- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.781
evet yaa öyle olurmuş dimi:)
sağımda solumda araba doluydu bir boş yer vardı park edecek...otobüs durağı ama bir tek tabela vardı...günün talihlisi benmişim
taksiciyle olan diyalogumu zaten görmeyin adam koptu...benden küçüktü yoksa geyik yapmazdımdedim ya ee ben bu kadar geldim birde bunun dönüşü var...neyse diğer arabalar düşünsün hauha
ya kızlar erkekler bir garip hem kendine bağımlı kadın sever ama kadın kendine bağlı oldukça sıkılır her işini kendi yapsın bağımsız olsun ister bağımsız oluncada bu kadın beni sallamıyo der panik olur:) ben erkekleri anlamıyorum yaa ben içimden nasıl gelirse öyle davranan bi insanım ama benim kocaya olmuyor öle :)) çok şımarıyo arada ayar gerekiyo:))
Bi de öyle bi durum var hee ..arabayı park etcek yer buluoz sokuoz : ) çıkarması daha bi dert : ) hele anayol kenarındaysa trafiği alt üst ettirir adama..
valla bende de şöyle bişiy var uzak olsuun ama garanti yer olsun yürürüm hiç farketmez : )
Bi de öyle bi durum var hee ..arabayı park etcek yer buluoz sokuoz : ) çıkarması daha bi dert : ) hele geniş cadde kenarındaysa ve işlek bi yerdeyse trafiği alt üst ettirir adama..
valla bende de şöyle bişiy var uzak olsuun ama garanti yer olsun yürürüm hiç farketmez : )
aynı benimki...ne yüz verecen ne çok sert olucan...sürekli kıvırma halindeyim...seninkinin burcu ne senin burcun ne
boğa yaa ben çok çektim benimkinden öğrenene kadar valla hasta olacaktım nazından kaprisinden gına gelmişti.valla eskisi gibi sallamıyorum artık yoksa delirtir adamı
yok yaw park etmeye çok müsaitti test ettim onayladımda çekiciyi hesaba katmamışım...ulan sanki beni beklemişler gibi...işim okadar kısa sürdüki...dedim yani kızım bugun sınırlarını aşman için allah sana fırsat verdi
senin burcun nebenim eşimde boğa..illetyus bir küstümü yandın...herşeye alınır...ana delisi
dörtlüleri yaksaydın hemen dönecem gibilerinden : )
senin burcun nebenim eşimde boğa..illetyus bir küstümü yandın...herşeye alınır...ana delisi
he oda az önce aklıma geldi ..tecrübe olur birdahakine
ay kuzu nasıl anladı bak burcunun aynı olduğunu.yaa ben anlatsam roman olur bana küserdi sebebini bilmem 3 gün küs kalır sonra barışır.sinirlenir bana dünyanın lafını sayar sonra nerdeyse ben ne olur sana trip yaptığım için beni affet dicek duruma gelirdim 2 yıl oldu evleneli artık öğrendim bazen sinirimi çok bozuyor yaa adamın kıskanması bile bana zulüm:) benim burcum yay şükürler olsun
bende kova burcuyum...yay ve kova zaten aynı kafa ....benimki bana küsüyordu ben anlamıyorum konuşmuyor diyordum heralde iş yerinde bir sorunu var...meğer bana küsmüş..haberim yok...sürekli her yaptığını yüzüme vururdu..sana şunu yaptım şuraya götürdüm...sana bunu aldım...dedim öylemi ilk iki yıl beni hasta etti...bende sonra başladım onun gibi söylenmeye memnuniyetsizliğe...yaptıklarımı en ufak şeyde yüzüne vurmaya...şimdi biraz imana geldi...ona onun gibi davranacaksın..ama yinede fazla üzerine gitmeden dozunu ayarlayarak verecen coşkuyu...olmadık anda lafına öyle bir cevap verecenki mesela sen haksızsın bir konuda...ne dicen...ben % 99 haklı sen %1 haklı olsan oradan kendini yağ gibi su üzerine çıkarırsın senin huyun bu ben seninle uğraşamıcam diyordum...senle tartışılmaz bile diyordum...bunu diye diye ...la mesela annemle ufak bir sorunları olsa surat 5 karış..ki eşimin alınganlığından hep sorun olur...ama onun annesi bana yapsa sen zaten fırsar arıyorsun gitmemeye annem sana prim veriyor diyordu...bende vermesin ozaman dedim...anında misilleme yapar...artık bende ona yapıyorum...hocamda kocamda sensin diyorum ...
yeni üye eski takipçiyim.
16 aydır bizde çalışıyoruz ama malesef hep negatif. 25 günde bir regl oluyorum, hiç gecikmiyor erken geldiği oluyor. psikolojik olarak kendimi hamile hissediyorum düzenli olarak regl olmama rağmen sanki bi yanlışlık yapıyor bünyem de hamile olduğumu anlayamıyorum gibi geliyor. bir kaç kez test yaptım düzenli adet görmeme rağmen:) tek çizgi.
Bu ay (hesaplamalara göre yumurtlama günüm 12.gün) adetimin 15. gününden itibaren göğüslerimdeki aşırı şişme (ama çok aşırı) 4-5 gün kadar devam etti. Bu süreçte damarlar çıktı varis varmış gibi dışarıdan net belli oluyordu siyah halkalar şişmeden kaynaklı aşırı büyüdü ara ara çatlayacak sandım göğüslerimi, sabahları göğüslerim çok ağrıyor diye uyandım bu süreçte.Bir ara eşiminde ısrarıyla doktora bile gitmeyi düşündüm anlam veremiyorum bu duruma. bugün sabahtan beri sakinleştiler biraz. hala dolgunluk hissi, acıma ve ağrı var(dokununca ya da dokunmadan farketmiyor) ama daha sakin.
neler oluyor anlamış değilim. bebeğim olsun çok istiyorum ama olmadı rabbim böyle uygun gördü. isyan etmiyorum ama sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almayı çok istiyorum.
hep ümit ettim ama olmadı. bu durumu ilk kez yaşadığımdan, farklı birşey olduğundan belki bu kez olmuştur diye 17 haziranı sabırsızlıkla bekliyorum.
inş. bekleyen herkes bebeğini en kısa zamanda kucağına alır.
Erkeğin küseni de hiç çekilmez yaaa küsmek nazlanmak kapris yapmak kadına yakışır yahuu ne o öylee
arkadaşlar sanıırm hamileyim silikte olsa bir ikinci çizgim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?