kendini bu ay hamile sananlar buraya

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]Zülfiye[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD]Nurçin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mfm[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekbora[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mood
rüzgargülü
[/TD]
[TD]24 Haziran
25 Haziran
[/TD]
[TD]Gamze[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yazçiçeği
yoncamel
[/TD]
[TD]11 Haziran
11 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
owner
gülgüzeli
[/TD]
[TD]12 Haziran
14 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
ecem5885
[/TD]
[TD]17 Haziran
19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
beyazlim
[/TD]
[TD]19 Haziran
20-22 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

YA NE BİLEYİM BU SEFER BAYA BİR HAZIRLAMIŞTIM KENDİMİ BÖYLE BOŞ ÇIKINCA BAYA MORALİM BOZULDU. dOKTORDA OLMAMA İHTİMALİN VAR DEMİŞTİ ZATEN BU AY ADETİN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ HORMON TAHLİLLERİ YAPACAĞIZ BAKALIM ONA GÖRE YOL ÇİZECEĞİZ ARTIK...

kötü birşey değil demi? Başına geldi mi senin??

canım bende doktora gittim bana da miyom var ertesi gün gel parça alacağız dediler. Fırsat bulup gidemedim bir türlü sonradan kendiliğinden kayboldu merak etme öyle nette yazıldığı kadar kötü bir şey değil ama ihmal etme benim gibi çok geçmiş olsun...

cnm ama inan hiç bir problemm yok yüzdn korkuyorum. ilişki sırasnda faln canm da yanmıyor kanammm flnda yok kşıntım flnda yok hiç bilemedm hiç bşka dktra mı gitsem.

Canim sikma canini bazen bazi doktorlarin diplomalarini bakkaldan aldiklarini dusunuyorum, bence senin doktor sacmalamis ben doktor degilim ama o doktorun sacmaladigini dusunuyorum bi dusuk demis bi miyom demis bide idrar kesesinin doldugunu gormemis , canim bence sen baska bir dokora gorun

ssalak doktor artık bıse dıyemıyorum,,gıttım baska bı doktora yenı geldım vajınadan baktı dedı ,,,bı kere dedı 8.75 olan deger zamanında dusuk sayılamıcak bı durum olmusdur dedı yumurta dollenemeden catlamıs dedı ama ona dusuk denemez dedı,,
ikincisi 3.5 cm olan cıkolata kıstım 2cm e dusmus :)))))
ucuncusu dedı rahımınde mıyon yok dedı her bayanda olan fındıkdan daha kucuk bı kıtle ama dedı onun ıcın ılac bıle vermem emın ol dedı cunku her bayanda var dedı,,,,
galıba doktorun hanımıyla kavga etmıs bellıkı sana cıkmıs dedı :)) ama varya ben o sırada salya sumuk algıodum,,,
dedı hıc moralını bozma gayet saglıklısın,gebelık oncesı adet sapıtması olur dedı,,1.5 yıldır korundunuz ,,olur dedı 2 ay daha ılac vermem dedı gebe kalmazsan eger bı adet duzenleyıcı verırız olur bıter dedı,,,
kan pıhtılasmasında da degerın ıyı dedı ama hamıle kalınca ıgne kullanmanı ıstıcem dedı ,,,
cıkolata kıstınde gebe kalmaya engel degıl dedı ama azcık sure uzattırır dedı ,,
ılk kez gıttım ama ıcımı cok rahatlattı dedım hocam benım doktorum olmayı kabul edermısınız dedı ne demek olurum tabı dedı :))))
hıc moralını bozma dedı gayet saglıklısın dedı,,adetın bırıncı gununden ıtıbaren dedı 10.gun 12 .gu 14 .gun gıbı zamanlarda bırlıkdelık dedı :)) ama baya rahatladım bı gorcekdın benı zırıl zırıl aglıodum bene bebek mı dusurdum dıe

şükür kız :) sevindim valla.allah kötü doktordan korusun iyisine denk geldinmi bazen niye hamile kalamadım bile diyesin gelmiyo adam öyle bi anlatıyo ki umut veriyo resmen ve rahatça bebeğini beklemeye başlıyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…