kendini bu ay hamile sananlar buraya

walla warya saat 11 den berı aglıom nerdeyse adam moralımı soktu cıkardı munasıp yere,,,zaten 2 dusuk ettım,,cıkolata kıstımde var heh dedım bıde mıyom ohh dedım sıradakı ne ((
ya ık doktor suan cepde benım bıırı profesor dıger doktor,,bakalım ıkısıyle devam edecem artık :))
ya senın ne oldu son durum kese kalp atısı falan?
Ben okuyamadım sana adetlıyım ne yazıkkı

hiç uzulme artk unut o doktoru:2: ins hiç yasamayız düsük yapmayı ,insanların bakıs acıları bizi nasıl etkiliyor, her zaman enerjik ve pozitif olalım da bebegimiz bize gelsin:)

belli değil canım ya muallakta kaldım belki benim doktorda gerizekalıdır :) cuma günü çağırdı gidicem ama tatmin olamazsam onunla kalmam allahım yardım etsin işte yapacak birşeyim yok dua ediyorum bebişime

hiç uzulme artk unut o doktoru:2: ins hiç yasamayız düsük yapmayı ,insanların bakıs acıları bizi nasıl etkiliyor, her zaman enerjik ve pozitif olalım da bebegimiz bize gelsin:)

ya dıorum hocam dusuk etsem bıılırım gelen parcayı cunku dusuk ettım zaten,,,bıde benım huyum vardı lavaboda bakarım soyle bı klozete adetlı olsam da olmasamda ,,,dusuk ettıgım ıcın kuskulu oluyosunuz zaten,,,
unuttum zaten zevzek doktoru:)))))) sımdık bebekım yook ama olcak hemde bıraz fazla nazlı olcak :)))

inşallah bebişim iyidir ben kötü olduğunu düşünmüyorum aslında çok umutluyum bu cuma bebişimin kesesini görücem diye.allahım beni bu konuda yanıltmasın inşallah.rabbim sen büyüksün dualarımı kabul ettin meleğimi bana verdin onu geri alma allahım sana çok şükürler olsun

ıyıde kese falan goremedımı,,zaten 4 haftada keseyı goremıokı,,5 veya 6.haftada gozukuo kese artı 8.haftaya kadar kalp atısını da duyamayabılır,,bunlar baska bı tıp tahsılı mı alıolar unıversıtede :))

bence salla bitanemmm o doktoru moralini bozma bitanemmmm benim arkadaşımdada vardı çikolata kisti şimdi kalmadı bişle yani dermansız dert olmasın bitanemmmm üzülme sumisalimmmm benimmm

kızlar bugün adet günüm tık yok bi kaç gün sonra test yaparım diyordummmm ama dayanamadım yaptımmm saat üç gibi ve testte üç damla damlatın diyodu ben heyecaNDAN OKUMADIM İKİ DAMLA DAMLATTIMM SONRA farkettim ve ilk üç dakkada ikinci çizgi belirgin di silikti tabi ama içim içime sığmıyo bu ay bide evlilik yldönmümüz :) ya belki hatalıdır diye yarın bidaha yapıcam evide süpürdüm annemin evini :) ama yoruldum baya

yok kız keseyi görmedi ki daha :) benim son adet tarihine göre 5+2 oluyo galiba bu gün ama geçen ay erken oldum normalde 10-11 gibi oluyordum bide geç döllenme diye birşey var ondan hiç bahsetmedi kan değeri de 1500-2000 lerde kese görünüyomuş tabi bazen erken de görünebiliyo benim 1375 ti bu doktorlar bazen adamı hasta ediyo sağlamken

Allahınnn izni ile herşey yolunda gidicek bitanemm

cnmm bnm batım 13 ile 16 arası..

sılıkde olsa ıkıncı cızgı varsa gebelk var demekmıs :)))) saglık ocagında oyle dedılerdı bana :))))
hamıle karılar bolume alak mı ne senı :)))))

aynen öle yaaaa Allahtan kardeşim doktor heheh gelince şu yaptığım testi sorıcam bakımmm mmm

sağol kuzummm çok şaşkın ve heyecanlıyım sanki hamile olduğumu yeni öğrenmişim gibi kızım sen hamişsin ayyy ne kadar güzell bak ben dayanamam sen eve giderken farklı marka iki tane test al ama çişini de tut ve yap yaz buraya çok sevindim ya :) hadi hayırlısı bitanem kız hatta git şimdi al yap

sılıkde olsa ıkıncı cızgı varsa gebelk var demekmıs :)))) saglık ocagında oyle dedılerdı bana :))))
hamıle karılar bolume alak mı ne senı :)))))

bitanemm inanamıyorummm halaaaa :) ya yanlışsa diyede umutlanmıyorum o yüzden hamile karılar diyarına geçmeyi çok isterim ama ben sevdim bu forumu çok seviyorum hepiniziiiiiii :))) cansınız sizzz bide 19 u evlilik yıldönümümüz eşime demicem yada bi yarın test yapıp desemmi belki yıldönümüne hediye gelir

de tabi sevinsin oda ama al akşam yap işte yarına kadar nasıl durcan ben duramıyorum burda meraktan anaaamm işeyen işeyene milletin çişini bekliyoz bu topik öyle oldu artık

ayyyyyy inşallahhhhhh ya bitanem inşallahhh duramıyorum yerimde kardeşim gelince onada göstercemmmm :) ay evet bitanemm eve giderken alıyımm test dediğin gibi tutıyımm çişimi eşimden gizli yapabilirsem yapıyımm hemen ve hemen yazıcammm bitanemmmmmmm :)))) heyecanlıyımmmm ay vallahiiii bide ilk damlatınca c kısmı çıktı ama aradan bi kaç dakka geçince t de koyulaştı ama açık renkti ay inşallahh hamişimdir ve benim gibi hamiş adaylarıda hamiştir aminnnnnn

:)))) yanı kan testı yaptır bıdanem bekleeme :)) kı dusun ben hep yok bekle bırazdaha dıyenım ama sana yaptır dıom :))) ınsallah hamıle karısındır ulennnnnnnnnnnnnnn:))))

:)))) yanı kan testı yaptır bıdanem bekleeme :)) kı dusun ben hep yok bekle bırazdaha dıyenım ama sana yaptır dıom :))) ınsallah hamıle karısındır ulennnnnnnnnnnnnnn:))))
inşallahhhhhhhhhh bebeğimm inşallahhhhh hamile karıyımdırrrrrr hepimiz bir an önce veririz güzel haberlerimnizi aminnnnnnnnnnn :))
de tabi sevinsin oda ama al akşam yap işte yarına kadar nasıl durcan ben duramıyorum burda meraktan anaaamm işeyen işeyene milletin çişini bekliyoz bu topik öyle oldu artık

heheeeeee vallahi öle olduu kızlar ben çok alıştım sizlere tanımıyorum sizleri ama seviyorummmm hepinizzzzzziiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…