- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.701
:)))) yanı kan testı yaptır bıdanem bekleeme :)) kı dusun ben hep yok bekle bırazdaha dıyenım ama sana yaptır dıom :))) ınsallah hamıle karısındır ulennnnnnnnnnnnnnn:))))
ayyyyyy inşallahhhhhh ya bitanem inşallahhh duramıyorum yerimde kardeşim gelince onada göstercemmmm :) ay evet bitanemm eve giderken alıyımm test dediğin gibi tutıyımm çişimi eşimden gizli yapabilirsem yapıyımm hemen ve hemen yazıcammm bitanemmmmmmm :)))) heyecanlıyımmmm ay vallahiiii bide ilk damlatınca c kısmı çıktı ama aradan bi kaç dakka geçince t de koyulaştı ama açık renkti ay inşallahh hamişimdir ve benim gibi hamiş adaylarıda hamiştir aminnnnnn
yarında misafirim var üç gün boyunca eğer fırsat bulursam gidiveriyimmm bugün idrar yapım yada yarın sabah sonrada kana baktırıyımmmmm :)
ssalak doktor artık bıse dıyemıyorum,,gıttım baska bı doktora yenı geldım vajınadan baktı dedı ,,,bı kere dedı 8.75 olan deger zamanında dusuk sayılamıcak bı durum olmusdur dedı yumurta dollenemeden catlamıs dedı ama ona dusuk denemez dedı,,
ikincisi 3.5 cm olan cıkolata kıstım 2cm e dusmus :)))))
ucuncusu dedı rahımınde mıyon yok dedı her bayanda olan fındıkdan daha kucuk bı kıtle ama dedı onun ıcın ılac bıle vermem emın ol dedı cunku her bayanda var dedı,,,,
galıba doktorun hanımıyla kavga etmıs bellıkı sana cıkmıs dedı :)) ama varya ben o sırada salya sumuk algıodum,,,
dedı hıc moralını bozma gayet saglıklısın,gebelık oncesı adet sapıtması olur dedı,,1.5 yıldır korundunuz ,,olur dedı 2 ay daha ılac vermem dedı gebe kalmazsan eger bı adet duzenleyıcı verırız olur bıter dedı,,,
kan pıhtılasmasında da degerın ıyı dedı ama hamıle kalınca ıgne kullanmanı ıstıcem dedı ,,,
cıkolata kıstınde gebe kalmaya engel degıl dedı ama azcık sure uzattırır dedı ,,
ılk kez gıttım ama ıcımı cok rahatlattı dedım hocam benım doktorum olmayı kabul edermısınız dedı ne demek olurum tabı dedı :))))
hıc moralını bozma dedı gayet saglıklısın dedı,,adetın bırıncı gununden ıtıbaren dedı 10.gun 12 .gu 14 .gun gıbı zamanlarda bırlıkdelık dedı :)) ama baya rahatladım bı gorcekdın benı zırıl zırıl aglıodum bene bebek mı dusurdum dıe
ya gıt sabah erken saglık ocagına kan ver,,,,ertesı gunde sonucu ogren ne dıe işion:)
Cok sukur gecen ay mazeret döneminde demek ki kist 1,5 santim daha küçülmüş cok sevindim cok yakında gebe haberi gelecek senden insaallah
işesin yaaa :) sumisalim onun heyecanı bi başka testlerle belgelesin iyice yarın gider kan testi yaptırır çişine yazık olmaz kızz
kızlar bugün adet günüm tık yok bi kaç gün sonra test yaparım diyordummmm ama dayanamadım yaptımmm saat üç gibi ve testte üç damla damlatın diyodu ben heyecaNDAN OKUMADIM İKİ DAMLA DAMLATTIMM SONRA farkettim ve ilk üç dakkada ikinci çizgi belirgin di silikti tabi ama içim içime sığmıyo bu ay bide evlilik yldönmümüz :) ya belki hatalıdır diye yarın bidaha yapıcam evide süpürdüm annemin evini :) ama yoruldum baya
ayy hayra yorun şu rüyalarınızı kızzzzzzzzzzzKızlarrrrrr rüyamda doktor bana hamile haberimi verıyordu ama kanda gördüm sanırım rüyam bozuldu ama rüyada olsa çok güzeldiiiiii
hahaaaaaaa :))) olabilitesi yüksekbende senin gibiydim o test önümde belki iki saat durdu baktım baktım durdum :) inanamadım gir banyoya yap tatlım hamilesin sen gör bak.eve girer girmez yap ki çatlamayalım meraktan.ben çok yaptım o testlerden yoksa gebelik t bembeyaz aceyle yıkanmış gibi oluyo :) pembe çizgi yeni hamilelik işte :) şükürler olsun rabbime teker teker veriyo.yada biz birbirimizi gebe bırakıyoruz
ya gıt sabah erken saglık ocagına kan ver,,,,ertesı gunde sonucu ogren ne dıe işion:)
ayy hayra yorun şu rüyalarınızı kızzzzzzzzzzzhemen kötü yorum yapmayın bi. Rabbim hayra çıkarsın deyin. hayra çıksın inşallah hem kan rüyayı niye bozsun
nekadar meraklısınız elalemın yaptıgı o plastıgın ustune ısemeye:))))))))))))))))))
deluuuuuuuuuu canlarımmm benimmm herikinizin dediğinide yapıcammm bitanelerimmmmmmmişesin yaaa :) sumisalim onun heyecanı bi başka testlerle belgelesin iyice yarın gider kan testi yaptırır çişine yazık olmaz kızz
yeni bi hamiş daha mı geliyo inşallahtest yap muhakkak yaz yoncamel
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]Zülfiye[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD]Nurçin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mfm[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekbora[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mood
rüzgargülü[/TD]
[TD]24 Haziran
25 Haziran[/TD]
[TD]Gamze[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"][/TD]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yazçiçeği
yoncamel[/TD]
[TD]11 Haziran
11 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
owner
hnd_smt
gülgüzeli[/TD]
[TD]12 Haziran
14 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
16 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
ecem5885[/TD]
[TD]17 Haziran
19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
beyazlim[/TD]
[TD]19 Haziran
20-22 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlarrrrrr rüyamda doktor bana hamile haberimi verıyordu ama kanda gördüm sanırım rüyam bozuldu ama rüyada olsa çok güzeldiiiiii
gıızzzzzzzzz normalde evet kan gorunce ruya bozulur derler ama sende heee bız ayrıcalıklı oldugumuzu ne cabuk unutuon :))) ben hemen ruyanı yorumlıyım sana doktorun sana haber vermesı guzel bı haber alacagına ısaret o gordugun kanda ne bılıon mu dogum sırasında olusan kan yanı tez vakıtte gebe kalacan ve normal dogum yapacagının belırtısı :)))))ıyıye yor kı ıyı olsun :))))
bende dünnn bitanelerim rğyamda bi sürü bebek grdümmm şeker şeler yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?