun yogun kanama bugunde cok az kanama oldum,,
dıceksınız soru nerde sımdık deger bıraz yuksek cıkdı ya 1hafta sonra yenılıcem testı ama benım sag kasıkda dun olmayan sancım var bıde sabah baya bı bulantım oldu sımdık ne dersınız bu duruma:)))

ayyyyyy ayayyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyy hadi bakalımmm inşalahhh derimmm ve inşallahhhh hamişsindirrr süper süper belirtiler aynen devam bulantı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…