- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.821
bir yılı geçti...ama ben hala tam hazır hissetmiyorum....
oooff ya bu ayy hiç bi belirtim yoksadece azcık gögüslerim agrıo bişi sorcam folbiol kullanıpta gögüs agrısı yapan var mı? yada aşırı gaz! benim gögüslerim hiç agrımazdı da!
günaydın kızlar 3 gün sonra ikinci testide bu sabah yaptım 2.çizgi yine cıktı ve biraz daha belirgin pembe renk sanırım yarın doktora gidip kan tahlili yaptırıcam.ekleyebilirsem testin fotolarını eklicem
bendede göğüs ağrısı var ve çok büyüdüler ve aşırı bel ağrısı ve gazda var bata nekadar var
oooff ya bu ayy hiç bi belirtim yoksadece azcık gögüslerim agrıo bişi sorcam folbiol kullanıpta gögüs agrısı yapan var mı? yada aşırı gaz! benim gögüslerim hiç agrımazdı da!
günaydın kızlar 3 gün sonra ikinci testide bu sabah yaptım 2.çizgi yine cıktı ve biraz daha belirgin pembe renk sanırım yarın doktora gidip kan tahlili yaptırıcam.ekleyebilirsem testin fotolarını eklicem
19 haziran canım. sen folbiol kullandın mı ??
eylül bendede hiç bir belirti yok ama hem adetim geçti hem 2 test yaptım pozitif
ekle ekle bakalım benimde çok silik çıktı bi bakıyım seninkilere
yok canım folik plas aldım ama kullanamdım daha
benim kide c bölgesine göre silik ama uzaktan bile belli pembe renk galiba cok cok silik olsa bile poztifmiş inş hamlesindir
hayırlı olsun canım, bugün gitsene doktora
19 haziran canım. sen folbiol kullandın mı ??
banada öle geliyo çünkü olmasa hiç çizgi çıkmıyo inşallah önemli olan sağlıklı bi hamilelik geçirip kucağımıza almayı nasip etsin rabbim herkese anneliği tattırsın
ben folbiol kullanıyorum bende de göğüs ağrısı vardı gaz vardı ama hamilelikten di folik asit gaz kabızlık yapabilirde göğüs ağrısıyla hiç ilgisi yok bence
anladım canım ben 1 haziranda doktora gitdim genel kontrol için ozaman verdi folbiol ve ertesi günden beri gögüs agrım var dokununca hissediliyor ve sol gögüsüm büyüdü bayaa. sağ gögüsümdede ucu hafif agrıo. gazda yaptı ben şimdilik ilacın yan etkisi olarak düşünüyorum
amin inş.senin adet günün ne zaman peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?