kendini bu ay hamile sananlar buraya

arkadaşlar benim adet olduktan 15-20gün sonra eci bir kasık ve göğüs ağrım vardı yani nasıl anlatayım adet olacağım ama sürünüyorum gibiydi.yani normalde adetken ağrır ya onun 10 misli.göğüslerimede el deymiyordu nerdeyse ağırlıkları 2 katı olmuştu ve yatakta sağdan sola dönüp göğüsüm yatağa değdimi acıda uyanıyordum o derece.ağrı hiç geçmiyor ama hiafifledi bende öyle devam etse kötüydü valla kasık ağrısıda azalıyo zamanla.yani bence hamileliğin en büyük ve erken belirtisi memişleriniz:) birde benim aynı adet belirtilerimdi ama daha şiddetli doktora gidince de bunlar normal dedi hatta hamileliğinin ilk3 ayı adet gibi sancı çekersin korkma normal dedi.

evet canım çok doğru memişler bel ağrısı ve kabızlıktı benim kızmda bide koyu renk idrar

ben adet olacagımda hiç ağrımaz gögüslerim ve kasık agrısıda çekmem bi bakarım kırmızılar gelmiş. yani 1 yıldı belki 2 defa sancılı adet olurum. gögüslerim 1 hazirandan beri agrıo ama ucu degil iç kısmı oda dokunca ve sol gögüsüm baya şişti. normalde 75 ama şuan 80 olmuştur :)sağ gögüsmde dokununca agrıo ucu ): 19 haziran gelsede test yapsam :)

günaydın kızlarr nasılsınızz ya bişey sorucam size dün gece yattım sagıma dönim dedim dönerken yumurtalıgıma bi agrı girdi şişti sanki birden dönemedim o derece neden olmuştur sizce regliye son 4 gün:18:

19 haziranda allah sevindirsin seni inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…