- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.801
valla ya...ya başıma ne iş geldi bugun varya...hey diyorum akıllısı beni bulmaz...markete gittim...arabayı park ettim...sen gel onca araba dururken bizim arabayı çek...hay dediiiiimm...gittim aldım allahın dağından...ki araba kullanmayı yeni yeni öğreniyorum...bu halimle millete el kol yapıyorum ahuahuaha
Canimmmmmmmmmmmm bat a kac gün var??
Gecmis olsun canım.. Trafikte insan basına geliyo böyle seyler ben 2 ay önce otobanda kaza yaptım yani arkadan vurdular 3 gün araba yoktu kızımı yuvaya götürmek icin 38 km araba kullanmam gerekli bı de dönüş 38 km . Kamyon soforu gibi yol yapiyorum diyorum hep.. Araba serviste iken cok zorlandım ama ser olarak gördüklerimizin icinde mutlaka bir hayır vardır..
Sen de bı tecrübe yasadın bı de ceza ödedin demi ..))
canım bugün olmam lazım idrar beni yanıltmadıysa silik çizgim çıktı
allaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tamam canım ekliyorum.öyle bilirim ben canım kan görünce kötüde iyide olsa bozar rüyayı derler bizim oralarda
tabiki hayırlara cıksın canım benimm hayırlısı allahtan bu arada benım bat eskı tabloda yazıyodu sımdı goremedım canım yazarsan sevınırım 1 temmuz
bana doğurtahanda dedı dersın ıkızın olacak :)))))))))))))))))))))))))) ıılla bırıne burda ıkız dogurtacam :))))
Allah kabul eylesin canım.selam kizlar nerelerdesiniz eslem ve zeynonun yasini okundu duasi allah kabul etsin.
yaptır canım yaa bunda korkacak ne var Allahın izniyle hiç bi şey çıkmayacakkuzular ikili test yaptıran veya gün alan var mı? bana doktor 11 hafta yaptır dedi korkuyorum yaaaa
sağol canım aminnn
benimkide öyledir ama artık vıt vıtıma dayanamadı 4 senedir bir fiil vıdı vıdı ediyorum...
bugun birde ne oldu arabam çekilmiş ben lan nerde bu araba diye düşünüyorum...bir adam geldi yanıma ...( kapalıyımda ben) dedi pardon hanfendi...siz içinize soğutucu birşeylermi giyiyorsunuz dedi...(aha dedim mala gel ..malın hası burda)dedim he soğutucu var...adam şaşırdı vallamı dedi...dedim var allah tarafından sıcaklatılmıyorum ben dedim....haaa dedi adam...yani siz hiç sıcaklanmıyorsunuz rahatsınız ...dedim evet gaaayet rahatım sizde rahat olun....adam arkasına bakmadan gittihauahuha akıllıısı beni bulmazki...
hadi bakalım yeni bi bebiş mi geliyocanım bugün olmam lazım idrar beni yanıltmadıysa silik çizgim çıktı
benide ekleyin benide...8-9 temmuz...ya kızlar normalde yumurtatakibi için bugun doktora gidicektim bu ay takip yaptırmamaya karar verdim...iyi yapmışmıyım...boşuna o kadar ilaç içtim bir işe yaramadı...
canım senin bebek isteyeli nekadar oldu
bir yılı geçti...ama ben hala tam hazır hissetmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?