- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.861
Allah bağışlasın canım maşallah
Eki Görüntüle 442452 Eki Görüntüle 442453 kızlar yaptıgım 1.ci ve 2.test resmleri bunlar
Eki Görüntüle 442452 Eki Görüntüle 442453 kızlar yaptıgım 1.ci ve 2.test resmleri bunlar
amin canım inşallah tüm bebek isteyenleri inşallahhh19 haziranda allah sevindirsin seni inşalalh
günaydın kızlarr nasılsınızzya bişey sorucam size dün gece yattım sagıma dönim dedim dönerken yumurtalıgıma bi agrı girdi şişti sanki birden dönemedim o derece neden olmuştur sizce regliye son 4 gün:18:
canım senin çok net benim okadar değil batın nazman dı ayrıca allah sağlıcakla almayı naip etsin
benceede kesin hamilesin cnm tebrik ederim seni..Allah bizede nasip etsin su 2.cizgiyi görmeyi..birde her iki testinde markası farklı kesin hamilesin
hamile olma ihtimalin %80 canım hayırlısı bakalım[/QUOTE
ayy inşallahh zeynepcim cok istiyorum çünkü
folik asit göğüs ağrısı yapar mıoooff ya bu ayy hiç bi belirtim yoksadece azcık gögüslerim agrıo bişi sorcam folbiol kullanıpta gögüs agrısı yapan var mı? yada aşırı gaz! benim gögüslerim hiç agrımazdı da!
evet canım alalhım bağışlasın 3 yaşında bi kızım var
folik asit göğüs ağrısı yapar mıbenim de iki aydır çok ağrım var,şiş bir de. folikten mi ki acaba :44:
allah bağışlasın , canım sana bişey soracağım bu 2 li test için 11-14 hafta diolar ya benim suan 9. hafta en son 1 haziranda gittim doktora şimdi 11. haftadamı gitsem daha iyi 12-13 demi şaşırdım randevu aldım 16 temmuza verdiler o zamanada ben 45 gün doktora gitmemiş olucam birde 13 haftam olucak
canım bugün olmam lazım idrar beni yanıltmadıysa silik çizgim çıktı
canım gecen ay 13 mayısta adet olmustum genelde 28 günde bir oluyorum cok nadir 30 günde bir olurum ben.bu ayda 9 haziranda adet olmam gerekiyodu yada en geç 12 sinde ama hala tık yok karnımda sancı bile yok bende zaten hiç bir belirti yok.testleri 4 gün arayla yaptım ilkini 8 haziranda yaptım diğerinide bu sabah
Kizlar hepinize günaydin,nasilsiniz?
Hadi Insallah zeynepcim,ay bu belirginsizlik ne kötü ya:18:
haaamiiiiiiiiiiiiillllllleeeeeeeeeeesssssssiiiiiiiinnnn!!!!!!!!!! tebriklerrr:)))))))))))))))))
hamile olma ihtimalin %80 canım hayırlısı bakalım[/QUOTE
ayy inşallahh zeynepcim cok istiyorum çünkü
inşalalh canım allah gönlüne göre versin herkesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?