kendini bu ay hamile sananlar buraya

Evlendiğimde takılan bileziklerdi ..sayısını gramını söylemiyim ayıptır şimdi ama zaten çok lüx bi araba almadım cnm şöyle normal bayan arabası : )

Ben altın falan takmayı sevmiom zaten ..öyle elinde şıngır şıngır..yeniylen bi kaç defa taktım yeter ..

Bi de araba şarttı bana ya ailem bi saatlik uzaklıkta..bi de sürekli sohbetim günüm bilmemneyim oluo ee eşimde her zaman müsait olmuo bekle bekle patladığım günleri biliorum onu kapıda : )

Bende kıydım gitti : ) başta eleştirenler oldu nasıl kıydın bileziklerinede aldın arabaya..ama hiç üzülmedim valla ihtiyaçtı..zaten eşim bi okadar daha yaptı bana sonra yine : )))

Ya yarın öbürgün çocuğun falan olcak acil bişe olur hep kocan mı getirip götürcek amaaan

tabii yaa tabii kimler kimler sürüyor araba ucuz küçük bi araba al biyerini sürtecen falan içine batmasın masrafıda fazla olmasın, erkekler kendilerine bağımlı kadına bayılıyor ama çok da fena kullanıyorlar.beni delirtiyordu kocam geçen gün al benim arabamı kullan dedi bende yok dedim iyi kullanıyosun artık kullan bişey olmaz dedi bende dedim ki valla zamanında o kadar laf söyledin ki şimdi o araba altın olsa süresim gelmiyor dedim! delirdi çıldırdı vıdı vıdı homur homur etti durdu.valla benim kocam araba konusunda çok taş koydu bana hiiiiç unutmam.

takdir ettim eşini maşallah harcasın sana para:) ben düğündeki bilezikleri bozdurup araba alsam benim ki 3 gün hasta yatardı heralde:))) kazasız belasız ağız tadıyla bebelerinle bin arabana valla bencede ev nasıl şart arabada şart ihtiyaç kesin en iyisini yapmışsın.

Zaten araba sürerken aman haa yok o bana korna basıo yok karşıdan kamyon gelio yok araba üstüme üstüme gelio gibi laflar edersen kullanamazsın ..önce kulakları tıkayacan : )) hiç tınlamiomuş gibi davrancan ..

He bi de nedense kadın kadını çekemio kız trafikte : )

Erkeklerde zaten bayan gördümü kaçarlar..Çünkü onların mantığına göre Kadın kaza yapMaz yaptırır ..

bende sevmem öyle lafı sözü...valla giderim sıfır araba alırım...sürtersemde canım saolsun hauahauh

olacak kuzu olacak inanıyorum sen yakın zamanda hamile olcan o elektiriği alıyom senden:)

İnş cnm..Eşimde sperm düşüklüğü vardı..Son testimizde maşallah güzel dedi doktor..İyiye gidiyoruz yani : ) Doğru hissetmiş olabilirsin : )

2 sene bekledim RAbbim daha bekletmez inş..ALLah herkesin gönlüne göre versin..

bende sevmem öyle lafı sözü...valla giderim sıfır araba alırım...sürtersemde canım saolsun hauahauh

valla benim koca sarı yeşil bi renk olurdu surat ben arabaya binince bi kere trafiğin ortasında çektim el frenini indim arabadan al arabanıda sende git dedim yürüdüm ağladım çıldırdım, tabii bu da pişman oldu geldi arkamdan annemlere gittik sonra babam dedi ne bu surat bende dayanamadım dedim arabasına bindim elim ayağım titredi dedim yok gaza basma yok frene basma yok vitese deyme yok sola dönme ben araba kullanmıcam vazgeçtim dedim babamda dedi ki olmaz öyle şey süreceksin mecbursun çalışacaksın olur dedi.bi baktım annem sırıtıyor ne oldu anne dedim yaa zamanında ben araba kullanırken babanda bana az etmedi bak şimdi kızına yapılınca nasıl konusuyor dedi:)))

canım sperm düşüklüğü için arı ürünleri müthişmiş haberin olsun polen bal arı sütü felan aslında her derde deva

hep öyle olur...annende çocuğun olunca sana gstermediği hoşgörüyü torununa gösteriyor

Acaba eşlerimiz öyle davranınca bizim daha çok hırs yapıp güzel kullanacağımızı mı sanıyolar ..

Benm bütün enerjimi bitiriodu yaa çok sinir oluodum .. he şu işe yaradı ona artık katlanmamak için daha çok çaba sarfediodum..

Bi kere ilk trafiğe çıktığımızda hiç unutmama adam yanımda kendini kasmaktan kas yaptı bi günde

bende ayrı birmanyağım..ilk direksiyon sınavına girdim...hiç ders görmeden ..tabiki kaldım...ikinci sınav günü geldi ..al bana arabayı kullan diyor trafikte...neyse binbir zorlukla bindim geçtim direksiyona...hızlı hızlı çok yavaşssın deyip durdu bende bir gaza bastım...belediye otobüsüne tosluyacaktımki son anda el frenini çekti...mosmos oldu...ha dedim bilmeyen adama bas gaza der durursan benim stresim bana yetiyorken birde sen eklersen...gömerim oooh iyide olur dedim o sinirle nasıl o gün sınavdan yüksek not aldım ben anlamadım

bugün arabayı nasıl park ettinde çektiler ..kaldırıma çıkarsaydın az büyükse : ))

sağımda solumda araba doluydu bir boş yer vardı park edecek...otobüs durağı ama bir tek tabela vardı... günün talihlisi benmişim
taksiciyle olan diyalogumu zaten görmeyin adam koptu...benden küçüktü yoksa geyik yapmazdım dedim ya ee ben bu kadar geldim birde bunun dönüşü var...neyse diğer arabalar düşünsün hauha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…