- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.921
hea bak bu yönden düşünmemiştimseviiy demekki beni...tüp bebek için harbiden çoook erken ...önce aşılama geliyor...parayla ve sırayla bu işler
valla aşılamadaan önce 1 sene deneme geliyo sonra çatlatma iğnesi diye bişe çıkmış onu yapıyolar o da olmazsa sanırım aşılama, çok kurcalama senin yaşın küçük daha olur genç olmak büyük avantaj
ilginç olan 2 testinde pozitif olmasına ragmen hiç bir belirti yaşamıyorum ben gebelikle alakalı
eşimde sprem hareketi yeterli değil...bir yılı geçkin korunmuyoruz..bende onu diyorum 30 da evlesemde çocuğum olmasa dertedicem geç kalıyorum diye...25 yaşındayım millet okuldan yeni mezun oldu yani...
ben de oyle olsam keskeeeeee:18:
senin ki nasıl ki canım hamilemisin
bilmiyorum ki hamile miyimhiç bir belirti yok ben de de o yuzden dedim bi ümit işte
laaaaaaaaaaaaa......bayıldım oy anaaaaaaaaammmm
benim bi kaç gün adet belirtilerim olmustu kasık agrısı ve göğüs agrısı bugün onlarda geçti baskada hiç bir belirtim yok ama testi 4 gün arayla yaptım pozitif cıktı testin resimlerinide bugün ekledim buraya
kızlar yasinleri unutmayalım
hısmım napıyonn???
7 gün kaldı belirti falan varmı sendeee,,ya kızlar tansiyon düşüklüğü belirtimiydiii
bazen ha bre fırıl fırıl dönüyom...dün gün boyu döndü tok olduğum halde yani
tunaydın kızlar..(zeyno,eslem ve gulguzelının yasınlerı okunmustur)
dımeh nerde yaaaa? calısmıyor mu bugun!
penceremin kenarına yeşil kanatlı kelebek konmuş,,tıklıyorum kaçmıyor...bu da hamilelik beklirtisimi acabaaaaa,,doğa bana bişeymi anlatmak istiyorr...geçen günde kuş girmişti evimee.......hamileyim o zamanhepsi psikolojik kuzum ..günü geçince oluyor birşeyler..ondan öncesi hep kendi kurmacamız..
aynen öyle eşine polen yedir bak gör neler oluyor:) ya 25 de yaş mı ben 27 yaşındayım allah izin verirde bebem doğduğunda tam 28 yaşımı doldurucam.yani sana daha var rahatsın
penceremin kenarına yeşil kanatlı kelebek konmuş,,tıklıyorum kaçmıyor...bu da hamilelik beklirtisimi acabaaaaa,,doğa bana bişeymi anlatmak istiyorr...geçen günde kuş girmişti evimee.......hamileyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?