kendini bu ay hamile sananlar buraya

benceede kesin hamilesin cnm tebrik ederim seni..Allah bizede nasip etsin su 2.cizgiyi görmeyi..birde her iki testinde markası farklı kesin hamilesin

cok tsk canım inş en yakın zaman 2.çizgiyi görürsün.zaten bilinçli olarak farklı markalar aldım 1.testi 8 haziran yaptım testin adı nimo.2.testi bu sabah yaptım adı bebe time kısmetse lk bebegim olucak 1.yıllık evliyim ben

oooff ya bu ayy hiç bi belirtim yok sadece azcık gögüslerim agrıo bişi sorcam folbiol kullanıpta gögüs agrısı yapan var mı? yada aşırı gaz! benim gögüslerim hiç agrımazdı da!
folik asit göğüs ağrısı yapar mı benim de iki aydır çok ağrım var,şiş bir de. folikten mi ki acaba :44:

evet canım alalhım bağışlasın 3 yaşında bi kızım var

allah bağışlasın , canım sana bişey soracağım bu 2 li test için 11-14 hafta diolar ya benim suan 9. hafta en son 1 haziranda gittim doktora şimdi 11. haftadamı gitsem daha iyi 12-13 demi şaşırdım randevu aldım 16 temmuza verdiler o zamanada ben 45 gün doktora gitmemiş olucam birde 13 haftam olucak

canım gecen ay 13 mayısta adet olmustum genelde 28 günde bir oluyorum cok nadir 30 günde bir olurum ben.bu ayda 9 haziranda adet olmam gerekiyodu yada en geç 12 sinde ama hala tık yok karnımda sancı bile yok bende zaten hiç bir belirti yok.testleri 4 gün arayla yaptım ilkini 8 haziranda yaptım diğerinide bu sabah

folik asit göğüs ağrısı yapar mı benim de iki aydır çok ağrım var,şiş bir de. folikten mi ki acaba :44:

ben öle düşünüyorum canım hamilelik belirtim yok çünkü. 1 hazirandan beri folbiol kullanıyorum ama 2 haziranda gögüs agrım başladı

valla canım 10-11 haftada istemişti sanırsam doktor ama ben yaptırmadım

anladım canım saol sen kesin hamişsin belirgin çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…