kendini bu ay hamile sananlar buraya

bak ne sportifler varmış burada hiçte çaktırmıyorlar bu arada 30 dk sonra yürüyüş yapmak lazımmış nescafeden sonra....yağ yakıyormuş ama bende müshil etkisi yapıyor

Kizlar hepinize günaydin,nasilsiniz?

Hadi Insallah zeynepcim,ay bu belirginsizlik ne kötü ya:18:
günaydın tatlım

haaamiiiiiiiiiiiiillllllleeeeeeeeeeesssssssiiiiiiiinnnn!!!!!!!!!! tebriklerrr:)))))))))))))))))
ayyyyyyy siderolites ne güzel tebrik ediyorsun ya beni de böyle tebrik etsene hamile kalınca içim gitti valla

ben öle düşünüyorum canım hamilelik belirtim yok çünkü. 1 hazirandan beri folbiol kullanıyorum ama 2 haziranda gögüs agrım başladı
belki de psikolojiktir diyorum eylül. hamile kalanların çoğu göğüslerde hassasiyet olduğunu söylüyor. belki vucüt bebik gelmeden kendini hazırlıyor ve sinyal veriyordur anlamamız için

tsk edermmmmmmmmm inşşşş canım ama kan testi yaptırmadan emin olamam galibaa
daha ne bekliyorsun elauğur git hemen yaptır bi test

valla canım 10-11 haftada istemişti sanırsam doktor ama ben yaptırmadım

ciddimisin canım neden yaptırmadın? ya dün annemlerdeydik bende netten baktım 2li teste felan hiç de hoşuma gitmedi birde ihtimalmiş kesin değil yani 2li 3lü 4lü falan filan ben zaten çok doktordan testten korkarım, konusuyorduk bizimkilerle babamda dedi ki yaptırma ne gereği var kafanı karıştıracaklar, benim annemler daha önce yurtdışındalardı annem iki düşük yapıyor yurtdışında doktorlar bir sebep bulamıyor normal diyor yolluyor sonra adanada bi doktora geliyor izinlerinde ondan sonra ben olmuşum yani babamın jinekologlara pek itimadı yok.annemde büyütme diyor ama ben daha takibimi yapacak doktora bile karar veremedim 9 haftalık hamileyim 2 doktora gittim şimdi 3.ye gidicem şansızım

ilginç olan 2 testinde pozitif olmasına ragmen hiç bir belirti yaşamıyorum ben gebelikle alakalı

ilginç ama kişiden kişiye değişliyor mesela benimde midem bulanıyor ağzımın tadı yok ama hiç kusmadım bi arakaşımda neydeyse aynı hamile ve kız kusmaktan lavabodan çıkamıyor.yani herkese göre değişen durumlar

belki de psikolojiktir diyorum eylül. hamile kalanların çoğu göğüslerde hassasiyet olduğunu söylüyor. belki vucüt bebik gelmeden kendini hazırlıyor ve sinyal veriyordur anlamamız için

belkide canımm benim :) 19 haziranda anlıcaz ak mı kara mı :)

bak canım bana doktorum %100 garanti değil çıkan sonuç dedi bazen kötü çıkıp iyi oluyomuş bazen iyi çıkıp kötü olabiliyomuş oyüzden bende evhamlıyım boşu boşuna kasılmayım dedim ve ikili testide üçlüyüde yaptırmadım çünkü %100 kesin sonuç değil bi arkadaşıma bebk özürlü çıktı dendi ve oda aldırmadı olsun dedi ve sapsağlam çocuğu oldu anlıycan yinede sen bilirsin

canım sen ne zaman ögrendin hamile oldugunu?yeni mi?bi kaç gün önce cok sancım oldu gögüs agrımda vardı adet olucam sandım. dünden bu yana bu ağrılarım geçti sadece göğsümde agrı var biraz bide cok sık acıkmaya basladım okadar

tsk edermmmmmmmmm inşşşş canım ama kan testi yaptırmadan emin olamam galibaa

kiz anam senin burda isin ne hala?

hadi git burdan hadi hadi...

anam bende bu tür iki cizgi cikacak iki farkli günde,hatta bende 2. cizginin gölgesi cikacak veeeeeeeeeeee ben hala burda olacam???

bak bak bak bak

Anam hoooooooooooop doktorun kapisini kirarak iceri girerdim heyecandan.........

merys sizler hamile kaldıkça ben burdan güzel tebriklerde bulunacağım çoşkulu ve içteen:)))))))))) eminim hepiniz tek tek patlıcaksınız hergün biriniz ben hamileyim diyeceksiniz.valla içime doğuyor allah hepimizin gönlüne göre versin:))))))))))))))

bak ne sportifler varmış burada hiçte çaktırmıyorlar bu arada 30 dk sonra yürüyüş yapmak lazımmış nescafeden sonra....yağ yakıyormuş ama bende müshil etkisi yapıyor
bende haftaiçi spor gidiyordum salon el değiştiriyor tadilat falan varmış o yüzden bir haftadır gidemiyorum. akşamları yürüyüşe çıkıyorum ama spor yapmayı çok özlemişim terapi gibi oluyo bana

amin canımm inşallahhhhh

anam çükületam gelmiş...herkes hamile olsun valla ben dün eşime bir patladım gece gece...doktora gitmicem die...bana gelmiş tüp bebek diyor..dedim aile sorunlarından dolayı ekşın yok tabiki çocuk olmaz leyleklermi getiriyor çocuğu dedim...hiç birşey diyemedi..bende vucuduma bakmaya karar verdim...yeter la...şimdi böyle diyorum ya bu ay hamile kalırmışım ....

çok haklısın o kadar çok var ki kötü sonucu olup aldırmayan ve sapasağlam bebeği olan.bu sitede okumustum kadının birine doktor demişki çok kilo vermişssin bebk beslenmemiş zeka özürlü büyük ihtimallede skat doğacak alalım demiş kadında yok demiş çocuk şimdi 9 yaşında çok yakışıklı çalışkan ve futbol oynuyormuş:)))))) bende evhamlıyım birde hamilelikte çekemiyorum.

allah iyiliğini versin sabah sabah baya güldüm canım.allahım inş sanada nasip eder bu çzgiyi.yarın ilk işim gitmek zaten eşimle gidicez ondan bekliyorum

evet canım çok doğru oyüzden ben yaptırmaya hiç gerek duymadım

ohaa bana böyle dese ben stresten çocuğu da kendimide yok ederim heralde...içim içimi yer...arkadaşıma da böyle demişti doktor o aldırmadı valla çocuk taş gbi..bu doktorlar ne kadar bol keseden sallıyor ya...valla çok sık gidip durmayın şu doktora...sürekli radyasyon alıyorsunuz vucudunuza...yurtdışında biryerde neresi hatırlamıyorumda o aletleri kullanmıyorlarmış...bizde sürekli çocuğu dürtüp duruyorlar....he annede sorun olur rahatsızlanır o ayrı...tahlillerini yaptırda sürekli alttan üstten elleşmeyin kuzularıma

belkide canımm benim :) 19 haziranda anlıcaz ak mı kara mı :)
Rabbim hayırlısını versin eylülcüm

ayyy ne güzel dilekler bunlar
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…