kendini bu ay hamile sananlar buraya

benim kocam kıskanç araba kullandırmıyo bana :)

Asıl kıskanç olduğu için kullandırması lazım altınada bi araba çeksin yoksa otobüslerde ya da diğer toplu taşıma araçlarında insanlarla popo popoya oluosun o daha mı iyi : ) sürtünen sürtünene iğğğ o daha iğrençç..hem arabanın camlarını da siyah yapsın kimsede görmez gideceğin yere rahat rahat gider gelirsin : ) ..

benim kocam kıskanç araba kullandırmıyo bana :)

benimkide öyledir ama artık vıt vıtıma dayanamadı 4 senedir bir fiil vıdı vıdı ediyorum...

bugun birde ne oldu arabam çekilmiş ben lan nerde bu araba diye düşünüyorum...bir adam geldi yanıma ...( kapalıyımda ben) dedi pardon hanfendi...siz içinize soğutucu birşeylermi giyiyorsunuz dedi...(aha dedim mala gel ..malın hası burda)dedim he soğutucu var...adam şaşırdı vallamı dedi...dedim var allah tarafından sıcaklatılmıyorum ben dedim....haaa dedi adam...yani siz hiç sıcaklanmıyorsunuz rahatsınız ...dedim evet gaaayet rahatım sizde rahat olun....adam arkasına bakmadan gitti hauahuha akıllıısı beni bulmazki...

valla otobüsler başa bela..zaman kötü kolla dötü ..hesabııı... bir adama iğne sokmuşluğum var

DEseydin ya ona : RAbbim buyurdu ki Cehennem ateşi daha sıCaktır !.. diye..

ne mal insanlar var yaa..boşuna yoruluolar hayatta..

Sen fenasın valla : )

Bi kere lisede öyle bişiy başıma gelmişti ..La baktm adam arkadan yapışıo manyakmıdır nedir..çantamla bi vurdum ona ..ama güya çantamı düzeltiom hiç ona bakmadım..anladı sinirlendiğimi ilk durakta indi..zaten liseyi bitirir bitirmezde aldım ehliyeti..yok anam yok karıların kesin araba kullanması lazım bence ..hiç uygun değil ..

kocam beni mi arabadan arabayımı benden kıskanır bilmem ama istemiyo kullanma diyo cins :)

ya onu anlayacak kapasitesi olsa bana sorarmı...yalnız bana bunu soran adamın sırtında ceket gömlek var hauhauha

Gavur değilse anlayacak eşşek gibi ..he ister anlar uygular isterse anlamaz sonra karısının g...ü başını açıp gezer..

elalemin nefsini doyurur : ) sonrada ben erkeğim diye gezer bu lavuklar

valla bende ehliyet vardı kullandırtmıyordu bana...o kadar çene yaptımki...kaşla göz arasında kendi kendime öğrendim

Gavur değilse anlayacak eşşek gibi ..he ister anlar uygular isterse anlamaz sonra karısının g...ü başını açıp gezer..

elalemin nefsini doyurur : ) sonrada ben erkeğim diye gezer bu lavuklar

adam kibar sormasa dicektim ...beyfendi ben sizin için neyim...elalemim değilmi....dert benim derdim değilmi...e bu durumda benim derdim sizi germesin hauahuaha baktım çok kibar az kafa buluyum dedim...zaten kafam gitmiş..lan diorum bir acemilik ettik...araba gitti...nereye gitti...aradan çıkmış piyango gibi..sorduğu soruya bak...katıksız organik mal

Doktor dedigin boyle olur , bizler zaten durumumuza yeterince uzulurken bide boyle manyak lara denk gelmek iyice cansikici oluyor. Canim rabbim hepimizin kucaklarini bebislerle doldursun insallah

valla bende ehliyet vardı kullandırtmıyordu bana...o kadar çene yaptımki...kaşla göz arasında kendi kendime öğrendim

Zaten kocadan öğrenmeyi hiç tavsiye etmiorum..

Benmki okadar sakin bir insanken ben direksiyona geçtiğimde canavar kesilio : )

En ufak bi hatamı bile kaldıramio ..ilk başlarda çok istop ettiriodum ..her istop ettiğinde araba ,içinden bişe kopuo sanki : )

Yok arabayı bozcan da bilmem ne de : ) senmisin bana bunu diyen bozdum bileziklerimi aldım arabayı

Şimdide ben ona artistlik yapiom arabama güzel davran die

kuzularım araba kullanmak özgürlüktür korkmayın kocalarınızı dinlemeyin kullanın ben evlendiğim ilk yıl o kadar zordu ki her yerden beni almıyordu her yere bırakmıyordu işe otobüsle gidiyordum yeter dedim bigün babamın şirket arabası vardı boşta elemanda izindeydi aldım o arabayı sıfırda değil araba bişey olsa kimse sallamaz vurdum kendimi yollara ogün bugündür hergün kullanıyorum ve hayatım değişti eşim yalvardı ben sana taksi paranı veririm araba kullanma dedi.yook ama yemezler erkekler okusada okumasada görsede görmesede heeepsi kadının özgür ve kendine güvenli halinden ne kadar çok etkilenselerde TIRSARLAR:))))

süpersin maşallah ne bilezik varmış sende:)) bende şimdi kocamdan babamdan biraz tırtıklayıp arabayı değişme peşindeyim doğru düzgün para biriktiremedim şimdi bebemde geliyo bakim biraz daha düşünücem sen çok iyi yapmışsın ama .

ee bu işler böyle...bizim eski araba düzvitesti şimdiki otomatik...geçen bir arabaya sürttüm hauahua sonra dedim oooohhh canım saolsun...senmisin bana öğretmeyen sürte sürte öğrenirim...arkamdan biri kornaya basıyor genelde kadın oluyor bura asortik muhit kapalı pek olmaz çevrede çoook nadir...inadına basıo...7 sülalene kadar bas lan diyorum... yiyosa gel çarp ...hauhaa

Hele bi de bebekim olsun ..alcam arkaya araba koltuğunu..koycam bebekimi içine oooooooooh ordan oraya gitcez hiç durmicam ozmn

aynen ya biryere gidiyorum beni alabilrmisin...yok bilmemne...on tane naz caz çek...şimdi sırada araba almak var...alırım kendime kutu gibi araba...eşimin arabası büyük deveye binmiş gibi hissediyorum kendimi..gerçi ona alıştım da...küçükle daha rahat olurum...valla her işimi kendim yapıyorum zaten...ona ihtiyacım olmadığını anlasın iyice...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…