- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.721
tatlı dillli şekerrrr...:) öskemmm bencede öle :) aminnnnnnnnnnnnn
gıızzzzzzzzz normalde evet kan gorunce ruya bozulur derler ama sende heee bız ayrıcalıklı oldugumuzu ne cabuk unutuon :))) ben hemen ruyanı yorumlıyım sana doktorun sana haber vermesı guzel bı haber alacagına ısaret o gordugun kanda ne bılıon mu dogum sırasında olusan kan yanı tez vakıtte gebe kalacan ve normal dogum yapacagının belırtısı :)))))ıyıye yor kı ıyı olsun :))))
yavrimmm yerim seniiiiii
gızzzzzzz temizlik yaptın mı bugünnnnnn
yok wallah yapmadım,,zaten pazar gunu tatıle cıkcaz ben tatıl moduna gırdım,,bı tek yatagı kapattım bulasıkları dızdım makıneye,wc yı yıkadım o kadar :)) sonra doktora gıttım moralımın ıcıne ettı sonra dıer doktor yok olan moralımı yerıne getırdı:)) eve geldım kıcımı devırdım uzanıom uzerımden tır gecmıs gıbıyım hatta karnım acıkdı yemek yapmadım makarna haslayıp yıcem en kolay o :)))
ohhh bacım benım yerımede eglen tatıldeeeee
ben de su sınavı bı atalatım tatıl moduna gırecem ınsallah haftaya annemler gelıcekk yuppiii çok mutluyumm yiğenımı de alıp geleceklerrr benım için değişiklik olacakkk.Bende eşim evde yoksa yemek yapılmayacaksa makarnayı cok severım ne yerdık öğrenciyken be yaaaaaa
napıonuz laaaaaaaaa...şakirlerim benim...yoncamel hamilemisin gızwawhauhuehue...ben 3üz doğurcam ayşe fatma hayriye biride ikiz seçsin kendine..
ohhh bacım benım yerımede eglen tatıldeeeee
ben de su sınavı bı atalatım tatıl moduna gırecem ınsallah haftaya annemler gelıcekk yuppiii çok mutluyumm yiğenımı de alıp geleceklerrr benım için değişiklik olacakkk.Bende eşim evde yoksa yemek yapılmayacaksa makarnayı cok severım ne yerdık öğrenciyken be yaaaaaa
walla ıkızıde ben alayım mumkunse ,,,,bu kadar stresden sonra heralde bı kere dogururum gerısıne karısmam:)))
valla ya...ya başıma ne iş geldi bugun varya...hey diyorum akıllısı beni bulmaz...markete gittim...arabayı park ettim...sen gel onca araba dururken bizim arabayı çek...hay dediiiiimm...gittim aldım allahın dağından...ki araba kullanmayı yeni yeni öğreniyorum...bu halimle millete el kol yapıyorum ahuahuaha
kızlar ya kasığımın sol tarafı çok ağrıyo bazen bi giriyo nefesim kesiliyo bu kadar belirtiden sonra bebek yoksa ben daha davosa gelmem davos benim için bitmiştir
Nerde la bu kıslar :44: Hayırdır bugün niye bu kadar sessiz ki buralar ..Hadi bırakın oyunu çıkın bakem dışarı : )
İki Laklak ediceeedik :101:
Bu arada bugün benim günümmüş..
Benim için yasin okuyan arkdaşlara tek tek tşkkür ediyorm..ALLah razı oLsn..
Hamilelere hayırLı bi 9 ay koLay bi doğum sağlıklı evlatlar diliyorum..
Bekleyenlere de tez zamanda hayırLı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim inş..
ALLah herkesin gönlüne göre versin..
(Dualarım okuyanlara...okumayanlara)
la cesaret var kamyonlarla kapışıyorumsende kı de ıyı sansmıs:))) demekkı neymıs oyle arabayı durdurup bı yerde bıbıp dıe uzakdan kumandasına basıp tın tın gıtmemek lazım mıs :))))))
cok sukur hıc arabam cekılmedı :)))) ben sevıom arabayı kullanmayı motorunu kurcalamayı :))) en cok sevdıgımde makas yapmak vıt vıt vıt vıt dıe :))))))))
cesaretlı olacan oyle yapısmıcan cama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?