kendini bu ay hamile sananlar buraya

hea bak bu yönden düşünmemiştim seviiy demekki beni...tüp bebek için harbiden çoook erken ...önce aşılama geliyor...parayla ve sırayla bu işler

valla aşılamadaan önce 1 sene deneme geliyo sonra çatlatma iğnesi diye bişe çıkmış onu yapıyolar o da olmazsa sanırım aşılama, çok kurcalama senin yaşın küçük daha olur genç olmak büyük avantaj

eşimde sprem hareketi yeterli değil...bir yılı geçkin korunmuyoruz..bende onu diyorum 30 da evlesemde çocuğum olmasa dertedicem geç kalıyorum diye...25 yaşındayım millet okuldan yeni mezun oldu yani...

eşimde sprem hareketi yeterli değil...bir yılı geçkin korunmuyoruz..bende onu diyorum 30 da evlesemde çocuğum olmasa dertedicem geç kalıyorum diye...25 yaşındayım millet okuldan yeni mezun oldu yani...

aynen öyle eşine polen yedir bak gör neler oluyor:) ya 25 de yaş mı ben 27 yaşındayım allah izin verirde bebem doğduğunda tam 28 yaşımı doldurucam.yani sana daha var rahatsın

bilmiyorum ki hamile miyim hiç bir belirti yok ben de de o yuzden dedim bi ümit işte

benim bi kaç gün adet belirtilerim olmustu kasık agrısı ve göğüs agrısı bugün onlarda geçti baskada hiç bir belirtim yok ama testi 4 gün arayla yaptım pozitif cıktı testin resimlerinide bugün ekledim buraya

35 dk yürüdüm..sonra internetten 10 dk spor buldum...la 10 dk da 35 dk yürüdüğümden fazla ter döktüm...anaaaaaaaaaaaaaammmmm oyyyy bacaklarıımm....

canım hayırlı olsun sağlıklı sekilde kucagına al inş:) bence sen hamilesin gördüm fotolarını, masaallah sana ve size:))

tunaydın kızlar..(zeyno,eslem ve gulguzelının yasınlerı okunmustur)
dımeh nerde yaaaa? calısmıyor mu bugun!

Arkadaşalr reglim 3 ay 14 geldi geçen ay 10 da.şimdi hala olmadım ve kaç gündür ara ara ağrılarım var test yapıcam ama korkuyorum 14 beklesemmi yoksa test yapsammı

hepsi psikolojik kuzum ..günü geçince oluyor birşeyler..ondan öncesi hep kendi kurmacamız..
penceremin kenarına yeşil kanatlı kelebek konmuş,,tıklıyorum kaçmıyor...bu da hamilelik beklirtisimi acabaaaaa,,doğa bana bişeymi anlatmak istiyorr...geçen günde kuş girmişti evimee.......hamileyim o zaman

aynen öyle eşine polen yedir bak gör neler oluyor:) ya 25 de yaş mı ben 27 yaşındayım allah izin verirde bebem doğduğunda tam 28 yaşımı doldurucam.yani sana daha var rahatsın

işte insan yaşı çok geçmeden anne olmak istiyor bende 29 yaşındayım hayalimde hem 30 yaşıma girmeden anne olmak vardı ama nasip bu işler diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…