- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.901
canımmmmmmmmmmmm ne güzel bi haber bu benim de dün dü silik çıktı bugünde yaptımm yine silikti ilk beş dakkada çıkıyo :)))) hayırlı olsun sanada tatlımmm bugün kan testi yaptırabilirirsem hemen yazcam cevabıcanım bugün olmam lazım idrar beni yanıltmadıysa silik çizgim çıktı
oy oyyyyyyyyyyyy oyyyy süperrrrr :)inşallah canım ya valla silik çıktı ama bilmiyorum kesinleşsin hyırlısı ile
günaydın herkesee arkdşlar..
anam çükületam gelmiş...herkes hamile olsun valla ben dün eşime bir patladım gece gece...doktora gitmicem die...bana gelmiş tüp bebek diyor..dedim aile sorunlarından dolayı ekşın yok tabiki çocuk olmaz leyleklermi getiriyor çocuğu dedim...hiç birşey diyemedi..bende vucuduma bakmaya karar verdim...yeter la...şimdi böyle diyorum ya bu ay hamile kalırmışım ....
bende haftaiçi spor gidiyordum salon el değiştiriyor tadilat falan varmış o yüzden bir haftadır gidemiyorum. akşamları yürüyüşe çıkıyorum ama spor yapmayı çok özlemişimterapi gibi oluyo bana
ohaa bana böyle dese ben stresten çocuğu da kendimide yok ederim heralde...içim içimi yer...arkadaşıma da böyle demişti doktor o aldırmadı valla çocuk taş gbi..bu doktorlar ne kadar bol keseden sallıyor ya...valla çok sık gidip durmayın şu doktora...sürekli radyasyon alıyorsunuz vucudunuza...yurtdışında biryerde neresi hatırlamıyorumda o aletleri kullanmıyorlarmış...bizde sürekli çocuğu dürtüp duruyorlar....he annede sorun olur rahatsızlanır o ayrı...tahlillerini yaptırda sürekli alttan üstten elleşmeyin kuzularıma
ayyy ay hamileler sarmış dört bir yanımı baktığım her yerden bi hamiş çıkıyorkızlarrrrrrrrrrrrrrr sabaha yaptımmmm silik çizgi çıktı geneeee :))))
inşallah inşallahoh ohhh ne güzell hamileler cogalıyo ne güzelbelki bizlerde bir sürpriz yapar hamile kategorisinde yer alırız kızlarr bu ay
günaydın canımbitanemmmmmmmmm benimmm günaydınnnnnn hepinize günaydınnnn
bitanemmmmmmmmm benimmm günaydınnnnnn hepinize günaydınnnn
merys sizler hamile kaldıkça ben burdan güzel tebriklerde bulunacağım çoşkulu ve içteen:)))))))))) eminim hepiniz tek tek patlıcaksınız hergün biriniz ben hamileyim diyeceksiniz.valla içime doğuyor allah hepimizin gönlüne göre versin:))))))))))))))
anam çükületam gelmiş...herkes hamile olsun valla ben dün eşime bir patladım gece gece...doktora gitmicem die...bana gelmiş tüp bebek diyor..dedim aile sorunlarından dolayı ekşın yok tabiki çocuk olmaz leyleklermi getiriyor çocuğu dedim...hiç birşey diyemedi..bende vucuduma bakmaya karar verdim...yeter la...şimdi böyle diyorum ya bu ay hamile kalırmışım ....
allah iyiliğini versin sabah sabah baya güldüm canım.allahım inş sanada nasip eder bu çzgiyi.yarın ilk işim gitmek zaten eşimle gidicez ondan bekliyorum
kızlarrrrrrrrrrrrrrr sabaha yaptımmmm silik çizgi çıktı geneeee :))))
Insallah canim bende icimde umut kivilcimlariyla doluyum,cok yakinda gökten topige hamileler yagacak
Hahahaha az önce esime bende dedim yaaa askim biz bir ay icinde böyle üc gün falan yapmazsak romantik yaklasmao zaman bebek sansinida azaltabiliriz
veeee adama totomu gösterdim o da saldirdi bana
Gül canim gül Allah hep güldürsün
kızlarrrrrrrrrrrrrrr sabaha yaptımmmm silik çizgi çıktı geneeee :))))
ahuaha adamlar anca türeme amacıyla yaklaşsınlar...çocuk oluncada dötünü döner yatarlar...ya tüp bebek diyince okadar sinirlendimki...lan biz karı koca değilmyiz çocuk yapmak içinmi evlendik...hea psikolojik olarak etkileniyor ekşın olmuyor durduk yere ne tüpün bebeği...tüp patlarsa alır 3 üzü 4üzü facia olur sonra adamı bul bulabilirsen...
Kizlar ben cikmaliyim,sonra görüsürük ok
ahuaha adamlar anca türeme amacıyla yaklaşsınlar...çocuk oluncada dötünü döner yatarlar...ya tüp bebek diyince okadar sinirlendimki...lan biz karı koca değilmyiz çocuk yapmak içinmi evlendik...hea psikolojik olarak etkileniyor ekşın olmuyor durduk yere ne tüpün bebeği...tüp patlarsa alır 3 üzü 4üzü facia olur sonra adamı bul bulabilirsen...
deliyim dimiAnam belki adam diyo hooop diye geliyor bebek yani piskolojikte olabilir..
sus kiz nere gidiyo herif,Allah korusun delüüüüüüüüüüüü senin gibi bir deliyi birakip gidebilir mi,hele birde bu tür deli hatundan cocuklari varsa
canım sen bombasınn yaaa:)))))) çılgın! yaa en azından eşin çok istiyor demekki bebe demekki seni çok seviyor, birde kocası hiç istemeyenler var o daha kötü. ama tüp bebek içinde çok erken yaaa olmazz yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?