- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.681
şükür kız :) sevindim valla.allah kötü doktordan korusun iyisine denk geldinmi bazen niye hamile kalamadım bile diyesin gelmiyo adam öyle bi anlatıyo ki umut veriyo resmen ve rahatça bebeğini beklemeye başlıyorsun :)
walla warya saat 11 den berı aglıom nerdeyse adam moralımı soktu cıkardı munasıp yere,,,zaten 2 dusuk ettım,,cıkolata kıstımde var heh dedım bıde mıyom ohh dedım sıradakı ne((
ya ık doktor suan cepde benım bıırı profesor dıger doktor,,bakalım ıkısıyle devam edecem artık :))
ya senın ne oldu son durum kese kalp atısı falan?
Ben okuyamadım sana adetlıyım ne yazıkkı
hiç uzulme artk unut o doktoru:2: ins hiç yasamayız düsük yapmayı,insanların bakıs acıları bizi nasıl etkiliyor, her zaman enerjik ve pozitif olalım da bebegimiz bize gelsin:)
belli değil canım ya muallakta kaldım belki benim doktorda gerizekalıdır :) cuma günü çağırdı gidicem ama tatmin olamazsam onunla kalmam allahım yardım etsin işte yapacak birşeyim yok dua ediyorum bebişime
walla warya saat 11 den berı aglıom nerdeyse adam moralımı soktu cıkardı munasıp yere,,,zaten 2 dusuk ettım,,cıkolata kıstımde var heh dedım bıde mıyom ohh dedım sıradakı ne((
ya ık doktor suan cepde benım bıırı profesor dıger doktor,,bakalım ıkısıyle devam edecem artık :))
ya senın ne oldu son durum kese kalp atısı falan?
Ben okuyamadım sana adetlıyım ne yazıkkı
ıyıde kese falan goremedımı,,zaten 4 haftada keseyı goremıokı,,5 veya 6.haftada gozukuo kese artı 8.haftaya kadar kalp atısını da duyamayabılır,,bunlar baska bı tıp tahsılı mı alıolar unıversıtede :))
inşallah bebişim iyidir ben kötü olduğunu düşünmüyorum aslında çok umutluyum bu cuma bebişimin kesesini görücem diye.allahım beni bu konuda yanıltmasın inşallah.rabbim sen büyüksün dualarımı kabul ettin meleğimi bana verdin onu geri alma allahım sana çok şükürler olsun
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]Zülfiye[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD]Nurçin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mfm[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekbora[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mood
rüzgargülü[/TD]
[TD]24 Haziran
25 Haziran[/TD]
[TD]Gamze[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"][/TD]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yazçiçeği
yoncamel[/TD]
[TD]11 Haziran
11 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
owner
gülgüzeli[/TD]
[TD]12 Haziran
14 Haziran
16 Haziran
16 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
ecem5885[/TD]
[TD]17 Haziran
19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
beyazlim[/TD]
[TD]19 Haziran
20-22 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar bugün adet günüm tık yok bi kaç gün sonra test yaparım diyordummmm ama dayanamadım yaptımmm saat üç gibi ve testte üç damla damlatın diyodu ben heyecaNDAN OKUMADIM İKİ DAMLA DAMLATTIMM SONRA farkettim ve ilk üç dakkada ikinci çizgi belirgin di silikti tabi ama içim içime sığmıyo bu ay bide evlilik yldönmümüz :) ya belki hatalıdır diye yarın bidaha yapıcam evide süpürdüm annemin evini :) ama yoruldum baya
inşallah bebişim iyidir ben kötü olduğunu düşünmüyorum aslında çok umutluyum bu cuma bebişimin kesesini görücem diye.allahım beni bu konuda yanıltmasın inşallah.rabbim sen büyüksün dualarımı kabul ettin meleğimi bana verdin onu geri alma allahım sana çok şükürler olsun
yok kız keseyi görmedi ki daha :) benim son adet tarihine göre 5+2 oluyo galiba bu gün ama geçen ay erken oldum normalde 10-11 gibi oluyordum bide geç döllenme diye birşey var ondan hiç bahsetmedi kan değeri de 1500-2000 lerde kese görünüyomuş tabi bazen erken de görünebiliyo benim 1375 ti bu doktorlar bazen adamı hasta ediyo sağlamken
Allahınnn izni ile herşey yolunda gidicek bitanemm
sılıkde olsa ıkıncı cızgı varsa gebelk var demekmıs :)))) saglık ocagında oyle dedılerdı bana :))))
hamıle karılar bolume alak mı ne senı :)))))
bitanemm inanamıyorummm halaaaa :) ya yanlışsa diyede umutlanmıyorum o yüzden hamile karılar diyarına geçmeyi çok isterim ama ben sevdim bu forumu çok seviyorum hepiniziiiiiii :))) cansınız sizzz bide 19 u evlilik yıldönümümüz eşime demicem yada bi yarın test yapıp desemmi belki yıldönümüne hediye gelir
sağol kuzummm çok şaşkın ve heyecanlıyım sanki hamile olduğumu yeni öğrenmişim gibi kızım sen hamişsinayyy ne kadar güzell bak ben dayanamam sen eve giderken farklı marka iki tane test al ama çişini de tut ve yap yaz buraya çok sevindim ya :) hadi hayırlısı bitanem kız hatta git şimdi al yap
bitanemm inanamıyorummm halaaaa :) ya yanlışsa diyede umutlanmıyorum o yüzden hamile karılar diyarına geçmeyi çok isterim ama ben sevdim bu forumu çok seviyorum hepiniziiiiiii :))) cansınız sizzz bide 19 u evlilik yıldönümümüz eşime demicem yada bi yarın test yapıp desemmi belki yıldönümüne hediye gelir
inşallahhhhhhhhhh bebeğimm inşallahhhhh hamile karıyımdırrrrrr:)))) yanı kan testı yaptır bıdanem bekleeme :)) kı dusun ben hep yok bekle bırazdaha dıyenım ama sana yaptır dıom :))) ınsallah hamıle karısındır ulennnnnnnnnnnnnnn:))))
de tabi sevinsin oda ama al akşam yap işte yarına kadar nasıl durcan ben duramıyorum burda meraktan anaaamm işeyen işeyene milletin çişini bekliyoz bu topik öyle oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?