- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.841
maşallah canım ne kadarlık hamilesin?valla canım yumurtlamamın ertesi günü başladı göğüslerim acımaya özellikle ucu ve büyüdüler ben biraz kilo aldım dedim ama ondan değil her gören farkediyo
maşallah canım ne kadarlık hamilesin?
sütsüz şekersiz nescafe içippp...sonra aç karnına sabah yürüyüşümüzü yapmamıza son 15 dk ...
anladım canım herseyin hayırlısı ozamannn...canım daha kesin bişi yok sadece silik çizgi çıktı
ahh canım benimm inşallahh öleyimdir yaaaa çok istiyorum daha 2 aydır deniyoruz işte. 12-14-16-18. günleri degerlendirdik . bakalım herseyin hayırlısı. yazdıklarından sonra içim bi ümitlendi kızz :) saol. rabbim gönlümüze göre versin inşallahhh
arkadaşlar benim adet olduktan 15-20gün sonra eci bir kasık ve göğüs ağrım vardı yani nasıl anlatayım adet olacağım ama sürünüyorum gibiydi.yani normalde adetken ağrır ya onun 10 misli.göğüslerimede el deymiyordu nerdeyse ağırlıkları 2 katı olmuştu ve yatakta sağdan sola dönüp göğüsüm yatağa değdimi acıda uyanıyordum o derece.ağrı hiç geçmiyor ama hiafifledi bende öyle devam etse kötüydü valla kasık ağrısıda azalıyo zamanla.yani bence hamileliğin en büyük ve erken belirtisi memişleriniz:) birde benim aynı adet belirtilerimdi ama daha şiddetli doktora gidince de bunlar normal dedi hatta hamileliğinin ilk3 ayı adet gibi sancı çekersin korkma normal dedi.
anladım canım herseyin hayırlısı ozamannn...inşallah hamişsindir
sütsüz şekersiz nescafe içippp...sonra aç karnına sabah yürüyüşümüzü yapmamıza son 15 dk ...
evet canım çok doğru memişler bel ağrısı ve kabızlıktı benim kızmda bide koyu renk idrar
canım kısmetse senin olursa ikinci bebemi olucak:)
arkadaşlar benim adet olduktan 15-20gün sonra eci bir kasık ve göğüs ağrım vardı yani nasıl anlatayım adet olacağım ama sürünüyorum gibiydi.yani normalde adetken ağrır ya onun 10 misli.göğüslerimede el deymiyordu nerdeyse ağırlıkları 2 katı olmuştu ve yatakta sağdan sola dönüp göğüsüm yatağa değdimi acıda uyanıyordum o derece.ağrı hiç geçmiyor ama hiafifledi bende öyle devam etse kötüydü valla kasık ağrısıda azalıyo zamanla.yani bence hamileliğin en büyük ve erken belirtisi memişleriniz:) birde benim aynı adet belirtilerimdi ama daha şiddetli doktora gidince de bunlar normal dedi hatta hamileliğinin ilk3 ayı adet gibi sancı çekersin korkma normal dedi.
Allah bağışlasın canım maşallahevet canım alalhım bağışlasın 3 yaşında bi kızım var
arkadaşlar en kesin sonuç nezaman çıkar çok merak ediyorum hayızama 13 gün daha var...
Eki Görüntüle 442452 Eki Görüntüle 442453 kızlar yaptıgım 1.ci ve 2.test resmleri bunlar
ben adet olacagımda hiç ağrımaz gögüslerim ve kasık agrısıda çekmem bi bakarım kırmızılar gelmiş. yani 1 yıldı belki 2 defa sancılı adet olurum. gögüslerim 1 hazirandan beri agrıo ama ucu degil iç kısmı oda dokunca ve sol gögüsüm baya şişti. normalde 75 ama şuan 80 olmuştur :)sağ gögüsmde dokununca agrıo ucu ): 19 haziran gelsede test yapsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?