kendini bu ay hamile sananlar buraya

:)))) yanı kan testı yaptır bıdanem bekleeme :)) kı dusun ben hep yok bekle bırazdaha dıyenım ama sana yaptır dıom :))) ınsallah hamıle karısındır ulennnnnnnnnnnnnnn:))))

yarında misafirim var üç gün boyunca eğer fırsat bulursam gidiveriyimmm bugün idrar yapım yada yarın sabah sonrada kana baktırıyımmmmm :)

bende senin gibiydim o test önümde belki iki saat durdu baktım baktım durdum :) inanamadım gir banyoya yap tatlım hamilesin sen gör bak.eve girer girmez yap ki çatlamayalım meraktan. ben çok yaptım o testlerden yoksa gebelik t bembeyaz aceyle yıkanmış gibi oluyo :) pembe çizgi yeni hamilelik işte :) şükürler olsun rabbime teker teker veriyo.yada biz birbirimizi gebe bırakıyoruz

Cok sukur gecen ay mazeret döneminde demek ki kist 1,5 santim daha küçülmüş cok sevindim cok yakında gebe haberi gelecek senden insaallah

Kızlarrrrrr rüyamda doktor bana hamile haberimi verıyordu ama kanda gördüm sanırım rüyam bozuldu ama rüyada olsa çok güzeldiiiiii

yeni bi hamiş daha mı geliyo inşallah test yap muhakkak yaz yoncamel

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]Zülfiye[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD]Nurçin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mfm[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekbora[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mood
rüzgargülü
[/TD]
[TD]24 Haziran
25 Haziran
[/TD]
[TD]Gamze[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yazçiçeği
yoncamel
[/TD]
[TD]11 Haziran
11 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
owner
hnd_smt
gülgüzeli
[/TD]
[TD]12 Haziran
14 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
ecem5885
[/TD]
[TD]17 Haziran
19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
beyazlim
[/TD]
[TD]19 Haziran
20-22 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlarrrrrr rüyamda doktor bana hamile haberimi verıyordu ama kanda gördüm sanırım rüyam bozuldu ama rüyada olsa çok güzeldiiiiii
ayy hayra yorun şu rüyalarınızı kızzzzzzzzzzz hemen kötü yorum yapmayın bi. Rabbim hayra çıkarsın deyin. hayra çıksın inşallah hem kan rüyayı niye bozsun

hahaaaaaaa :))) olabilitesi yüksek inşallahh hepimiz hamiş kalırız tek tek veriiriz güzel haberleri aminnnnn
ya gıt sabah erken saglık ocagına kan ver,,,,ertesı gunde sonucu ogren ne dıe işion:)

bitanemm o zamannn bugün idrar testi yapıyım yarında kanda baktırıyımmmmm inşallah vakit bulabilrimmm bu arada canlar aniden netten çıkablirimm arada dedem geliyooo bakıyo heheedeminde öle oldu

ayy hayra yorun şu rüyalarınızı kızzzzzzzzzzz hemen kötü yorum yapmayın bi. Rabbim hayra çıkarsın deyin. hayra çıksın inşallah hem kan rüyayı niye bozsun

öyle bilirim ben canım kan görünce kötüde iyide olsa bozar rüyayı derler bizim oralarda
tabiki hayırlara cıksın canım benimm hayırlısı allahtan bu arada benım bat eskı tabloda yazıyodu sımdı goremedım canım yazarsan sevınırım 1 temmuz

nekadar meraklısınız elalemın yaptıgı o plastıgın ustune ısemeye:))))))))))))))))))
işesin yaaa :) sumisalim onun heyecanı bi başka testlerle belgelesin iyice yarın gider kan testi yaptırır çişine yazık olmaz kızz
deluuuuuuuuuu canlarımmm benimmm herikinizin dediğinide yapıcammm bitanelerimmmmmmm

tamammmmm bitanemmmmmm benimmmm canımmmmmmmmm benimmmmmmmmm inşallahhhhhh bitanemmmmmmmmmmm

gıızzzzzzzzz normalde evet kan gorunce ruya bozulur derler ama sende heee bız ayrıcalıklı oldugumuzu ne cabuk unutuon :))) ben hemen ruyanı yorumlıyım sana doktorun sana haber vermesı guzel bı haber alacagına ısaret o gordugun kanda ne bılıon mu dogum sırasında olusan kan yanı tez vakıtte gebe kalacan ve normal dogum yapacagının belırtısı :)))))ıyıye yor kı ıyı olsun :))))

tatlı dillli şekerrrr...:) öskemmm bencede öle :) aminnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
kızlar benide listeye ekleyin hala adet olmadım dün olmam gerekiyodu.3 gün önce yaptıgım teste 2.çizgi digerine göre silik ama uzaktan bile belli ve pembe renk 1,2 gün daha bekleyip kan tahlili yaprırıcam bakalım

canlarrrrımmmmmmmmm benim çıkmam lazımmm anneme yardım etcem balkonu yıkıcazzzz seviyorummmm hepinizi çokkkkk güzel hamile ler ve tatlı bebişleri ve güzel hamile adaylarııııııııııııı hepiniz Allaha emanet olunnnnn öptümmm kocamannnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…