kendini bu ay hamile sananlar buraya

oooff ya bu ayy hiç bi belirtim yok sadece azcık gögüslerim agrıo bişi sorcam folbiol kullanıpta gögüs agrısı yapan var mı? yada aşırı gaz! benim gögüslerim hiç agrımazdı da!

günaydın kızlar 3 gün sonra ikinci testide bu sabah yaptım 2.çizgi yine cıktı ve biraz daha belirgin pembe renk sanırım yarın doktora gidip kan tahlili yaptırıcam.ekleyebilirsem testin fotolarını eklicem

günaydın kızlar 3 gün sonra ikinci testide bu sabah yaptım 2.çizgi yine cıktı ve biraz daha belirgin pembe renk sanırım yarın doktora gidip kan tahlili yaptırıcam.ekleyebilirsem testin fotolarını eklicem

hadi canım inşallahh hamişsindir. haberlerini bekliyoruz. rabbim gönlüne göre versin

yok canım folik plas aldım ama kullanamdım daha

anladım canım ben 1 haziranda doktora gitdim genel kontrol için ozaman verdi folbiol ve ertesi günden beri gögüs agrım var dokununca hissediliyor ve sol gögüsüm büyüdü bayaa. sağ gögüsümdede ucu hafif agrıo. gazda yaptı ben şimdilik ilacın yan etkisi olarak düşünüyorum

ben folbiol kullanıyorum bende de göğüs ağrısı vardı gaz vardı ama hamilelikten di folik asit gaz kabızlık yapabilirde göğüs ağrısıyla hiç ilgisi yok bence

ahh canım benimm inşallahh öleyimdir yaaaa çok istiyorum daha 2 aydır deniyoruz işte. 12-14-16-18. günleri degerlendirdik . bakalım herseyin hayırlısı. yazdıklarından sonra içim bi ümitlendi kızz :) saol. rabbim gönlümüze göre versin inşallahhh

valla canım yumurtlamamın ertesi günü başladı göğüslerim acımaya özellikle ucu ve büyüdüler ben biraz kilo aldım dedim ama ondan değil her gören farkediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…