- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.661
yaktır canım bi sıkıntı olmaz merak etme, enfeksiyon bebeğin tutunmasına da engel olabiliyo malesef. sen bi an önce kurtul o yaradan
canım üzülmek yok bunları hepimiz her ay yaşadık hem kan testi hem idrar testi yaptık bu testlere verdiğimiz parayla tüp bebek bile yapılırdı :) üzülme ne olur moralini yüksek tut ki hormonların etkilenmesin bebişin en kısa zamanda gelsin sana.bak ben dahil herkes hiç umut beklemediği bir ayda hamile kaldık demekki çok takmamak lazım.ben kontrole bile başlamıştım niye olmuyo diye
geldi canım herkesin başına geliyor. kötü birşey değil merak etme gözünde hiç büyütme bence, bir an önce kurtul gitsinKÖTÜ BİRŞEY DEĞİL DEMİ? başına geldi mi senin??
ben bu ay 8.oldum benide yazın..
kötü birşey değil demi? Başına geldi mi senin??
geldi canım herkesin başına geliyor. kötü birşey değil merak etme gözünde hiç büyütme bence, bir an önce kurtul gitsin
adetimin gecikmesini beklioruz. gebelik vrsa böyle devam ederiz önmli bir şey değil dedi çnkü.
canım bende doktora gittim bana da miyom var ertesi gün gel parça alacağız dediler. Fırsat bulup gidemedim bir türlü sonradan kendiliğinden kayboldu merak etme öyle nette yazıldığı kadar kötü bir şey değil ama ihmal etme benim gibi çok geçmiş olsun...
onunla geçmiş olsun canımadetimin gecikmesini beklioruz. gebelik vrsa böyle devam ederiz önmli bir şey değil dedi çnkü.
onunla geçmiş olsun canım
geldi canım herkesin başına geliyor. kötü birşey değil merak etme gözünde hiç büyütme bence, bir an önce kurtul gitsin
cnm peki nasl uzun mu sürüyr devamnda neler oluyor ya problem olursa hiç bir problemim yok iken? ooffff rabbim sabır eylee..
cnm peki nasl uzun mu sürüyr devamnda neler oluyor ya problem olursa hiç bir problemim yok iken? ooffff rabbim sabır eylee..
hnd_sdt bu kadar büyütme canım yaa doktorda önemsiz demiş işte. hem önemli olsa bile Rabbim dermansız dert vermesin. ben yara çıkınca nasıl üzülmüştüm karalar bağlamıştım.sonra dermoid kist çıktı ameliyat oldum8 ay önce. Yani bu kadar kafana takma. öncelikle sağlığına bak dua et. Allahın izniyle sağlığına kavuşacaksın canım
hnd_sdt bu kadar büyütme canım yaa doktorda önemsiz demiş işte. hem önemli olsa bile Rabbim dermansız dert vermesin. ben yara çıkınca nasıl üzülmüştüm karalar bağlamıştım.sonra dermoid kist çıktı ameliyat oldum8 ay önce. Yani bu kadar kafana takma. öncelikle sağlığına bak dua et. Allahın izniyle sağlığına kavuşacaksın canım
çk saolun cnlarımm yaa içimi rhtlattınız dktrumda dedi ztn snn isteğine klmış dedi olmasanda olur ama gebe fln kalırsan enfksiyon kaparsın boşuna birsürü ilaç kulnırsın temizleyelim onu tmiz temiz gebe kal demişti. allahım hepimizin yrdımcısı olsun..
ya carsamba doktora gıttıydım lekenedım falan bıde adetıme 5 gun vardı lekendıgımde saglık ocagındakı doktor gebelık testı yaptı 8.75 cıkdı dedı kıstten dolayı yuksek olabılır,,,3 veya4 gun bekle tekrar test yaptıralım dedım,,neyse gıttım hastaneye bu sefer doktora dedım ıste test oldum deger bıraz yukselmıs gene yaptırcam tmm dedı ama dedım adet oldum,,,o zaman bebegı dusurmus olabılırsın dedı ben basladım aglamaya dedım hocam dusuk yaptım bılıorum nasıl bır parca geldıgını ama ben sadece adet oldum dedım neyse baktı karından dedı bıse goremıorum sen su ıc gel ıctım geldım dıo hala ıdrar torban bos ama dedım benım tuvaletım geldı neyse bakdı kıst goremıorum dedı ıyı o zamn dustumu dedım oyle dusmez cıkolata kıstı dedı,ama mıyon goruom dedı hocam ne mıyonu dedım ca125 testım 56 cıkdı dedım ya ne bılım oyle gozukuo dedım daha 5 ay once gıttım doktora hıc mıyop demedı kı adamda profesordu yanı,,neyse sevgılı doktorcuk dedı vajınadan bakmam lazım yok hocam kalsın dedım ben ıstemıyorum ,,,
neyse sımdık baktım test sonucu 1.20 gebelık yok ,,ama mıyonu neresınden buldu bılmem walla moralımın ıcıne ettı bırakdı
buralardayız canım :) eeeeeeeee ne dedi doktoreee nıe sessız bugun bura nerdesınız cıkın dısarı cabuk :))) doktora gıttım geldım
Canim sikma canini bazen bazi doktorlarin diplomalarini bakkaldan aldiklarini dusunuyorum, bence senin doktor sacmalamis ben doktor degilim ama o doktorun sacmaladigini dusunuyorum bi dusuk demis bi miyom demis bide idrar kesesinin doldugunu gormemis , canim bence sen baska bir dokora gorun
ssalak doktor artık bıse dıyemıyorum,,gıttım baska bı doktora yenı geldım vajınadan baktı dedı ,,,bı kere dedı 8.75 olan deger zamanında dusuk sayılamıcak bı durum olmusdur dedı yumurta dollenemeden catlamıs dedı ama ona dusuk denemez dedı,,
ikincisi 3.5 cm olan cıkolata kıstım 2cm e dusmus :)))))
ucuncusu dedı rahımınde mıyon yok dedı her bayanda olan fındıkdan daha kucuk bı kıtle ama dedı onun ıcın ılac bıle vermem emın ol dedı cunku her bayanda var dedı,,,,
galıba doktorun hanımıyla kavga etmıs bellıkı sana cıkmıs dedı :)) ama varya ben o sırada salya sumuk algıodum,,,
dedı hıc moralını bozma gayet saglıklısın,gebelık oncesı adet sapıtması olur dedı,,1.5 yıldır korundunuz ,,olur dedı 2 ay daha ılac vermem dedı gebe kalmazsan eger bı adet duzenleyıcı verırız olur bıter dedı,,,
kan pıhtılasmasında da degerın ıyı dedı ama hamıle kalınca ıgne kullanmanı ıstıcem dedı ,,,
cıkolata kıstınde gebe kalmaya engel degıl dedı ama azcık sure uzattırır dedı ,,
ılk kez gıttım ama ıcımı cok rahatlattı dedım hocam benım doktorum olmayı kabul edermısınız dedı ne demek olurum tabı dedı :))))
hıc moralını bozma dedı gayet saglıklısın dedı,,adetın bırıncı gununden ıtıbaren dedı 10.gun 12 .gu 14 .gun gıbı zamanlarda bırlıkdelık dedı :)) ama baya rahatladım bı gorcekdın benı zırıl zırıl aglıodum bene bebek mı dusurdum dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?